Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yyy.

Czy nauczyciel miał prawo?

Polecane posty

Gość Yyy.

Dzień jak co dzień. Godzina 8:00 rano, pierwszy w-f. ;/ Poszłam poprosić o coś panią wuefistkę a ona przerwała mi w połowie zdania i zaczęła wydzierać się po mnie, że wyglądam jak "latawica spod latarni", że "zaraz mi tą tapetę z ryja karze zmywać zimną wodą pod umywalką i wcale piękna nie jestem z tą tapetą i gdzie ja przyszłam na imprezę i czy mnie mama widziała." -.- Wyglądałam tak jak zawsze, używam brązującego pudru, ale nie używam go jakoś specjalnie dużo, tylko troszeczkę. Uważam, że mój makijaż nie był ostry. Czy nauczyciel miał prawo tak mnie zjechać? Dziwi mnie to, że ta pani tak na mnie naskoczyła, bo innym dziewczyną które malują swoje gały węglem nie zwraca żadnej uwagi... A raczej niczym nie podpadłam i jestem dobrą uczennicą, miłą i serdeczną. Nie rozumiem już tego.

Gość blowwww
nie miał prawa.

Gość kokoroka
jak wygladalas jak latawica to jak najbardziej miala prawo:D nie no zartuje , glowa do gory. na nastepny raz sie ubierz tak samo bądz podobnie i nagraj wszystjko torba od razu ze szkoly wyleci powodzenia nie daj sie i niue zmieniaj stylu

Gość Yyy.
Proszę, aby podszywacze sobie darowali. :P A czy mogę coś z tym zrobić? Bo uważam, że mogła zwrócić mi uwagę, ale nie krzyczeć w obecności 40 osób na sali... i mogła mnie narazić na śmiech koleżanek szczególnie z tą "latawicą spod latarni". ;/

Gość Yyy.
kiedyś wstał zza biurka, a ze spodni wysunął się wielki, czerwony i gorący penis, którego z lubieżnym uśmiechem objęłam swymi ustami i po chwili nasyciłam się życiodajnymi sokami nie roniąc ani jednej kropelki miłosnego nektaru

Gość blowwww
możesz iść do dyrektora ,albo rzecznika praw ucznia( tylko,ze lipnie bo w regulaminie jest zakaz malowania się:D)

Gość Yyy.
Nie robię "dobrze" dyrektorowi ponieważ mam panią dyrektor. :P

Gość Yyy.
odwiedzam też często pobliską zajezdnię autobusową i proszę do tańca kierowców i mechaników :classic_cool:

blow wcale nie lipnie. nauczyciel nie ma prawa wyzywać od latawic, obażzć , szczegolnie w obecności klasy, choćby przyszła pomalowana jak jolanta rutowicz na lekcje!!!! może ją wysłac do dyrektora, wezwać rodziców itd itp ale nie może obrażać, wyzywać .

Gość Yyy.
Czepia się również o moją fryzurę, pomimo tego, że mam włosy związane tak jak trzeba! :/

Gość jaaaaaaaaaaaasne
Trochę dziwne, że tak bez powodu się ciebie czepia skoro taka jesteś porządna, życzliwa i dobra uczennica....

Gość Yyy.
Później mnie obgadywała z drugą panią z w-fu i to ta odpaliła ten tekst czy mnie mama widziała... A od września wyglądam tak samo jedyne co się zmieniło to to ,że ładnie się ubrałam, ale nie wyzywająco, bo w stylu sportowym. ;) Później rozmawiałam z inną nauczycielką która powiedziała, że makijaż mój nie jest wyzywający i co mam zrobić gdy na następnej lekcji wyśle mnie do kranu? ;/

Gość sar-a
Miał prawo jeśli faktycznie przesadziłaś z makijażem!!!! ( Szkoła ma nie tylko uczyć ale i wychowywać!) Wybacz- ale wszelkie fluidy, pudry - to nie dla uczennic! Jesli myślisz inaczej to przykre, niestety nie jestes taka jaką chcesz byc, ale tak jaka widzą cię inni!!!!!! Tylko- pytając nas ot co chcesz usłyszeć ????? Bo niektórzy myślą inaczej niż ty!!!!

Gość Licencjatka_ona
generalnie nie powinna aż tak ostro zareagować. Ale zwrócic uwagę miała pełne prawo. szkoła nie jest miejscem na dyskotekowe makijaże i ubiór. zdaję sobie sprawę że czasu sie troche zmieniły od kąd ja konczylam gimnazjum, ale i tak jestem zdania ze nic poza tuszem do rzęs i sypkim pudrem na buzi uczennicy nie powinno sie znajdować. ale domyslam się że dziewczyny chcą ładnie wygladać dla chłopaków itd itp :P

Gość yrghyr5
nie miala prawa, po prostu sie ostro na Ciebie wkurzyla, bo sie tydzien zaczal po feriach..(może), a moze sama sie spoznila, i dostala opieprz o dyretkora, ale w takiej sytuacji nie powinna sie czepiac makijarzu, tylko tego ze wychodzisz. Skoro mowisz, ze pomalowalas sie tak samo..to troche to dziwne.. powinnas powiedziec mamie. Jak Ty na to zareagowalas, ile osob to slyszalo, ktos stanal w Twojej obronie?

Gość Yyy.
Poczułam się fatalnie, ponieważ wszystkie dziewczyny mają makijaż a przyczepiła się tylko do mnie. ;/ Nikt nie stanął w mojej obranie, a raczej mieli ubaw. Inna dziewczyna z klasy miała tipsy i jej uwagi już nauczycielka nie zwróciła, a to chyba gorsze niż makijaż i jest niebezpieczne na lekcji w-fu. Nauczycielka ciągle chodzi w kucyku i zero makijażu i chyba tego nie lubi, ale nie musiała tak mnie obrażać.

Gość jhjhjhjg
a ile masz lat??

Gość miala racje
szkola to nie jest konkurs na najwieksza zdzire. Postudiuj slownik ortograficzny bo walisz takie byki ze oczy bola.

ci co pochwalają nauczycielke co chyba zly dzien miala albo okres albo ją facet zdradził z licealistką... ciekawe czy byście pochwalili nauczyciela który publicznie zwyzywal waszego syna od śmieci, bandytów, patologii, marginesu itd dlatego że np biegał po korytarzy albo przeklinał

Gość miala racje
nastepny analfabeta. jesli gowniarz przeklina w szkole to jest z marginesu lub patologii i z takimi powinna byc krotka pilka - wywalenie ze szkoly. nauka to przywilej a nie obowiazek, szkoda marnowac publiczne pieniadze na holote a kopacze rowow tez sa potrzebni.

Gość Yyy.
Na opakowaniach kosmetyków nie jest napisane od jakiego wieku można zacząć używać!

Gość Yyy.
Co innego robić beznadziejny makijaż i robić z siebie clowna, a co innego wiązać z tym zainteresowania, pasje i mieć schludny makijaż.

" 15:16 [zgłoś do usunięcia]miala racje nastepny analfabeta. jesli gowniarz przeklina w szkole to jest z marginesu lub patologii i z takimi powinna byc krotka pilka - wywalenie ze szkoly. nauka to przywilej a nie obowiazek, szkoda marnowac publiczne pieniadze na holote a kopacze rowow tez sa potrzebni." nastepny idiota. :D🖐️ dobrze że nie jesteś ministrem edukacji:D:D:D:D::O efekt tego o czym piszesz byłby taki - wzrost przestępczości wśród młodzieży o 50%, za pare lat wzrost bezrobocia o 30%, napływ pracowników z zagranicy bo u nas w pl mało kto szkołę kończy:D:D:D:D:D co za gość. a jakby tak na jego córkę czy syna zwyzywali to pewnie sam by do szkoły poleciał i nauczycielkę od kurw zwyzywał. eh co za ludzie

Gość sar-a
Uczeń ma wyglądać jak uczeń- jeśli jest inaczej powinien zrezygnować ze szkoły!!!!!!! To takie proste!