Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szaraaaa

TWSCIOWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!POMOCY:((((((((((((((((((((((((

Polecane posty

moj maz z wszystkim miesza mame a najgorsze jest to ze widzimy sie z tesciowa codziennie dosłownie 3 kroki i ona ma o byle co foch np ostatnio miała ze nieprzyszłam sie przywitac albo ze dziecku koszulki niewyprasowałam ja juz niewytrzymam pomocy

Gość o jak ja waas rozumiem
analfabetko weź się za słownik :O

Tak, ważne, bo czytanie tekstu, który jest pozbawiony zasad pisowni, nie należy do przyjemności.

OJ DOIBRZE ZE DAŁAS KROPECZKE NAD Z HEHE CIEKAWE CZY ZAWSZE TAK DAJESZ CO DO TEMATU MIESZKA KTOS Z TESCIOWA MASOCHISTKA PSYCHICZNA TESC JEST OK ALE ONA MASAKRA:(

Naucz się najpierw pisac, Autorko. Tego, co napisałaś nie da czytac! Zrozumiałaś, arogantko?

Mam podobny problem! Moja teściowa strasznie się mnie czepiała (mieszkamy dzrzwi w dzrzwi :()wpadła do mnie i czemu firanki nie są świerze a czemu jestem taka leniwa ,że nieuprasowałam dziecku rzeczy... lub że jej syn musi musi w określonych godzinach dostawiać odiad. Cóż narazie zaciskam zęby... ale nie wiem jak długo to wytrzymam i powiem jej kilka słów!!

Gość tylko tylko
Tesciowa upiekła mi placek bo mi się chciało :-) Jedza chce mnie utuczyć

Gość mająca pasje
Jak wy dziewczyny się czepiacie czegoś. Autorka ma problem a Wy ją krytykujecie. Fakt, że źle się czyta ten tekst, ale chyba jest zrozumiały.

martw sie lepiej o ta tabletke wczesnoporonna...tylko nie zapomnij ze ona zabija dzieci!!!!!!!!!!!!!!

PIERDOL SIE SAMOSIA JAK BYM CHCIAŁA ZEBY NIKT MNUIE NIE POZNAŁ TO BYM ZMIENIŁA NIK TAK JAK TY SUKO JEBANA A JA NIECHCE CHCE BYC TYM KIM JESTE A NIE ZAKŁAMANA SUKA

Gość kamelia to ty sie
hahaha autorka to jakis przychlast ja nie moge:D:D:D:D:D hahahahaha co za debilka:D

Ja pier*ol*e , chooj mnie strzela jak czytam te kretynki : -weź słownik do ręki -naucz się pisać - pisze się bleble ble -ty analfabetko głupia... Ta wyżej też jest dobra. Jeszcze ma czelność wyzywać kogoś od arogantek buhahah. Weźcie się leczcie zakompleksione wredne su.ki. Hipokrytki, jestem pewna ,że w realu by nie odważyły się kogoś poprawiać. Pewnie wszyscy wasi znajomi mówią piękną polszczyzną profesora Miodka. Jak matka ci powie " a tam pisze" zamiast "tam jest napisane" to pewnie też ją wyzywasz od głupich kretynek, zamiast odnieść się do tematu. To jest do cholery forum a nie praca magisterska. Znaczenie ma tekst. Albo masz coś sensownego do powiedzenia albo wypad. A nie kurde w każdym wątku musi się znaleźć pani mądrala , co każdą literkę poprawi żeby się dowartościować.... :o

Tak! Moje otoczenie wysławia się piękną polszczyzną ! Niektórzy jeszcze (dla zabawy) używają nawet czasu zaprzeszłego :))))))))))) Na forum też istnieją pewne reguły: poprawnej pisowni (jest to rodzaj korespondencjii) i braku wulgaryzmów!

A JA MAM KOTA 1 SENSOWNA ODPOWIEDZ I JAK CHCE TO MOGE NAWT WÓJEK NAPISAC PRZEZ KRESKOWANE HAHAHAHAH

Ale dobrze wiecie ,że to nic nie da . Możecie sobie poprawiać wszystkich we wszystkich tematach i to pójdzie na marne. Ja też wole jak ktoś pisze poprawnie, ale kurde bez przesady, to denerwuje jak co drugą wypowiedz czytasz teksty o słowniku.. I nie uwierzę ,że żadne z twoich znajomych nie popełnia żadnych błędów jeśli chodzi o wypowiedzi ustne i pisemne.

Popełniają, owszem. Ale nigdy w korespondencji. ;) Tu dokłada sie większej staranności. Nawet na forum. Co do Autorki: przykro stwierdzić, ale to jakiś wyjątkowy prymityw.

Sama jesteś "Kicia", dziecinko :))))))))))))))) Zgłaszam Cię do usunięcia :) Pa.

Gość mająca pasje
Dlaczego od razu wulgaryzmami rzucac. Widzę, że kafeteria schodzi na psy :(

Gość autorko,najlepsze wyjscie to
olewac.Wiem,ze jest ciezko,ale takie osoby "zywia sie" tym,ze komus dokopia,i maja wielka satysfakcje,jak-przepraszam bardzo-dopierdalanie odnosi wlasciwy skutek.Ja mialam podobnie,ale do tego dochodzilo tez wydzwanianie do mojego meza z placzem i nasylanie na mnie tescia,zeby mi awanture robil i w poczucie winy wzbudzal.W koncu maz sie wkurwil i jak ktorys raz z kolei do niego zadzwonila,to jej nagadal i bylo troche lepiej.Najlepsze jest to,ze jestem spokojna,niekonfliktowa (nie wdawalam sie np.w klotnie z tesciowa,nie obgadywalam jej,nie probowalam przekabacic meza itp.)i pogodna,a tesciowa robila ze mnie potwora.Bolalo ja tez to,ze nie biegam do niej caly czas z placzem po pomoc-jak to kiedys stwierdzila-ale wszystko robie sama i doskonale sobie z wiekszoscia rzeczy radze.Typowa manipulacja.Dla tesciowych wiekszosc synowych to rywalki-w koncu pojawia sie nowa baba na terytorium i pasuje jej pokazac,kto tu rzadzi.Na poczatku mnie jej zachowanie bolalo i sporo przez nia plakalam,bo nie dosc,ze nie moglam zrozumiec dlaczego tak sie zachowuje,to jeszcze naprawde chcialam miec z nia dobry kontakt.W koncu tak jej zaczelo odwalac,ze mialam dosc,cos we mnie peklo i zaczelam ja z gory na dol olewac cieplym sikiem.Odpuscila po okolo 3 latach:D nadal mnie obgaduje i widze,ze ja po prostu irytuje,ale hamuje sie z dogryzaniem i glupimi komentarzami (czasem walnie taka glupote,ze rece opadaja)-chyba tylko ze wzgledu na nasze dzieci;)

weźcie sie ogarnijcie , jak ma ochote to niech pisze jak chce , nie musicie czytac przeciez :O nie mozesz zacząc unikac teściowej ? zamykac drzwi na klucz? udawac ze cie nie ma ? wszystkie teściowe są wredne :classic_cool: jedyna broń na nie to bycie jeszcze bardziej wrednymi niz ona

".Najlepsze jest to,ze jestem spokojna,niekonfliktowa (nie wdawalam sie np.w klotnie z tesciowa,nie obgadywalam jej,nie probowalam przekabacic meza itp.)i pogodna,a tesciowa robila ze mnie potwora" właśnie takie osoby są pożywką dla starych prukiew

NIE JESTEM TAKA JA NIC DO NIEJ NIE MAM ALE ONA CAŁY CZAS COS MA PODAM PRZYKŁAD PRZYCHODZE W NIEDZIELE A ONA MA FOCH ZA CO BO POSZLISMY Z MEZEM NA IMPREZE W SOBOTE I CAŁY CZAS KUKA DO OKNA KIEDY PRZYJDZIEMY A POTEM ROBI MU WYRZUTY ILE MACIE LAT DZIECKO NA WYCHOWANIU I TD........... PRZECIESZ KAZDY MOZE GDZIES WYJSC MY MAMY PO 25 LATDODAM ZE NIEWYCHODZIMY CO TYDZIEN

NIE JESTEM TAKA JA NIC DO NIEJ NIE MAM właśnie dlatego jest taka bo wie ze jej sie nie odszczekniesz , jak bys sie postawiła to bys miala spokój z wrednym babskiem