Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kampania reklamowa

dziwczyny poradzcie bo nie mam juz sil-czerwony placek na policzku

Polecane posty

hej od jakiegos czasu zmagam sie z problemem czerwonego polioczka o dziwo tylko jednego :( mam cere naczynkowa, jest mi wstyd isc na basen, czy isc gdzies bez makijazu :( probowalam wielu rzeczy i nic, to taka rozowa plama, ktora czasem zaostrza sie w czerwien :( moze mial ktos podobny problem, albo spotkal sie z czyms takim i powie czym to cholerswo usunac, albo zeby hociaz mi to zbledlo :(

Trudno mi powiedzieć co to może być, może jakieś uczulenie lub trądzik różowaty, ale najlepiej by było aby obejrzał to dermatolog. Ja też borykałam się z wieloma problemami skóry, ale odkąd hoduję japońskie kryształki moje problemy zaczęły ustępować, z tego co wiem radzą sobie z różnego rodzaju problemami ze skórą , od trądziku po łuszczycę. A może to uczulenie na jakiś kosmetyk, tylko zastanawia mnie dlaczego tylko z jednej strony. Wiesz co spróbuj przez jakiś czas pić wapno, najlepiej z kwertecyną od alergii, jeżeli to uczulenie to powinno pomóc.

Gość podnoszeeeee
up

Wiem co to jest jest to zmiana skórna przypominającą zmiane grzybiczą. Musisz oczyścic swój organizm. Unikac slodyczy ogolnie cukru i weglowodanow, pic duzo wody oraz zastosuj sobie kuracje oczyszczajaca tymi produktami. Jest bardzo skuteczna: http://www.oczyszczanieorganizmu.com/ Do tego kup sobie w aptece alantan plus - to zel ktory pozwala szybciej regenerowac takie zmiany skorne. Jak to wszystko zrobisz i utrzymasz diete w ciagu choziaz miesiaca to mysle ze na 100% bedziesz miala po problemie. pozdrawiam.

kampania reklamowa- wbij sobie w wyszukiwarkę japońskie kryształy lub algi morskie a wszystkiego się dowiesz, a jeśli chodzi o oczyszczanie organizmu to tzw. kefir wodny, który się otrzymuje z hodowli kryształów oczyszcza organizm z toksyn i zapobiega procesom gnilnym w jelitach, mi pomaga, choć na początku mnie wysypało ale to normalne przy oczyszczaniu organizmu, a możesz też wbić w wyszukiwarkę kefir wodny, a jakbyś chciała się czegoś więcej dowiedzieć to możesz napisać na: agaborys29@wp.pl