Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anita66666666666

Uliczny dresiarz i grzeczna dziewczynka?

Polecane posty

Gość anita66666666666
o czym rozmawiamy...? Praktycznie o wszystkim... Poznajemy sie dokladniej. On mnie wypytuje o plany na przyszlosc itd. i standardowo o szkole:p Ale chyba jednak Was poslucham i dam sobie z tym spokuj... ;/

pyta sie o szkołe bo pewnie liczy ze go bedziesz utrzymywac i dawac kase na piwo i fajki :D

Gość agapooo
mily.... dobrze sie przy nim czujesz.. ale pije, cpa i pali. No i nie wierzy w Boga. Moze daj mu ultimatum: Ty albo jego dotychczasowe zycie...:p nie... to zly pomysl:) Jak naprawde cos do Ciebie czuje to na wstepie powinien to pokazac i od razu nad soba pracowac:P

Gość no bez jaj prosze...
lepiej szukaj kogos normalnego on sie nie zmieni nie licz na to ,predzej czy pozniej mu sie znudzisz na 1 miejscu beda koledzy , a co gorsza Ty mozesz sie stac taka jak ona :O

Gość anita66666666666
marze zeby mu obciagnac ijego kolegom z pod budki zpiwem

Gość yooo
uciekaj!mówię szczerze. Oczarował Cię na razie,a potem się zakochasz i będzie coraz gorzej. Mówię Ci, ja zmarnowałam sobię życie przez takiego :/

Gość anita66666666666
Moze ten ktos sie pode mnie nie podszywac w tym poscie? Jak chcesz kogos przeleciec czy cos w tym stylu to okazuj to na innych postach:P A co do zakochania... Tego sie wlasnie boje:( Jak dostane jakiegos esa to od razu mysle ze to on. A jak zobacze ze on, to jestem cala w skowronkach... Musze o nim zapomniec:)

Gość 444444444443
"Dobrze sie ucze"" "nie wierzacy" "nie mozliwe" "moich regol" "mogla bym" "wogole" Jak Ty się dobrze uczysz, to ja jestem Najświętszą Maryją Dziewicą.

Gość anita66666666666
odczep się głópia suko!! to że zrobiłam parę literuwek nieznaczy że jestem ajakś tempa, każdemu może się zdarzyć, nie masz co robić, szmato? idź liczyć kachelki w łazience

Gość Kat66
Tez zwróciłam uwagę na te bledy, ale jak bys przeczytal(a) wszystko to bys wiedzial(a) ze dziewczyna ma dysortografie. Troche smieszne ale coz... zycie:P a co do chlopaka, to daj sobie z nim spokój...

Gość anita66666666666
dzieki za wsparcie anita66666666666. Ale jak bys mogl sobie znalezc inny pseudonim bylo by fajnie!!

Gość fwerwr
w necie 80% ludzi ma dysortografię :D

Gość anita66666666666
Ojciec Jolando z parafii Przenajświętszej Nazareńskiej Maryjeńki Dziewicy Na Wieki Wieków powiedział mi że mam straszną szatańską chorobę która ujawnia się tym że robię literufki. Walczę z tym i co dziennie sie biczóję z rana, ale choroba jak się trzyma tak się trzyma. By naznaczyć swa osobę tą straszną chorobą nawet w nicku napisałam "666" po parokroć.

Gość anita66666666666
ta, dzieki...