Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dlatego nie chcę takiej

W życiu bym nie chciał kobiety, która ma anal za sobą

Polecane posty

Gość Elizka19
nielubieniedziel nie boli cię jak chlopak Ci wkłada? Dużego ma penisa? Ja bym chiała spróbowac ale sie boje :O

Z reszta...wszystko jest dla ludzi.... Moj przyszly maz,wie o tym jakie doswiadczenia mam za soba. Oczywiscie nie opowiedzialam mu tego przy kawie po miesiacu znajomosci...

" A co do analu - już w półrocznym związku (czyli pewnie po paru miesącach) i już jako nastolatka na to pozwoliłaś? " A czemu nie? skoro tego chciałam, to pozwoliłam, tak ? Elizka na samym początku bolało, ale może wynikało to z tego, że tamten chłopak był niedelikatny ... A teraz nie boli, trzeba duuuuuużo nawilżenia i duuuuużo pieszczot przed. No i odpowiada standardom europejskim ;D Nie jest ogromny ale malutki też nie jest :) w sam raz :)

Nie uważam się za ograniczonego, to po prostu dla mnie bolesne. Swoich uczuć nie zmienię, taki mam już charakter

iwaaaa111 a jak facet nie chce kobiety, która np. robiła loda obcemu?

Gość iwaaaa111
Autorze, odnies sie do mojej wypowiedzi bo mnie to interesuje

prinzesska27 o analu przyszły mąż też wie?

Gość iwaaaa111
autorze proponuje zadawac nurtujace Cie pytania na pierwszym spotkaniu kazdej dziewczynie

My dlatego wlasnie nie uprawiamy ze wzgledu na wielkosc ale tez nie ma u nas potrzeby na doslowna penetracje. Nie daj sobie pod zadnym pozorem ot tak wlorzyc penisa bo to boli. Musisz do tego sie pomalu przygotowac. Moze byc tak ze sprobujecie i nie bedziecie mieli satysfakcji....

Przygodny seks analny to większe ryzyko chorób. Niestety to już naukowcy udowodnili, że przez seks analny np. łatwiej zakazić się HIV. Poza tym dla mnie seks analny to sprawa radykalna, wydaje mi się bardzo intymny i wymagający zaufania. Dlatego bym wolał dziewczynę, która jeszcze nikomu tak całościowo na wszystko nie pozwoliła. Sam raczej na razie bym takiego seksu nie chciał próbować

Gość Elizka19
Niestety albo stety mój chlopak ma duże przyrodzenie i jestem przerazona :O

Oral mi nie przeszkadza. Ale jak dziewczyna robi loda obcemu na imprezie to porażka, zwykły lachociąg

Wie ze 2,3 razy uprawialam ale wie tez ze nie czuje az takiej przyjemnosci z tego. Lubie,ale tez niezawsze-delikatne pieszczoty "tam" i ogromnie potrafi stymulowac do orgazmu.

Gość hehehehehesfhgifugy
wsadzacie nam sila te kutasy do dupy wiec zamknij morde oblechu. pewnie przeruchal cie jakis kolega i dlki topik zrobiles

Gość ;lkjnhbvnjm,
­­­­­­­­­­­ WT BRUDNE KU­WY

Gość iwaaaa111
autorze, powtarzam: zmien patologiczne srodowisko jesli przeszakadzaja ci dziewczyny uprawiajace przygodny seks analny Rozumiem ze te uprawiajace seks klasyczny za remizą albo w kiblu sa juz wymarzonym materialem na zone?:D

Ja nie uprawiałam analu, ale w przyszłości kiedy bedę miała meża i jeżeli on będzie tego chciał i ja również to mozna spróbować :classic_cool:

Popieram-stosunek analny lub pieszczoty tego miejsca sa w moich oczach czym bardzo intymnym,dlatego nie wyobrazam sobie zeby zrobic to z obcym... I racja...przez stosunek analny mozna zarazic sie szybciej hivem i nietylko..

Dla mnie by na pewno było bolesne jakby dziewczyna miała anal za sobą. Nie wiem czy bym chciał się starać z tym walczyć. Skoro bym jej nie potrafił zaakceptować (a to mogłoby być silniejsze ode mnie) to na jej uczucie bym nie zasługiwał i ona by zasługiwała na kogoś lepszego. Miałbym się zmuszać? Z tej mąki chleba by nie było

Daruj sobie wyzwiska bo kulturalnie wymieniamy sie doswiadczeniami i prowadzimy dyskusje. mortadela...dobre podejscie...

Gość nie lubie niedziel
jest w liceum drodzy panowie... i tutaj sie tylko madrzy,niedawno miala dylemat jak zarwac do chlopaka

Gość paniom po analu mowimy
!

A kto powiedział, że nie jestem w liceum ? Nawet w tym temacie podałam mój wiek mniej więcej, że mniej niż 20, więcej niż 17, więc to chyba szkoła średnia tak ? I nie wiem co uczęszczanie do liceum ma do seksu :D:D:D

Gość p;lokjhgejkdflwkjkjfwjwj
ładna Ty chociaz?

Gość jak można wykonywać
Najpierw zrób maturę potem baw się siurem :classic_cool: