Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Asia9090

Moge isc ..

Polecane posty

do pracy jako kelnerka w bialej bluzce z kołnierzykiem i na to taki chabrowy sweterek??

Gość zennonnnnnneeeee
Nie

Gość zennonnnnnneeeee
A jakie do tego buty??

Gość no jak to jakaś
pipidówa na podlasiu to pewnie. ubierz sie elegancko :O

normalne czarne spodnie a buty takie bardziej eleganckie baleriny. to w samej bluzce mam isc??

Gość zennonnnnnneeeee
A w staniku(jakim) czy bez będziesz szła??

Gość esmeraldaaaaaaaa,,,,,,,,;
a tak dokładnie gdzie będziesz pracowała w knajpce czy w restauracji, bo jak w knajpce to wydaje mi się ze możesz tak iść ubrana:)

no niby to jest restauracja. ostatnio bylam w czarnym swetrze i od tym biala bluzkai nic nie mówili. druga kelnerka miala szary sweter i nawet bialej bluzki nie miala. pytam bo ten sweter jest niebieski i nie wiem czy taki mozna. a restauracja nie jest znowu niewiadomo jak wystawna. jak zaloze sweter to potem jak zdejme to bluzka bedzie pomieta

Gość zennonnnnnneeeee
A w staniku(jakim) czy bez będziesz szła?? Bo w brew pozorom to nie jest podchwytliwe pytanie tylko bardzo istotne pytanie.Więc jak??

Gość zennonnnnnneeeee
No dobra krepujesz się to napisz normalnie że nie możesz a nie,albo w ogóle nie odpisujesz,albo dopisujesz w brzydki sposób :(

Gość zennonnnnnneeeee
A więc na podstawie tych danych stwierdzam że nie możesz tak pójść ubrana jak napisałaś,ale mogę się mylić bo wszystkiego nie wiem :P

Gość zennonnnnnneeeee
Asia9090 to w samej bialej bluzce mam isc? A pod spodem stanik czy nie??

Gość zennonnnnnneeeee
To stanik będzie się rzucał w nim w oczy>>

tak, to ja. na razie jestem na okresie probnym. wstydzilam sie na razie zapytac o napiwki:)

już pisałam ;) Na moje oko jest ok, klasyczny krój, kolor chyba nie jest jakiś rażący tylko normalny niebieski. No wiesz jak nie masz nic czarnego to ubierz ten, jak masz wybór to może ubierz jeszcze bardziej stonowany i dowiedz się o kolory. Chociaż skoro pytasz na forum znaczy że nic nie mówili a skoro nic nie mówili znaczy że nie ma wymogów... dziwną masz tą prace ;) Ja zawsze od początku o wszystko pytałam w każdej robocie a jak wymagała ubioru to tym bardziej nawet o wysokość obcasów ;)

wtedy jak byłam w piatek to szefa nie bylo. zaloze jutro czarny a jutro dopytam o inne kolory

jak bylam na rozmowie to szef tylko mowil ze biala bluzka i czarne spodnie lub spodnica. a buty czarne, wygodne. zawolal kelnerke i pokazal ze tak moze byc. a ona miala na sobie czarne spodnie, biala bluzke i na to szary swetr.

Aha no to czyli w sumie wychodzi na to że ograniczone kolory. To ja bym nie zakłada niebieskiego sweterka i poszła w samej koszuli. Jeśli Ci zimno to czarne lub szare dodatki typu sweterek, bolerko .. lub po prostu sam ciemny sweterek