Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ostra86

co to jest?

Polecane posty

Witam wszystkich chciałabym dowiedzieć się co mi jest?!? otóż od czasu do czasu zdarzają mi się dziwne sytuacje np. w dzień pomyślę o kimś z kim dawno się nie widziałam a w południe spotykam tą osobę na mieście lub mam takie sytuację że wiem co dana osoba powie, co zamierza. Dla mnie są to bardzo dziwne zdarzenia bo coraz częściej mi się to zdarza:) czy wy też macie takie... "zdolności"

Gość lolanta
nie patałaszko jedna!

Gość blowwww
ja tak mam dość często albo snią mi sie ci ludzie i pozniej ich widzę;) myślę,ze to zbieg okolicznosci po prostu.:)

Gość kichado
twoja podświadomość ma duza silę , tez tak mam

Ja raz miałam tak że przyśniła mi się była mojego faceta którą raz kiedyś widziałam na oczy, nie tyle ona co śniło mi się jej zdjęcie. Z ciekawości weszłam na NK, jej konto ale brak zdjęć.. jakoś msc później znowu coś mnie pokusiło i miała już galerię a pierwsze dodane zdjęcie to takie jakie mi się śniło! I to nie jakieś ot zdjęcie ale ta kolorystyka, ta sceneria, ten ubiór ( w śnie pamiętałam taki zarys typu że koszula i jeansy,kolor koszuli - i takie były na zdjęciu) Raz jedyny mi się to zdarzyło i nie wiem jak to wyjaśnić ale cieszę się że suka mi się więcej nie śniła ;)

Gość Jaa......
To jeszcze nic, ja miałem nauczyciela od historii który mnie prześladował w technikum, bawił się tak z miesiąc po czym wziął i umarł, później poszedłem do pracy, nie spodobałem się elektrykowi, coś mu nie pasowało. Po 2 miesiącach miał wypadek, poraził go prąd gdy naprawił instalacje pod dachem hali, spadł i zmarł w szpitalu. Nie mam wrogów, ale życie samo rozwiązuje moje problemy, jak do tej pory ....