Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Slllllllllaaaaaaannnntttyyyykk

17 lat i ciagle brak okresu...co to moze byc? Normalnie wspolzyje od 3 lat- czy

Polecane posty

to moze byc problemem?

Gość A K I M A
Od ilu lat współżyjesz?? No,Nie!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Moniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
współzyjesz od 3 lat??!!!! raju co sie dzieje z dzisiejszymi dziewczynkami szok

Gość jagienka20
Dojrzewanie to sprawa indywidualna i jesli jeszcze nidgy nie mialas okresu to nie jest problem. ale w ciagu najblizszego roku powinien sie pojawic jak nie to zglos sie do ginekologa.

Tak nigdy nie mialam a gdy robie test zawsze wychodza dwie kreski.... a robilam ich przez te dwa lata z 30 chyba zawsze mi wykazuje hcg w moczu

Gość może jesteś w ciąży
jak słonica indyjska

Moim zdaniem powinna była wybrać się do ginekologa po rozpoczęciu współżycia i chodzić już regularnie :/ 17 lat i pyta się na forum bo nie miała nigdy okresu?? No sorry ale aż się dziwie że sama nie wpadła na to żeby wybrać się do lekarza

Nie nie bylam u gina bo jak nie mam okresu to z czym mam isc? To po pierwsze, a po drugie nigdy go nie miala :-( W sumie sie denerwuje..

Gość hmmm według wszystkich
a może ty facetem jesteś?

dziecko dorgie to na co ty czekasz?? przecietna 12-letnia dziewczynka dostaje piersza miesiaczke... no kuzwa chyba 5 lat opoznienia to jest powod do pojscia do ginekologa?? czy nie??

Ale do gina nie idzie się jak zaczyna się miesiączkowa - akurat miesiączka to żaden powód by iść bo przecież małolatki zaczynają miesiączkować a na gina są za młode bo badania i tak odpadają chyba że tak o chcą iść. Po rozpoczęciu współżycia wręcz wskazane jest iść. Po pierwsze zabezpieczenia, po drugie możliwe choroby.. jeszcze po 3-4-5 by się znalazło. Do gina powinno się też iść jak zbyt długo miesiączka się nie pojawia

Mala Blondynko.. ja nie napisalam ze miala isc jak miala 12... skup sie dziewczyno na tym co czytasz!!! a jak sie ma 12 lat i problemy z kobiece to sie idzie gdzie??? do Gienka z warzywniaka?? co to znaczy ze sa za mlode??

Ale ja napisałam w odpowiedzi na jej post :) Ona stwierdziła że "nigdy nie była bo nie miała okresu to po co" to chodzi mi że okres nie jest wyznacznikiem wizyty u ginekologa. Jakby dostała w wieku 11 lat to nie znaczy że MUSI iść chyba że chce - to raczej Ty się skup co czytasz

Gość wychowanie dziecka do
to się ciesz później będziesz miała menopauzę

Gość Madmłazell
przebadaj się koniecznie bo możee nie wykształcił ci się narzady męskie i masz w środku - tak bywa

Aha Coralick no i nie napisałam że 12 latka jest za młoda na gina ale za młoda na badanie prawdziwe - no chyba że trzeba to wiadomo