Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Okropnie mnie potraktował

NIE WIEM JUŻ CO MAM ROBIĆ, MÓJ FACET......

Polecane posty

o maj gad słuchaj dziecko idź na inny temat i doradzaj, nie jestem twoją koleżanką żebyś pisała do mnie w ten sposób, żegnam!

Gość tylko jak ........
urodzi sie dziecko to te stopery autorka bedzie mogla je sobie wsadzic gdzies ale nie w uszy przy malym dziecku nie mozna miec stoperow w uszach - matka musi slyszec ewentualny placz dziecka i probemem tu nie jest przede wszystkiem niewyspanie lecz chamski facet co traktuje kobiete bez zadnego szacunku . Moj maz tez czasem chrapie - budze go lub popycham go zeby przekrecil sie na druga strone i w zyciu mnie nie wyzwal z tego powodu . Uwazam ze ja mam prawo sie wyspac w ciszy i spokoju .

mam podobny problem , nastepna ksieznicza sie odezwala. :P :D Moj maz tez chrapie ale nigdy bym go w nocy nie obudzila wiedzac ze nastepnego dnia rano idzie do pracy. Ja ma taki sposob ze staram sie aby obrocil sie na bok wtedy przestaje . Ale to tylko wtedy jak ogladam tv i nie slysze co mowia a tak to spie jak zabita i zadne chrapanie nie jest w stanie mnie obudzic.

Gość mam podobny problem
ale wlasnie ja napisalam ze stopery nie sprawiaze zupelnie nie bedzie slyszala tylko stlumia te wszystkie dzwieki.bedzie jej latwiej.mi pomagaja

Gość o maaaaj gaad
bede pisac jak mi sie podoba wariatko:O widac,ze ty cala jestes jednymwielkim problemem:D mam nadzieje ze gosc przejrzy na oczy i w dupe cie kopnie:D

Gość tylko jak ........
O MAAAAJ GAAAD dziewczyno chyba jestes niezrownowazona psychicznie skoro takie pierdoly wypisujesz ile ty masz lat ?

Gość o maaaaj gaad
hahahahaha:D:D

Gość q2dftgyhuqGY
moze jakies proszki...nie wiem!

o maj gad 3maj się!;)

Gość mam podobny problem
jagoda bo ty jestes zastraszona widac i boisz sie swojego pana. skoro tobie to odpowiada to sobie tak zyj. boze jaka ty jestes glupia.naprawda dzialasz na ludzi drazniaco.ja mam na ciebie alergie

Gość Ja Was nie rozumiem. Osoba
chrapiaca, nie dreczona i budzona przez nia powinna postarac sie nie byc uciazliwa - isc do innego pokoju, kupic leki. Przez stopery zazwyczaj slychac chrapanie doskonale, w 80%. Czy osoba cicha i spokojna, nie chrapiaca, nie ma prawa sie ROWNIEZ wyspac? Kiedy ja jestem niewyspana, budzi sie we mnie agresor. Budze faceta ZAWSZE jak chrapie. Sorry - ja nie spie, on tez niech nie spi.

o maj gad uciekaj do swojego pana i władcy i mu jeszcze zrób dobrze jak na ciebie wyklnie! Powodzenia i spadaj z tego topiku;)

o matko, kobiety, co Wy wypisujecie? Żeby poszła do drugiego pokoju, stopery do uszu itd... Tu nawet nie o te pieprzone chrapanie chodzi, tylko o to, że on ją wyzywa od najgorszych ;/ ciekawa jestem jak Wy same byście reagowały jakby Wam mąż/facet nawymyślał od szmat. Że niby nie ruszyłoby Was to? Wszystkie takie grzeczne potulne? Dziewczyna w ciąży usłyszała od ojca dziecka wiele strasznych słów i ma go jeszcze po głowie głaskać? Do lekarza za rączkę prowadzić? Ja rozumiem zdenerwowanie z powodu wybudzania, ale obrażania matki swego dziecka nie pojmę nigdy. A jeśli Wy takie zachowania akceptujecie to szkoda słów.

lapia rozumniesz mnie doskonale, mi nie chodzi o te chrapanie tylko o to jak się zachował wobec mnie. Przecież ja go nie budzę co 5 sekund! Albo powiem coś delikatnie, albo lekko szturchnę , bez przesady w drugą stronę! Krzywdy nikomu nie robię!

Gość o maaaaj gaad
cmoknij mnie wariatko:D i wyprowadze cie z błedu :D po pierwsze mam meza, ktory jest dla mnie partnerem i takie sceny jak u ciebie u nas miejsca nie maja:D bo szanujemy sie nawzajem,ROZMAWIAMY i jak jest jakis problem to próbujemy go razem rozwiazac. I nie mam w zwyczaju szukac pocieszenia u innych tępych wariatek na kafe :D lec do mamusi i poplacz:D ps.a dziecko z wpadki tak? haha:D

o maj gad myślisz, że jesteś kimś czy jak? Za tępa jesteś dla mnie dziewczynko;* A od mojego dziecka się odpier** wpadko!;)

Gość o maaaaj gaad
haha, czyli jednak wpadka skoro sie tak wsciekasz:D:D:D haha...moze najpierw trzeba bylo pomieszkac z facetem, potem wziac slub i zaplanowac dziecko a nie nadstawiac tyłka facetowi,zajsc w nieplanowana ciaze i zwalic mu sie na chate i do tego miec o wszystko pretensje:D:D:D

Gość mamachichi
mój mąż też chrapie czasami, ale u nas to jest temat do żartów, czasem budzę męża, czasem obracam, czasem nagrywam na dyktafon, aby się z niego pośmiać z rana;-) ale najgorsze jest to, że on twierdzi, że ja też chrapie, ale na szczęście nie udało mu się mnie nagrać i nie ma dowodów:-) a tak poza tym to moim zdaniem facet nie ma prawa się tak do kobiety odezwać, ale to Ty o znasz, i wiesz czy to jednorazowy incydent, spowodowany nagłym obudzeniem, czy raczej problem z charakterem i sama musisz to ocenić swoją drogą dziwi mnie zdanie ,że to wina autorki bo nie powinna męża budzić, przecież wyzwanie od najgorszych to raczej nie jest normalne zachowanie mężczyzny i przyszłego ojca

o maj gad - no to gratulujemy Ci wspaniałego męża i tego, że się z nim dogadujesz i że Cię szanuje. I pewnie nigdy nie wyzwałby Cię od szmat co nie? Bo Cię SZANUJE, tak? I dlatego może tak ciężko jest Tobie zrozumieć, że są na świecie ludzie, którzy w ogóle nie szanują innych. Masz wielkie szczęście, że trafiłaś na mężczyznę w pełnym słowa tego znaczeniu, który rozumie co to rozmowa i przyjmuje do wiadomości argumenty drugiej strony. Ale pojmij wreszcie, że autorka nie ma takiego farta i to nie ona powinna tu się kajać i błagać o przebaczenie wielmożnego pana i władcy. Nie obrażaj jej. Bo i po co to robisz?

O maj gad rozczaruje cie dziecko, że nie kazde dziecko jest wpadką jak ty. Moje dziecko było całkowicie zaplanowane, także nie udało ci się;) Musisz spróbować wjechać w ten sposób na kogoś innego ajjjj. Biedactwo;* Idź na spacer, znajdz faceta, jesli któryś cie zechce i zmień nastawienie do ludzi, bo rzygać mi się chce na to co piszesz, okropne babsko z ciebie fuj. Śmieszna jesteś i skończ już, bo ośmieszasz się jeszcze bardziej z każdym postem.

Gość antypatologia
Jagoda, 2.08. 2011. sie urodzilas? Moj tez chrapie, stopery nic mi nie daja. Spimy w innych pokojach. Wstawac do dziecka i do niego, zeby sie odwrocil na bok, chybabym oszalala.

Gość antypatologia
i stoperow nadal uzywam, mimo iz mam dziecko. Slysze nawet jak piernie przez sen:/

ja uwazam ze -o naj gad- ma calkowita racje a ty autorko jest z tych tzw niunka/ksiezniczka. Cos okropnego.

jagoda no niestety nie trafiłaś, ale najważniejsze że bardzo się starałaś trafić.;)

Gość nie zwracajcie uwagi na te
dwie patologie. Przeicez to widac ze to sa dwa nieroby,do tego z korona na lbach. Do tego na bank pasztety i to samotne,bo zaden facet nie wytrzymalby z czyms takim. Beznadziejne na maxa az oczy bola jak sie je czyta i to są matki Boże Przenajświętszy:/:/:/:/ o maj gad i jagoda oczywiscie

No , mysle ze trafilam . Bo z tego co piszesz wyika ze masz niezle narabane we lbie i tyle.

Gość Jagodo, jesteś
tak drażniąca na każdym temacie, że aż oczy bolą. Nie umiesz nic normalnie napisać ? Autorko, ja też nie potrafię spać, jak mąż chrapie. I zaraz się budzę, mam bardzo lekki sen. Tyle że mój mąż nie chrapie aż tak głośno.I tylko czasami, nie całą noc. Wystarczy, że go popchnę lekko i przestaje. Pomaga też wywietrzenie dobrze pokoju przed snem, nie spanie w zbyt ciepłym pomieszczeniu. I mojemu pomaga aerozol do nosa, taki jak np . Otrivin,co odpycha zatkany nos i mniej wtedy chrapie. Ale dobrze, by mąż zakupił jakiś specjalny sprawy przeciw chrapaniu.