Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Asia9090

Moge isc ..

Polecane posty

pójde w czarnym swetrze. jutro sie zapytam. Oni powinni dawać jakieś uniformy i byłby spokój :)

wiesz co ja używam ciągle czegoś innego, w tedy to była joanna srebrny był czy tam gołębi blond .. używam różnych i wracam do poprzednich a mimo to zawsze mam coś innego ;)

ja ostatnio malowałam CeCe 10 świetlisty blond. albo to 9 była. w każdym razie wyszedł trochę ciemny ten blondzik. muszę teraz jaśniejszy zrobić:D ładny masz kolor:)

Miałam ;) Ostatnio robiłam palet popielaty blond - pierwsze farbowanie zajebisty kolor, teraz znowu tą samą robiłam i masakra :/ Takie ciemne mi wyszły że szkoda słów :/

ja zostanę przy CeCe tylko teraz wezmę jaśniejszy, naturalne mam takie mysie. kiedyś też robiłam jakaś tam farba garniera i pierwszy kolor wyszedł super ..a potem drugi raz to maskara.

Gość efdefde
kurwa jaki ładny blond ! jaki masz naturalny kolor? tzn na jaki ta farba była rzucona ?

naturalne też mam takie nijaki - szare, mysie ;) Od dawna na blond się robię, przed tym co na zdjęciu miałam rozjaśniane ale nie max a to chyba było 2-3 farbowanie tą joanną

aaa no i dziękuje bardzo :) Też mi się podobał, uwielbiam platynowe blondy :) Teraz to właśnie mam taki ciemny nie że ciemne włosy ale takie hmm żółte :/ Wole wpadające w biały odcień

Gość efdefde
ja miałam rozjaśniane , rzuciłam na to gołębi blond i wyszły mi fioletowo siwe... teraz mam ciemny brąz, prawie taki jak moje naturalne więc o taki blondzie mogę pomarzyć.. robiłaś u fryzjera czy sama?

mi zawsze robi fryzjerka.kończy już szkole wiec mogę tak powiedzieć heh;p teraz wezmę jakiś jasny :) ładny ten blondzik masz na tej focie baaardzo:)

Gość efdefde
a masz może więcej zdjęć z kolorem ze stopki ? żebym mogła pokazać fryzjerce o co cho :P

Ja miałam kiedyś czarne.. z czarnych zeszłam na rude/czerwone z tego na blond.. rok temu miałam chwilową fazę na brąz ale jasny dosyć więc jednym rozjaśnianiem miałam blond, później już farbowaniem nadawałam odcienie tego blondu :) Kurde ta joanna to zawsze musiałam dwie kupować, źle mi się nakładało, swędziało... ale jednak kolory chociaż różne to fajne wychodziły.Paleta jest fajna ale kolory? Za bardzo żółte, chyba że muszę szukać dalej odcienia ( no chociaż ten teraz miał być bielszy) Koleżanka robiła tą pianką co reklamują i mówiła że rewelacja to chyba to przetestuje następnym razem ;)

Gość efdefde
dzięki śliczne!