Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Faktyczniee

małe przyjęcie po ślubie bez dj do której?

Polecane posty

Gość Faktyczniee

Mam pytanko możliwe że w tym roku wyjdę za mąż ;) Chcielibyśmy po ślubie zrobić tylko obiad dla najbliższych, bardzo skromnie bez kamery, fotografa i dj Jak myślicie na takim poczęstunku do której powinniśmy salę wynająć? Na ile godzin? Będzie około 25 osób Oczywiście zakładając wersję optymistyczną że przy dobrym żarełku, muzyce z płyt i alkoholu wszyscy będą się dobrze bawić :) Bo jeśli wylądujemy tam już koło 17 to czy do 2 to przesada? Czy może do północy i starczy w zupełności?

Gość Faktyczniee
ok przeczytałam pierwszy link jak na razie nie na temat Czytam dalej

Gość jkhg
idź na topik o rozwodach

Gość Faktyczniee
Ekstra że tu wszyscy tacy mili Poważnie pytam bo chciałabym mieć rozeznanie Do tej pory byłam tylko na dużych weselach gdzie zabawa trwała do 5-6, ale wiadomo że tam jest tyle atrakcji że ludzie się nie nudzą ;) Jakby ktoś jednak miał jakieś pojęcie na ten temat to poproszę o podpowiedź

Gość ytdtdyd
Nie no sale zapewne trzeba wynająć jakąs, to tak samo jak i na stypach (sorka za porownanie),jesli nie masz warunkow do ugoszczenia tylu ludzi to sale i katering wynajmij do 2 w nocy, a goscie sonie pojda o ktorej będą chcieli(wiadomo nie pozniej niz 2), jak beda chcieli to pojda o 00 inni 0 22 inni jeszcze o 1, ale mysle ze 2 w nocy to przyzzwoita godzina, ja milama "wesele" na 18 osob wynajelam sale tak do 1 w nocy i akurat o tej opporze sie to zakonczylo

Gość maknka
Do polnocy chyba starczy, a jak planujecie z jedzenie po tym obiedzie? Towarzystwo jest imprezowe czy nie? Bylam na obiedzie weselnym, ale zaczynal i konczyl sie wczesniej.

Gość jjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjj
zalezy jaka masz rodzine . Ja mam imprezowa i u mnie na chrzcinach (msza byla o 11 wiec ok 13 byl obiad, nawet wczesniej) towarzystwo rozeszlo sie ok 1-2 w nocy. Tez bez dja tylko wodka, jedzenie. Ja z mala wiadomo zmylam sie wczesniej, ale po 1 dokladnie przeanalizuj jaka masz rozine :) jedni maja taka, ze po 4 h ani sladu po nich nie bedzie, innych wolami nie wygonisz

Gość Faktyczniee
Dzięki nareszcie konstruktywnie Rodzina raczej wesoła (tylko ja taki sztywniak ;) ) No to pogadam jeszcze z tą babką od sali może też coś doradzi, może tak do 1 tą salę

Gość Faktyczniee
Chciałabym żeby to był obiad + ciasto,kawa + przekąski + kolacja Nie wiem jeszcze o której będzie w kościele i czy wogóle bo dopiero koło 10.02 idziemy pierwszy raz do ks i nie wiem czy uda nam się z nim dogadać bo jest bardzo niesympatyczny :(, więc wiadomo długość imprezy musimy też uzależnić od czasu rozpoczęcia ;)

Gość olatola1
2 to jest bezpieczna godzina. Inna sprawa, że goście będą siedzieć póki będzie jedzenie :P

Gość przecież to norma
małe przyjęcie do 2 ? do tej godziny robi się normalne wesele, przyjęcie jak sama nazwa wskazuje max 5 godzin

My także robimy rodzinne przyjęcie do ok 30 osób (z dziećmi). Też nie bierzemy żadnego zespołu ani kamery. Zamawiamy malą salę na ok 5-6godzin ;-)

Gość vvuzetka
Ja bym zrobiła tak do 1-2. Na zwykłych urodzinach, jak się zbierze jakieś 20 osób, czasem mi sie zdarza zasiedzieć do północy albo i do 1.

Gość Faktycznieee
ślub będzie o 16:30 , czyli na salę wjedziemy przed 18:00, salę zamówię do 1, w kwietniu idę ustalać menu może coś podpowiecie? Ile tego, ile ciepłych posiłków? itd

Gość harmid
ja robię male przyjecie na 30 osób, obiad, kawa ciasta, zimna płyta, kolacja, slub na 16, mam nadzieje, że o 12 goście wyjdą, a sale wynajmuję na calą noc, oni nie wynajmują na godziny. muzyka będzie z plyty, kamery nie będzie, ewentualnie fotograf.

Gość Faktycznieee
No właśnie nad fotografem też się właśnie zastanawiam, może chociaż w Kościele, żeby fajna pamiątka była, normalne że rodzinka będzie pstrykać ale jak im wyjdzie to nigdy nie ma pewności ;)

Gość harmid
a sesje ślubną będziesz miala?

Gość Faktycznieee
Nie

Gość Aleksjjej
jak bierzesz fotografa do kościoła to zrób sobie też sesję w plenerze. zawsze to miła pamiątka a potem będziesz żałowała

mi sie ti kajarzy bardziej z obiadem i deserem i to raczej bedzie trwac kilka godzin, nie do polnocy

Gość heh22
My mamy wynajętę do godziny 24

Gość Faktycznieee
Tylko tak sobię myślę że na zwykłych imieninach ludzie siedzą kilka godzin to jak zorganizujemy jakąś muzyczkę do tańczenia to impreza się rozkręci na dłużej ;)

Gość heh22
Faktycznieee Zawsze można w zaproszeniach na pisać, a po ceremonii zapraszamy wszystkich na uroczyty obiad. Restauracja jest w godzinach 12-24