Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość keisshaa

Dziewczyny pomozcie mam teraz polodne czy nie?

Polecane posty

Gość keisshaa

Wczoraj pekla nam gumka i chce pojsc do lekarza po escapelle ale bralam to juz 5czy6 razy wiec sie obawiam. okres mialam ostatnio nieregularny 35,31,27; osttania miesiaczka 6stycznia. dzisiaj tak momentami czuje jakby delikatnie mnie zaczynal pobolewac brzuch wiec moze zbliza sie ten okres? nie wiem co robic:(

Gość keisshaa
upu up

Gość spytaj swoich jajników
bo po kilkakrotnym braniu tabletek PO te jajniki robią co chcą :)

Gość keisshaa
ale osttania tabletke PO bralam 01.stycznia 2010

Gość keisshaa
prosze was pomozcie:((

Gość malinowa herbata mniam
no mozesz zajsc, bo nie wiadomo kiedy masz owulacje, jak amsz nieregularne cykle, nie chcesz dziecka wez tablrtke, ale zacznij sie zabezpieczac, bo to chore ciagle to lykac, raz no dwa moze sie tak zadazyc, ale nie 6, bierz tabletki, albo plastry i juz

Gość madzia86.
nawet liczac maksimum 35dni cykl. to masz tak czy siak teraz nieplodne wiec branie tabletki uwazam za niepotrzebne

Gość nie jestem blondynka
nie lepiej stosowac pewniejsza antykoncepce niz potem latac do lekarza i robic taki rozpierdziel w organizmie...i to jeszcze kilka razy..teraz to sie juz chyba nie da nic przewidziec skoro wszystko postawione na glowie wiecej wyobrazni...

Gość madzia86.
dziewczyny w ciaze wcale nie jest tak łatwo zajsc, musza byc ku temu odpowied.warunki owulacja, sluz itd.. skoro autorka miala 6stycznia ostatnia miesiaczke przy 35dniowym cyklu plodne skonczyly jej sie ok 27stycznia. kobiety wsluchujcie sie troche w swoje cialo:/

Gość yukkari
Dziewczyno ! naucz faceta używac prezerwatyw i myśl głową a nie.... Chcesz sobie rozwalic system hormonalny- jesteś na świetnej drodze. A swoją drogą jaki to lekarz wypisuje Ci kolejne "tabletki po", a nie pouczy o antykoncepcji? a poza tym pooglądaj sobie stronki typu kalkulator dni płodnych np http://www.edziecko.pl/przed_ciaza/0,79775.html a nie porażaj swoją głupotą.

Gość keisshaa
pytalam lekarza o antykoncpecje ale kazdy proponuje tabsy! a ja niechce brac tabletek przez cale życie zeby miec problemy z żyłam i niewiadomo czym jeszcze

a te tabletki" po" to myslisz ze to witaminy kobieto idz po rozum do glowy a nie po hormony do lekarza..rece opadaja

Gość keisshaa
nie moja wina ze mój mąz nie załozyl dobrze gumni to ja ma za to cierpiec?

Gość cvb nm.,mnc
wczesnoporonne lepsze niż antykoncepcyjne no tak....pokolenie bravo girl zaczęło się seksić.... zafunduj sobie plastry w twoim przypadku nawet najlepszy kalkulator dni płodnych nie wyliczy dobrze.....

Gość madzia86.
dlaczego nie wyliczy przeciez ja byk widac ze dziewczyna nie ma plodnych dni na100%

Gość keisshaa
wypraszam sobie to pokolenie barvo girl nie jestem dzieckiem mam 24l

Ale o antykoncepcji zdecydowanie wiesz za malo-proponuje kalendarzyk malzenski-zero hormonow zero seksu :-P no moze raz czy dwa w miesiacu bezpiecznie bez stresu pomysl o tym albo kupujcie lepsze gumki skoro te strzelaja co chwile -rozmiar dobry