Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dlatego nie chcę takiej

W życiu bym nie chciał kobiety, która ma anal za sobą

Polecane posty

Gość do pricnezka27
popieram cie. takie rzeczy w powaznym zwiazku

Gość EMKA37
kljhgfh gościu sie madrzy a pewnie nawet cipy na zywo nie widział chyba masz rację

Pewne eksperymenty są na tyle kontrowersyjne, że lepiej je zostawić na poważny związek. A jak dziewczyna idzie do łóżka z nowo poznanym gościem i jeszcze mu w tyłek daje to nie sprawia wrażenia poważnej

Skoro ona mu daje w tyłek tzn. że on w ten tyłek wchodzi, to czemu tylko ona jest zła? :O Średniowiecze dawno minęło, odsyłam na lekcje języka polskiego, względnie historii

Gość kljhgfh
może w twoim moherowym mniemaniu nie.

Gość EMKA37
no pewnie ale jak mu nie da wcale to ją zostawi

Ciekawe który facet by zniósł jakby się dowiedział, że jego ukochana miała anal z byłym już podczas pierwszej randki

Taka dziewczyna po prostu wszystko co możliwe już oddała innym i dla mnie nic nie zostawiła. W żadnej rzeczy bym nie był pierwszym

Mój zniósł, tyle że nie było to na 1 randce. a normalnie sama z siebie bym mu nie powiedziała a skoro zapytał to powiedziałam. przyjął to normalnie, pogadaliśmy sobie i tyle. teraz on ma radochę :D Więc...skończ 🖐️

Gość EMKA37
chyba jednak masz jakis problem albo któraś ci nie dała pchać się w anal i czujesz się odrzucony

Gość kljhgfh
Bo widzisz normalny facet nie zabawia się w detektywa i nie wnika w przeszlośc dziewczyny. normalny facet cieszy się zwiazkiem i myśli o PRZYSZLOŚCI a nie rozgrzebuje przeszlość :O Poza tym jakie znaczenie ma czy dziewczyna uprawiała anal na pierwszej czy na 100 randce?

Gość kljhgfh
Tylko zdesperowany pojeb wnika w przeszlość i wygrzebuje brudy żeby w razie czego miał sie o co przypierdolić jak mu nie stanie :classic_cool:

Gość kljhgfh
"W żadnej rzeczy bym nie był pierwszym" - może byś był pierwszym z którym by chciała spedzic resztę zycia, pierwszym którego by traktowała powaznie. niestety to dla ciebie za trudne smutna ciamajdo

Dokładnie ;) I co więcej, mój obecny jak mnie poznał był prawiczkiem więc tym bardziej powinno go zaboleć, że ten Twój anal mam za sobą, to powiedz mi dlaczego w takim razie nie dość, że go to nie zabolało to jeszcze przyjął to z uśmiechem na ustach ?:O

Gość kljhgfh
Ja Ci powiem - bo wiedział, że sie oddaje w dobre, doswiadczone ręce. tez wole doswiadczone laski niz jakies swietojebliwe cnotki :O

Gość kljhgfh
Myślę, że jego problem ma 2 cm a we wzwodzie 5 :)

A ilu miałaś przed nim partnerów? No ale jednak uprawiałaś ten anal w poważnym związku, tak? A on może był prawiczkiem, ale np. z dziewczynami uprawiał petting nago?

Gość kljhgfh
A mozna uprawiac petting w ubraniu?:classic_cool:

Przed nim miałam dwóch seksualnych, z czego z jednym był anal. Nie wiem co to dla Ciebie poważne związki, oba wcześniejsze to około półroczne. I nie, nie uprawiał pettingu ani niczego takiego. Nigdy nie miał dziewczyny, z żadną przede mną się nawet nie całował. W końcu oboje młodzi jesteśmy a on nawet rok młodszy ode mnie.

Gość kljhgfh
germa

Gość kljhgfh
Naopowiadałas mu o analu teraz chłopak bedzie sie trzepał pół wieczoru

Gość kljhgfh
no to kiedy sie rozstajesz z chłopakiem? :classic_cool:

Jesli partnerzy oboje maja na to ochote i czerpia z tego obustronna przyjemnosc to niech sie bawia. Jedni uprawiaja sex analny, inni lubia np uprawiac sex w lesie bo go kreci. Kazdy z nas tu ma swoje marzenia, potrzeby w lozku.. Wydaje mi sie jednak ze trzeba do niektorych aktow dorosnac, zeby moc czerpac pelna przyjemnosc. Gdzies w kiblu na dyskotece z pierwszym lepszym...Nie....

Jakoś żadna raczej nie traktowała mnie poważnie. A co do analu - już w półrocznym związku (czyli pewnie po paru miesącach) i już jako nastolatka na to pozwoliłaś? Poza tym widocznie Twój chłopak z tych tolerancyjnych

Gość iwaaaa111
Jak ktoras uprawia przygodny seks z nowopoznanymi facetami albo kolegami to chyba tutaj trzeba szukac problemu a nie w samej formie seksu? Nie wiem z kim Ty sie autorze spotykasz, skoro dla Ciebie problemem są łatwe dziewczyny. Nie chcesz takiej, to bierz sie za normalne ktore nie uprawiaja seksu z pierwszym lepszym. Moze zmien to patologiczne srodowisko w ktorym sie obracasz Nie wyobrazam sobie, zeby facet wypytywal mnie o moją przeszłosc seksualną. Jedynym wyjatkiem jest pytanie o ilosc partnerow ale gdyby w ruch poszlo wypytywanie co z kim robilam to facet bylby u mnie automatycznie skreslony. Ja potrzebuje mezczyzne a nie zakompleksionego pizdusia