Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo potrzebuje porady

potrzebuje porady... nie wiem co zrobic..

Polecane posty

Rozstalam sie z facetem.. Bylismy razem pol roku. Chłopak robil dla mnie wszytsko. Byl na kazde zawolanie, zawsze robilismy to co chcialam, wytrzymywal ze mna nawet moje najwieksze humory. A charakter mam zmienny i ciezki. Kłotnie byly czesto o to ze mnie ogranicza, sprawdzall i byl zazdrosny. Suma sumarum wyszlo ze czyta moj pamietnik od 3 miesiecy. Zerwałam. On dzwoni i placze, powiedzial ze zrobi wszytsko, ze bedzie tak jak ja bede chciala. Wierze mu ze bedzie sie staral, bo kocha mnie bardzo. I teraz nie wiem.. Nie tesknie za nim, placze ale tylko z tego powodu ze bardzo go zranilam odejsciem. Ale czasem mysle sobie ze milosc to przezytek.. Ze ten facet jest idealnym facetem na meża i ojca dzieci.. Ze dba o siebie, o mnie, o dom, jest odpowiedzialny i wiem bede przy nim bezpieczna jak i ustawiona finansowo. Czy dac mu szane? Ze wzgledu na to ze wiem ze nikogo tak dobrego nie znajde.. tylko co z brakiem milosci i pozadania z mojej strony?? Dodam jeszcze ze jestem niestabilna uczuciowo i nigdy nikogo w zyciu nie kochalam.

Gość poczytaj
rzuc go

Gość kkobieta na forummm
Ile masz lat.?

ja 23 on 27. ciota? moze po prostu jestem taka zajebista ze nie chce dac za wygrana :P :)

nikt wiecej sie nie wypowie?

ale pytanie brzmi czy skoro facet jest generalnie idealem to czy brnąć w to bez miłosci? niech sie wypowie ktos w podobnej sytuacji..

dzieki Stachu :) sama nei wiem co zrobic.. tez uwazam ze to nei ma sensu ale kazdy mnie nakreca bo "to taki dobry chlopak"..

Myślę ,że masz poważny problem z sobą ,moja rada poszukaj dobrego psychologa i poproś o pomoc.Wydaje mi się ,że ciąży na Tobie dzieciństwo ,brak miłości. Twoje postępowanie z partnerem nie jest normalne .Swojego chłopaka traktuj tak jak byś chciała aby on Ciebie traktował ,czy chciałabyś być tak traktowana jak Ty go traktujesz ,zastanów się.Szukaj przyczyny aby nie krzywdzić siebie i innych.Powozenia ,pozdrawiam.

Daj spokój z tym dobrym chłopakiem. Inni nie będą z nim w związku. Facet ciepła klucha i tyle. Idealny przykład na to jak sie nie zachowywać w związku.

Facet swoją drogą, ale Zuzanna faktycznie ma rację. Wydajesz się być osobą, w której trudniej dostrzec cechy dobre niż złe.

Gość Antonio de
Do bardzo potrzebuje porady A lubisz się z nim seksić..?