Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcinos24

Poznałem fajną, ładną dziewczynę, ale nie wiem czy warto

Polecane posty

Gość plalakdkjd
niższy to 182 ? to ile ma wysoki ?

Gość Zdecydowanie..
plalakdkjd hahahah znam taka rodzinkę tatuś -słodka buźka , prawie dziewczęca , mamusia słiczna ale charakter wredny jak .... no i ich dziewczynka - uroda po tatusiu a charakter -gorszy niż matka" Cóż dwóch takich postrzelonych to by nie przeżył... Nade mną nie mógł ostatecznie zapanować. Ciągle się dziwił, jak ja funkcjonuję taka.. :P Nie nadążyłby nawet sprzątać za nami.. Bo jestem jak burza.. wszędzie tworzę obraz przejścia huraganu. :P Nie funkcjonuję w porządku, czuje się jak w pułpce. Więc po mojej wizycie miał co robić .. :P Tylko chaos jest twórczy.. :P

Gość Zdecydowanie..
plalakdkjd niższy to 182 ? to ile ma wysoki ?" Dla mnie taki najniższy, tyle mam bowiem w butach. A aktualny ma 196 cm.

Gość plalakdkjd
aha , to pewnie wyglądasz ja te dziewczyny z top model , wysokie i takie chude , że mozna byłlo by się na nich uczyć anatomii , zwłaszcza uklład kostny dobrze się prezentuje :P

Gość Zdecydowanie..
plalakdkjd - no nie.. akurat genetycznie mam tak, że mam świetną gęstość mięśni, więc wystarczy trochę poćwiczyć i od razu mięśnie widać. Po miesiącu brzuszków, miałam wyraźne pionowe mięśnie brzucha. Twarde, jak skała. U nas to rodzinne..

Gość plalakdkjd
aha , to już wiem skąd te tornada w tym roku :o mam nadzieję , że nie występowałaś o pozwolenie na broń bo to by się mogło źle skończyć :) a ten facet to faktycznie nie dał rady :) mamusia odeszła z córką ale to sie już od dłuższego czasu zapowiadało :o

Gość plalakdkjd
mięśnie brzucha moga być proste albo skośne , ale o pionowych to nie słyszałem , było się spytać na tej anatomii to by ci studenci powiedzieli , co się jak nazywa :p

Gość Zdecydowanie..
Heh.. kiedyś dziewczyny zastanawiały się ile trzeba ćwiczyć, aby tak wyglądał brzuch jak mój. Druga jej odpowiedziała, że musiałaby chyba ćwiczyć dzień i noc, aby coś takiego osiągnąć. (myślały, że nie słyszę) Heh.. gdyby wiedziały jaka ja jestem leniwa... :P

Gość Zdecydowanie..
plalakdkjd - nie czepiaj się .. ja mam swoje nazewnictwo.. :P Zakręceni tak mają ...

Gość Zdecydowanie..
a ten facet to faktycznie nie dał rady mamusia odeszła z córką ale to sie już od dłuższego czasu zapowiadało" Ten też się poddał ostatecznie, choć już wózki oglądał.. choć czasem jeszcze pisze, że brakuje mu moich wybryków.. :P A teraźniejszy nieźle sobie ze mną radzi.. czasami brykam, ale panuję nad sytuacją.. Tamten za bardzo był poukładany, więc .. to dla niego było za wiele..

Gość plalakdkjd
i co ?tez jesteś modelką ?

Gość plalakdkjd
moze sprawdzałas na nim czy jego mięśnie są tak samo gęste jak twoje ? :P pięścią .:)

Gość Zdecydowanie..
plalakdkjd moze sprawdzałas na nim czy jego mięśnie są tak samo gęste jak twoje ? pięścią . Nie to on sprawdzał moje, ustawiając na moim brzuchu kieliszki z winem.. np. :P To perfekcjonista i tego też ode mnie wymagał (wygląd i umysł i dusza i kariera itd - każda sfera życia). Nawet listę lektur obowiązkowych mi robił... Wkurzał się, gdy okazywało się, że ja mam swoją listę, a jego mam gdzieś.. więc i moje mięśnie sprawdzał..

Gość Zdecydowanie..
Z drugiej strony czepiał się wielu rzeczy, ale biustu nigdy..

Koleś , po prostu Ci nie stanął , a teraz na małe cycki zwalasz :D Wstyd Ci przed nia i teraz kombinujesz :D Jak była napita, to może nie pamięta? ;)

Gość Marcinos24
właśnie wróciłem ze spotkania z moją dziewczyną i cały czas na jej myśl miałem widok tej dziewczęcej klatki piersiowej aż mi sie żygać zachciało w pewnym momencie, a moje podniecenia jak chwilowo zapomniałem o tym w mgnieniu oka minęło jak sobie pomyślałem o jej piersiach bez jaj to chyba kurczaki mają większe aż sie wstydze z taką dziewczyną chodzić dobrze ze ma te pushupy to chociarz coś widać w lato to będzie masakra :( jak tu na plaże z taką pójść ze znajomymi przecierz to wstyd... :(

Gość na koniec kopnij go w kosmos
dziecko kup sobie slownik i zajmij sie ksiazkami:o niezly frustrac z ciebie ,rzucila Cie jakas bo masz malego:D?

frustrat

Gość Marcinos24
już pisałem, że mam sporego 17cm, a pisze tak bo mam zalaną klawiature i sie lepi czasami jakiś guzik od pepsi :P chyba następnym razem z nią zerwe i będe szukał pełnej zdrowej kobiety.

ty szukaj dokladnie u siebie chorob i to psychicznych:-D

od lepiacej klawiatury nie robi sie takich bykow, dziecko do lektur i to juz:-D!

Gość Marcinos24
a ty mnie nie pouczaj ba ja mam mgr tępa krowo i możesz mi naskoczyć hehe pewnie skończyłaś zawodówe i sie tutaj wymądrzasz na forume.

Gość takim ciolka daja mgr
zenada:o

Heheh, lepka klawiatura :D Już my wszyscy wiemy od czego....jak dlugo to trwa to dlatego przy żywej nie stanął. ;)

Gość dede1
znacie to ? "patrz pan jakim szmondakom dają teraz dyplomy " :)

Gość babilon
wyzywanie kobiet z malymi piersiami od desek jest dziecinne. Ale co zrobic jak tu sama gownazeria siedzi...

Gość babilon
co za prostactwo,ze takim ludziom magistra daja.To tylko w PL magistra robi pierwszy lepszy glab:P

Gość liquid97
ja pie*dole, a myslalam ze tacy idioci sa juz na wymarciu....

Gość uhajuha
ta dziewczyna to pewnie facet, szybko dobierze ci sie do dupy:D