Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po czym mam poznać

Po czym poznać faceta który miał mało kobiet w łóżku lub nie miał wcale ???

Polecane posty

Gość po czym mam poznać

:)

Gość po czym mam poznać
proszę pomóżcie mi bo przypuszczam że mój facet wstydzi się przyznac do tego :P

Gość u mnie fatalnie
u mnie sie przyznal i zaluje bo mam wstret do jego ciala,mowil ze ok 20

Gość po czym mam poznać
ja mam wrażenie że mój facet z nikim nie spał, ja miałam kilku partnerów, on nigdy o tym nie wspominał, zachowywał się tak jakby się bał zbliżenia w efekcie do niego nie doszło bo twierdzi ze dawno tego nie robił :) :P

Gość wydaje mi się że
nie miał jeszcze żadnej kobiety :D normalny zdrowy facet się tak nie zachowuje :o

Gość mhmhmhmh
a co w tym zlego ze nie mial np? chcesz go za to wysmiac czy jak? ja bym np chciala takiego - jeszcze nie skurwionego co by to dzien i noc non stop chcial robic

po czym poznac..moze po tym ze nie bardzo wie jak zabrac sie do ''rzeczy'' . znam to z kads...niby taki odwazny,duza gada a jak przychodzi co do czego to boi sie nawet w intymnym miejscu dotknac,a jak ty go prubujesz popiescic to albo tego unika albo niby na to pozwala ale z daleka wyczuwasz jego skrepowanie. Zapytaj go w prost jak to z nim jest jezeli bedzie z toba szczery to przynajmiej bedziesz wiedziala jak zabrac sie do sprawy albo w ogule dasz sobie spokuj chyba ze chcesz go nauczyc wszystkiego... pozdrawiam i zycze powodzenia :)

Gość po czym poznać
więc nie miał chyba żadnej, boję sie o tym z nim rozmawiać, bo bedzie jeszcze bardziej skrępowany, do dla nie zaleta, sadzilam ze wczesniej mial kogoś :P

Gość mhmhmhmh
powiadasz ze nie zaleta? wolalabys żigolaka od siedmiu bolesci co dymal pol miasta? litosci!! takiego to sobie podporzadkujesz i nauczysz i bedzie robil tak jak Ty sobie chcesz hehe ja uwazam to za zalete!

Gość warszawski policjanttt
mam 27 lat i nigdy sie nawet nie całowałem i wcale nie jestem z tego dumny gdyby w pracy ludzie sie o tym dowiedzieli to by mnie wysmiali napewno zawsze mówiłem innym że miałem dziewczyny ale tak naprawde nigdy nie miałem

Gość mhmhmhmh
no ja sie domyslam ze to dla Ciebie wstyd ale na kazdego przyjdzie czas!! :) to nie jest zadna ujma a juz na pewno nie wada

na mnie nie przyjdzie ale juz mi obojetne niech inni staraja sie o wzgledy ksiezniczek ja juz dałem spokój ale co do tematu;to nie jest mile widziane u kobiet zeby facet miał małe doświadczenie seksualne

Gość facet prawiczek
powyzej 25 to dupa nie facet takie jest moje zdanie

Gość ZłaWilczyca
a ja bym strasznie chciała prawiczka. miałam dwóch facetów i obydwoje byli prawiczkami. brzydzę sie ruchaczami tak samo gardze panienkami które sie puszczają :/ ale strasznie trudno spotkać faceta, który nie jest rozwiązły :(

Gość mhmhmhmh
co za okropne stereotypy!! z tego co piszecie to wynika ze facet jak zaliczy duzo panienek jest facetemi ogierem a jak kobieta zaliczy duzo kolesi to dziwka....jakie to szowinistyczne i Wy kobiety widze macie podobnie bo chcecie kolesi co przespali sie z duza iloscia kobiet...jacy Wy jestescie beznadziejni...ja bym chciala kolesia co nie ma za duzego doswiadczenia albo jest prawiczkiem ale jak dotad nie znalazlam...widac ze co czlowiek to inne preferencje...jak mozna wolec dupodaja co zaliczyl taka ilosc dziewczyn? ja bym sie brzydzila takiego dotknac bo nie wiadomo jakie chorobska ma......kompletny brak wyobrazni!

Gość maria.........
ale doświadczony facet wie jak zajac sie dziewczyna a prawik w wieku 27 lat to na 100 procent paszczur

Gość the boy from nowhereeee
Zgadzam się z warszawskim policjantem i facetem prawiczkiem. W pewnym wieku jeśli facet jest prawiczkiem, a co gorsza nie całował się to dla niego oznacza to wyrok śmierci ze strony kobiet. Wiem to ze swojego przykładu. Mam 28 lat i nawet na prawdziwej randce nie byłem, nie mówiąc o całowaniu i seksie. Ja wiem, że w tym wieku jestem już skreślony przez kobiety. Nieprawdą jest to co piszą tutaj kobiety, że chciałyby prawiczka. Może takiego który ma 20 lat to może tak, ale nie takiego w moim wieku.

Gość jestem dupa nie facet
po czym mnie poznać? garbię się mam duży nos i chodzę w swetrach model tzw kononowicz.

a dodatkowo jestem marudny.

Gość mhmhmhmh
no to tylko dla pustakow i puszczalskich prawiczek jest problemem i taka prawda!! bo mozna nauczyc prawiczka zeby robil tak jak np ja lubie a taki dupodaj? wydymal pelno lasek i ja jestem tylko ta "kolejna" a po mnie bedzie setka innych...wcale nie trzeba przeleciec pol miasta zeby to swiadczylo jaki to z niego facet jest!! zalosne i puste patrzenie w ten sposob

wiem ze nigdy nie doswiadcze seksu jestem smieciem godnym pogardy kiedys moi rodzice powiedzieli ze jestem nic nie wart i faktycznie tak jest nie mam dobrej pracy,miłości przyjacioł

Gość mhmhmhmh
oj tam policjancie nie mow tak o sobie bo jeszcze w to uwierzysz! :) nie prawda jest ze jak ktos nie jest żigolakiem to nie jest nic warty!! jestes warty milion razy wiecej od tych dupodajow innych! chociaz nie wiem jakby sprawa wygladala jakbys nie byl prawi...obawiam sie ze tez bys "korzystal z okazji" na kazdym kroku ;) czy sie myle? znasz takie powiedzenie: "kazda potwora znajdzie swego adoratora"? :) i tego sie trzymaj (nie zebym o Tobie tak mowila zeby nie bylo ;))

Gość po czym poznać
dla mnie to zaleta zabrakło jednego słowa :P wiecie co mój facet jest przystojny, ale nigdy nie miał czasu na dziewczyny,szukał tej jedynej, inteligentnej,tak mówił :) a jak byłam na niego napalona (jesteśmy razem 2 miesiące) to do niczego nie doszło, bał się nie dotknąć nawet :D :P więc stwierdziłam że z żadną nie spał jeszcze :P :D ale mam farta :D :D :P

Gość po czym poznać
bo chyba nie powiecie mi że go tak bardzo onieśmieliłam że bał się mnie dotknąć :) :D ????? nie ma takiej opcji :) doświadczony facet wziął by się do rzeczy :)

nie wyobrazam sobie zeby ktokolwiek mnie kochał moim zdaniem jest to zupełnie niemozliwe napewno nie jestem normalnym człowiekiem skoro np nie mam zadnych znajomych

Gość po czym poznać
aha on ma 25 lat już :P

Gość po czym poznać
warszawski policjanttt jak sobie radzisz skoro nie miałeś jeszcze kobiety ?? masturbujesz się ? :P gdybyś znalazł tę jedyną wybrankę nie myślałbyś jak to jest z inna ?

Ja mam duże libido więc często się masturbuję.

masturbuje sie czasem choc juz coraz rzadziej nie znajde zadnej kobiety

Gość Maryjetta.
A ja wam powiem tak. Mialam wielu facetow. Z zadnym nie mialam orgazmu. Poznalam prawiczka,z poczatku byl skrepowany,ale po 2 piwkach wzial sie do rzeczy. Pierwsze kilka minut nieumiejetnie mnie posuwal,ale po chwili tak sie rozbrykal ze zerznal mnie jak nikt! Jak sie przyssal do piersi i ust to nie nadazalam. Z nim przezylam swoj pierwszy orgazm. W dodatku bylam starsza od niego o 4 lata. On 17 ja 21. Po nim znow nikt mi nie mogl dogodzic,a niby tacy doswiadczeni. Tesknie za moim prawiczkiem. Gdyby sie dalo to bylibysmy razem,ale coz..takie zycie.