Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ErnoErno

Implantacja zarodka - jakie miałyście objawy???????????

Polecane posty

Gość SurykatkaMala
A ja wreszcie mog zjesc normalnie bo niepewnosc nie pozwalala mi nic przelknac konkretnego hehe. Le eo gina i tak ide bo te moje plamienia za dlugo trwaly, niech mnie przebada na wylot:-D

Gość qserra
No i przyszła @ :-(

Dziewczyny glowa do gory, jak nie teraz to w koncu musi sie udac:-) U mnie dzis 20dc, rano na wkladce mialam czerwonkawa wydzieline:-( eh za bardzo skomplikowane te nasze organizmy.

Gość SurykatkaMala
Qserra przytulas. U mnie przyszla o 4 rano i tak bolesna,ze makabra. Blondyneczka, dzieki za wsparcie! Magda,no machineria z nas niesamowita ;-)

Blondyneczka owulke wg monitoringu mialam w piatek- 17dc, tak wiec sie nie nastawiam:-)

Gość agnieszka5g
Dziewczyny przykro mi wiem co przechodzicie bo jakiś tydzien temu to samo przechodziłam niestety przytulam mocno :-**** magda ciekawie to wygląda u ciebie :-)))

Gość magdaa88
Gdyby jakims cudem sie udalo w tym cyklu, to mialabym wyjazdowy prezent, bo pod koniec wrzesnia lece na urlopik:-)

Gość qserra
Magda, trzymam kciuki. Może zapoczątkujesz dobrą passę dla nas:-).

Gość gość
Witam przejdę od razu do rzeczy staramy się z mężem o drugie dziecko ,gdy zaszlam w ciąże z pierwszym dzidziusiem od razu to czulam że bede w ciązy ,może to chore ale się nie myliłam , a teraz czuje sie zupelnie inaczej jak kiedyś .Miesiaczke mam dostac w poniedzialek ale juz nie mogie sie doczekac wiec zastanawiam sie czy nie zobic juz testu cykle mam 26 dniowe sex byl w dniu owulacji, więc prosze was o radę ,pozdrawiam beata

Dla mnie testy przed terminem @ to troszkę ryzyko. Ale zawsze możesz zrobić badanie krwi na betę w lab. Kosztuje podobnie jak test ciążowy. A co do objawów- przez 2 dni, tydzień po owu, miałam objawy jak przy przeziębieniu, było mi zimno, pobolewało mnie gardło, ogólnie jakaś taka osłabiona byłam i senna, i miałam podwyższoną temperaturę, jakoś 37,5. A potem przeszło jak ręką odjął. Test zrobiłam dopiero 3 tyg później, miałam problemy z regularnością @. No i wyszedł pozytywny :)

Gość gość
Ja też czuję się tak jakby jakaś grypa mnie łapała zaczynaja boleć mnie sutki , dziwne (bo w pierwszej ciązy bolaly mnie piersi),no i takie chwilowe bóle jak na miesiączke .beata

Gość madzia200001
Witajcie dziewczyny :) kilka dni mnie nie było, ale już jestem na bieżąco. Surykatko i qserro bardzo mi przykro, że nie wyszło w tym cyklu, ale głowy do góry będzie dobrze nowy mieciąc nowe sznse na staranka....:) ja nadal czekam na @ która powinna nadejść w następną niedzielę tj.07.09, a brzuch od zeszłego tygodnia mnie boli jak by ta @ za chwilkę miała nadejść...:/ ale nadal jej nie widać na szczęście, sama już nie wiem co robić chłopak mnie ściga żebym do lekarza poszła, ale ja jakoś mam jak na razie opory bo wiem że to i tak za wcześnie chyba żeby mógł mi coś powiedzieć no chyba że pójdę na beta hcg, które może dało by mi jednoznaczną odpowiedź co się dzieje... co myślicie ? co mam zrobić iść zrobić badanie czy poczekać jeszcze?

Madzia ale zostaly zaledwie 4 dni to moze poczekaj do terminu i wtedy bedziesz testować. Chyba ze nie szkoda ci kasy :-)

Gość qserra
Madzia, poczekaj do terminu @. Jeśli nie nadejdzie, to będzie sygnał, że możesz robić test lub betę. Myślę, że teraz niepotrzebnie byś pieniądze wydała. Tych kilka dni jeszcze wytrzymasz, choć wiem że to trudne.

Gość madzia200001
Agnieszko testy domowe leżą w domku i czekają ;) zastanawiam się czy z krwi by mi już coś wyszło bo ostatni okres miałam 11.08 ... powiedzcie mi słyszałyście o testach owulacyjnych, które wykrywają wczesną ciążę...? Bo mam w domu testy owulacyjne i wyczytałam w ulotce, że mogą one wykrywać wczesną ciążę, a więc zrobiłam z głupia wczoraj po południu i wyszły mi 2 grube krechy ;) no ale na pewno to nie był oznak owulacji bo już dawno po niej. Powiedzcie, czy któraś może miała podobną sytuację, gdzie później okazało się że rzeczywiście była w ciąży? jestem ciekawa czy można sobie robić choć małe nadzieje, że to dobry znak?

Gość madzia200001
Czekanie jest najgorsze.... wiem, że po moim wpisie mogę wyjść na jakąś wariatkę ;) desperatkę ale kto pyta nie błądzi więc dla tego padło pytanie a pro po tych testów owulacyjnych ;)może któraś miała taką sytuację...

Gość qserra
Madzia, ale testy owulacyjne to inny hormon wykrywają - LH, które wzrasta przed owulacją, a nie Hcg pojawiający się w ciąży.

Dziewczyny ja tez slyszalam ze testy owulacyjne moga wyjsc w ciazy pozytywne ale nie muszą, w sumie nie od tego są... u mnie raz tak bylo ze jeszcze 2 dni przed @ byly test owu pozytywny a potem normalnie przyszla @, wiec nie sugeruj sie tym...

Gość iczozord
owulacyjne mogą wyjśc pozytywne przy bardzo wysokim HCG więc na pewno nei we wczesnej ciąży :)

Gość madzia200001
Wyczytałam w tej ulotce że mogą wykrywać wczesną ciążę więc chciałam zobaczyć co tam wyjdzie...;)

Gość SurykatkaMala
Madzia, lepiej poczekac niz sie rozczarowac. U mnie nie dosc,ze wczorqj prsylazla @z to dzis jeszcze klopoty w pracy :-\ jak sie wali,to sie wali

Hej dziewczyny! Dołączam do tych co niestety dostały @ Taki podły nastrój załapałam, że do nikogo najchętniej bym się nie odzywała ;( Tylko tu mogę znaleźć małe ukojenie...Mam pytanie do tych co mają plamienia przed okresem - czy pierwszy dzień plamienia to pierwszy dzień nowego cyklu czy zaliczacie go jeszcze do cyklu poprzedniego? Pozdr.

Gość agnieszka5g
Ja liczyłam pierwszy dzień jak się @ rozkręciła tak ze musiałam założyć podpaski. Dziewuszki ja będę dopiero tak pon lub wt bo wyjeżdżam do Niemczech na wesele jak wrócę mam nadzieje ze będzie co czytać. Trzymajcie się cieplutko :-)

Gość SurykatkaMala
Aga, eobrej zabawy! Malami,ja tez zaliczam plamienia do starego

Gość madzia200001
I nie wytrzymałam i zrobiłam beta hcg cała ja ;).... mam nadzieję że nie za wcześnie....:/