Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dlatego nie chcę takiej

W życiu bym nie chciał kobiety, która ma anal za sobą

Polecane posty

To obleśne, jak młoda dziewczyna mogła to robić. Jesteście wulgarne, wyuzdane, bezwstydne i bez zahamowań, że dajecie sobie do tyłka wkładać. Zero w was niewinności i delikatności

Gość A K I M A
Popieram autora.

Wy kobiety w ogóle nie myślicie o tym, że możecie poznać kiedyś wielką, prawdziwą miłość i co dla tego faceta zostawicie? Nic. Bo wszystko zdążyliście zrobić z kolegami od seksu albo z przelotnymi partnerami. Facet nie jest dla was wielką miłością, a pozwalacie mu na anal :O

Gość drgysew4
A SKAD MOZESZ WIEDZIEC ZE GO MIALA? SWOJA DROGA DUPA JEST DO SRANIA A NIE DO WALENIA

Gość EMKA37
Ja jestem niewinna mam 21 lat i nadal jestem dziewicą i nikt nie potrafi tego docenić. I ty się dziwisz że dziewczyny nie chcą być niewinne i pozwalają wam na wszystko tylko po to aby mnieć chłopaka nawet jeśli miałoby to je kosztować rozciągniętym do granic mozliwości zwieraczem.

Też popieram autora. Potem takie kobiety się dziwią, że ich facet nie szanuje.

Masz rację, ja też bym nie chciała faceta który ma anal za sobą.. jakoś by mnie odrzucało na myśl że dawał sobie wsadzać coś do tyłka 🖐️

Ja rozumiem, że kobieta spróbuje seksu analnego np. w wieku 25 lat już z własnym mężem, ale wy wolicie dać wszystko wcześniej innym, nawet jak ich nie kochacie

Gość EMKA37
Dlatego takiej nie chce Taki jesteś mądry a ciekawe co ty robisz z dziewczynami????

Tak, chcieli byście dziewicy ogólnie albo dziewicy analnej, ale już żeby z wami uprawiała anal to bardzo chętnie nie ? Śmieszni jesteście. No i oczywiście musi być torpedą z łóżku ... :D

Pamiętaj EMKA27, że nie powinni Cię obchodzić wszyscy faceci i ich opinie, tylko opinia tego jednego, z którym będziesz planowała przyszłość. P.S. Gorszy niż sam anal jest anal, żeby nie tracić dziewictwa :/ To dopiero hipokryzja.

Dlaczego uogólniasz pisząc "wy" "jesteście", napisz że "te kobiety" że "one" .. twoja sprawa jakie masz zdanie, ulżyło Ci że się nim podzieliłeś?

Gość heniek-ken
dobrze, że większość kobiet nie przyzna się do takich zabaw, widząc na jak radykalnego osobnika trafiła :) nie mam pojęcia jaką satysfakcję daje seks bez fantazji i nie mówię o analu co noc

Gość ale niby co ma dla was
zostawiac???

Gość EMKA37
Albo masz jakiś problem ze swoimi wyobrażeniami albo poprostu nie spotkałeś jeszcze naprawdę pożadnej dziewczyny.

Gość Lepsze jest wrogiem dobrego!
Nie rozumiem dlaczego nastolatki albo 20latki próbują już anala. A gdzie jakaś niewinność i młodzieńczość?

Gość EMKA37
Moje dziewictwo prędzej skisnie niż pozolw takim hipokrytą jak wasza rasa po nie sięgnąć

Gość heniek-ken
zgadzam się, że anal i ostrzejsze zabawy są dla dorosłych kobiet chociaż znam takich co na pierwszej randce tak się zabawiali :)

Gość Lepsze jest wrogiem dobrego!
Jakbym się dowiedział, że dziewczyna uprawiała anal to bym miał kłopoty z motywacją, by się o nią i dla niej starać oraz żeby widzieć w niej księżniczkę

Gość do NieLubieNiedziel
uprawialas juz anal?

Gość do heniek-ken
i mlode dziewczyny tez pozwalaja na anal na pierwszej randce?

Gość EMKA37
Ja też znam takie przypadki moja siostrzenica ma 13 lat a już ma za sobą co najmniej 10 partnerów seksualnych o analu juz nie wspomnę

Gość kljhgfh
a co w tym złego, że dziewczyna uprawiała wcześniej anal bo niebardzo rozumiem?

Gość do NieLubieNiedziel
nie pisalas tego konkretnie do swojej osoby. ile masz lat, ze juz anal uprawiasz?

Anal odbiera jej resztki niewinności