Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcinos24

Poznałem fajną, ładną dziewczynę, ale nie wiem czy warto

Polecane posty

Gość Zdecydowanie..
huge girl a ja myślę że jak na prowokację to nie poszło najgorzej" - myślę, że poszło kiepsko, autor jest za głupi na wiarygodniejszą prowokację..

Gość asdftgyuhisedrft
a tak na marginesie to ile masz lat

Gość Marcinos24
mam 24 lata, a moja partnerka 23 chyba już piersi jej nie wyrosną ?

Gość Zdecydowanie..
huge girl no teraz to już zaczyna przynudzać" - zatem jak się dziwić, że przy nim jej piersi się nie wypełniają, a wręcz chowają :P Zwyczajnie jej nie podnieca..

Gość Marcinos24
akurat jak jej dotykałem między nogami to miała mokro więc raczej sie podniecała...

Gość Zdecydowanie..
Marcinos24 - była pijana, więc się zsikała. :O

Gość Zdecydowanie..
hahahah co za idiota - idiotów nie sieją, bo sami rosną ... jak chwasty.. :D

Gość Zdecydowanie..
Poczytaj sobie na ten temat.. Duże cycki są efektem odkładania się sztucznych hormonów ze sztucznego jedzenia, puszek i plastikowych butelek, oraz pigułek antykoncepcyjnych. Prawdziwe grube mają duże cycki, bo to zwyczajnie tłuszcz się tam odkłada. Szczuplutka dziewczyna nie miewa najczęściej dużych cyców, bo przecież nie jest otłuszczona. http://kobieta.wp.pl/gid,13077159,img,13077254,kat,119634,title,Kobiety-maja-coraz-wieksze-piersi-Dlaczego-Zagrozenie-jest-wszedzie,galeriazdjecie.html

o kutwa same zazdrosne dechy się tu wypowiadają no i co z tego, że to jest tłuszcz? tak powinno być bo ciało kobiety jest tak a nie inaczej zbudowane; tłuszcz to ważny składnik organizmu kobiety i mężczyzny i bez niego nie byłoby możliwe normalne funkcjonowanie; i to też jest normalne, że facetom podobają się duże piersi - to oznacza dojrzałosć kobiety i jej zdolność do wykarmiw=enia potomstwa; tak działa ewolucja na poped płciowy; Marcinos24 jeśli Ci się ona nie podoba z jakiegoś względu i bardzo Ci to przeszkadza to z nią zerwij, proste.

Gość Zdecydowanie..
dilanda - kwestia ile tego tłuszczu. Przypaczcie się starym babom, one praktycznie wszystkie mają cyce na brzuchu. Natomiast małe są kojarzone z nastolatkami. Więc jeden lubi tłuste stare, a drugi młode szczupłe. Kwestia wyboru..

Zdecydowanie- zdecydowanie przesadzasz :P Dla Ciebie duże piersi to zwisające flaki :P Dlaczego stare baby mają cyce na brzuchu? Efekt źle dobranych staników.

ok ale autorowi nie chodzi tylko o zdolnosć wykarmienia piersią. Wyaźnie napisał, że małe piersi go obrzydzały i przez to nie mógł osiągnąć satysfakcji seksualnej. Czuł się jakby był z dzieckiem, a nie kobietą. Sex jest ważny w związku i jeśli jej skromny biust jest przeszkodą nie do zniesienia dla niego to niech poszuka sobie innej.

Gość Zdecydowanie..
Wbrew pozorom wydaje mi się, że modelki (bez biustu) mają ogromne powodzenie w porównaniu z babami z bazaru.. (tam ich pełno) :P

40-latki mają zwisy bo wiek, hormony itp. naturalna kolej rzeczy. A myslisz że płaskie po 40 są piekne i wiecznie młode? tez są szpetne i pomarszczone, a że nie mają piersi to nie ma im co zwisać.

Gość Zdecydowanie..
Dlaczego stare baby mają cyce na brzuchu? Efekt źle dobranych staników." A ja myślałam, że to efekt grawitacji.. :P Dziewczyna autora też w biustonoszu dobrze wygląda. Ale chodzi o efekt po ściągnięciu. A te wory, to coś obrzydliwego.. widziałam.. grawitacja nie śpi .. :O

??? co ja czytam? kobiety z dużym biustem to baby z bazaru? a czytałaś topik o koniach powyżej 170 cm? faceci się tam wypowiadali, że im się nie podobają baby z długim tułowiem, ogromnymi stopami, a modelka przecież ma mieć minimum 176 cm. Więc nie wiem czy wszystkim się typ modelki podoba. a wiesz czemu propaguje się modelki o nie-kobiecych kształtach? bez biustu, bez bioder? projektanci homoseksualiści wpatrzeni w chłopiecą sylwetkę są za to odpowiedzialni a zresztą o gustach się nie dyskutuje. Jeśli autor woli biuściaste, to niech sobie taką znajdzie. Tyle w temacie.

Gość Zdecydowanie..
huge girl - nie ma takiego kremu, który powstrzyma grawitację.. nie ma i jeszcze długo nie będzie.

ale Ty jesteś uparta :p Wspomniałam o stanikach. Dobrze dobrany stanik powoduje że piersi nie poddają się aż tak bardzo działaniu grawitacji. Podobnie jak kremy ujędrniające czy ćwiczenia. Jasne że masz trochę racji, ale wydaje mi się że przemawia przez Ciebie głównie zazdrość:)

Gość zbyszkowabogdanca
a bardzo chuda jest?

Gość MOKRA PACHNACA MUSZELKA
A MI NIE ZROBILOBY SIE NIGDY MOKRO PRZY TAKIM TEMPYM NIEDOJRZAŁYM FACECIE , MARCINOS ROZPIERDOLIŁEŚ MI SERCE TYM WĄTKIEM

Gość Oksana85
"zastanawiam sie jak taka kobieta będzie mogła wykarmić moje dziecko mlekiem ? przecierz skoro nie ma piersi to będzie musiało pić mleko w proszku, a na to nie moge sobie pozwolić " hahahahahah

Gość Zdecydowanie..
dilanda - ja mam 170, a buty noszę r.37, więc nie przesadzaj... Natomiast nie znam niskiej z długimi nogami.. I tutaj nic nie pomoże, nie ma kremu wydłużającego nogi .. :P

Gość Oksana85
"o kutwa same zazdrosne dechy się tu wypowiadają no i co z tego, że to jest tłuszcz? tak powinno być bo ciało kobiety jest tak a nie inaczej zbudowane; tłuszcz to ważny składnik organizmu kobiety i mężczyzny i bez niego nie byłoby możliwe normalne funkcjonowanie; i to też jest normalne, że facetom podobają się duże piersi - to oznacza dojrzałosć kobiety i jej zdolność do wykarmiw=enia potomstwa; tak działa ewolucja na poped płciowy; Marcinos24 jeśli Ci się ona nie podoba z jakiegoś względu i bardzo Ci to przeszkadza to z nią zerwij, proste. " pierdolisz jak potluczona.To bylo normalne dla jaskiniowcow,bo mysleli prymitywnie.Mysleli,ze jak wiekszy cuc to w nim wiecej mleka.Tymczasem meko wytwarzane jest na bierzaco w gruczolach mlekowych.Mleko produkuje sie przedewszystkim w momencie kiedy dziecko ssie cyca.Przed urodzeniem dziecka mialam 37A.Po urodzeniu mialam wielkie cyce,bo natura mnie do tego przystosowala,zebym mogla karmic piersia idiotko.Znam tez kolezanke co ma doooope jak szafa trzydrzwiowa ale dzieciaka nie urodzila,bo jej sie kosci miednicy nie rozlazly mimo,ze biodra ma okropnie szeroki.Nie bylo rozwarcia i tyle.Cyce tez ma jak donice tylko jakos wykarmic dzieciaka nie mogla,bo zniknal jej pokarm.Ja swojego karmilam pol roku(moglabym wiecej ale nie chcialam).Po urodzeniu dzieci zwykle spadaja z wagi moje nie spadlo.Taki mialam dobry pokarm,ze ty w tych swoich obtluszczonych sloninach nigdy miec nie bedziesz.Ladny cyc ci nie wystarczy.

Gość plalakdkjd
o dzizas ale się uśmiałem :) :) autor jest idiotą , ale to prztykanie sie bab o to jakie cycki są lepsze .. :)

Gość Oksana85
i skonczcie pierdolic te bzdury,bo jakby tam faceci tylko cycate baby chcieli to tylko cycate by rodzily i tylko cycate za maz wychodzily.Na szczescie nie licza sie tylko wasze cyce.