Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sabinkaaaa87

Zdjęcie do oceny

Polecane posty

Gość jeszcsksk
Jeszcze z boku brakuje, bo nie wiadomo, czy brzuszek wystaje, a wygląda na to. Ogólnie - ok, zazdroszczę.

Gość Sabinkaaaa87
aj nie zrobiłam z boku. No brzuszek nie jest umięśniony ale też nie wygląda jak ciążowy ;) Kurcze mi się wydaje że mam straszne ciało. Niby szczupła ale taka nic nie zgrabna, nie kształtna, brzydki biust, brzydki tyłek. Czyli nie jest najgorzej? Pytam bo idę na basen a ostatni raz byłam 3 lata temu i normalnie się wstydzę tak że masakra. Chyba z ręcznikiem będę ciągle chodzić

Moje rady: 1. Nie noś byle jakiej bielizny 2. Nie pokazuj byle jakiej bielizny w internecie.

Masz źle dobrany stanik, zmień szybko na odpowiedni to Ci się biust poprawi będzie mial ladniejszy ksztalt :)

Gość Sabinkaaaa87
Normalnie nosze inną bieliznę, to jest taki sportowy stanik jak ćwiczę coś w domku :)

Gość Sabinkaaaa87
A no i specjalnie dałam akurat w takiej bieliźnie żeby nie było że sexi komplet czy coś i od razu lepiej wygląda. Strój mam taki luźny bikini nie push-up więc piersi będą wyglądały podobnie jak tutaj

Gość srthgaaryh
masz sisiora:O

Ale podejrzewam, że masz xle rozmiary staników :) Jaki nosisz rozmiar?

Gość nie ma sisiora
ale jest stopa wielbłąda.

Gość Jesteś fajną dziewczyną
Wyglądasz super !!!

Gość bo to jest
tylek masz spoko tylko brzuch Ci troche odstaje.Ale na to zawsze mozna brzuszkami zaradzic jak bedzie bardziej umiesniony to bedzie lepiej wygladal.

Gość Sabinkaaaa87
B lub C, no wiem że nie dobieram jakoś profesjonalnie ale nie stać mnie na takie mega drogie. Najwygodniejszy i raz dobrany za pomocą babeczki ze sklepu mam z victorias secret i to jest rozmiar 34B. Inne kurde nie wiem a mam wycięte metki już

Gość a ja mojemu robie
mysia znawczyni psow, wypier stad wrzepiasz sie wszedzie nienormalna jestes sprawdzilas rodowod swojem facetowi

Gość Sabinkaaaa87
No to może faktycznie trochę poćwiczę ten brzuszek :) Tak mi nie przeszkadzał. Normalnie w sumie płaski tylko po jedzeniu troszkę odstawał ale fakt - mięśni zero Może na usprawiedliwienie powiem że jestem 2 lata po porodzie więc to też troszkę z tego zostało :)

Gość super sexowne ciałko
jesteś bardzo podniecająca i kręcąca

Gość woofozaur
jest ok ale szału nie ma :O

Gość Sabinkaaaa87
Dzięki za miłe oceny - ale to chyba lekka ściema bo nie wierzę :P

Gość koziołka
Jest ok, tylko nie garb się!!

Gość woofozaur
co nie wierzysz wyglądasz ok troszke nad brzuszkiem bym popracował i by było lepiej od razu

Sabinka :) musialabyś zmierzyć sobie obwód pod biustem ciasno i w biuście luźno a potem iść do specjalnego sklepu i podać te wymiary jako, że każdy stanik różnie wypada. Ja Ci powiem, że kupe czasu nosilam 75C w tej niewiedzy a okazalo się, że mój stanik to 70D albo 65DD czy 65E (w zależności od firmy) i od kiedy noszę dobre staniki ksztalt się poprawil wizualnie też lepiej wyglądają z tym, że już dlugo noszę dobre staniki :) i pamiętaj, że takie 65E to wcale nie duża miska bo jest troszeczkę większa (a raczej ma inny wypuklejszy ksztalt) od miseczki C naprzyklad. Być może dla Ciebie 65D bylby w sam raz ale najpierw się zmierz ;)

Gość a ja mojemu robie
mysia sprawdz swoj niemiecki i rodowod swojego faceta

Co Wy chcecie od jej brzucha? ;) Wytacy idealni zapewnie jesteście ? Ładne masz ciało, i na prawde nie masz sie czego wstydzić dziewczynooo :) !

Gość kafeteria to nie encyklopedia
Oj tu jak zwykle stado znawców jest :classic_cool:

a ja mojemu robie dziękuję za slowa uznania co do mojej "znajomości" języków obcych naprzyklad🖐️ jednak osobiście polecilabym Tobie udanie się na jakieś porządne testy psychiczne w celu wykluczenia występowania psychozy. Jak to się mówi przezorny zawsze ubezpieczony 🖐️

Gość a ja mojemu robie
daj sobie spokoj sciemniaro ty i niemiecki i te psy i tak dalej bajki o niemcach no pozal sie boze na kazdym temacie co innego napisane zal mi cie psychozr to ty masz

Gość fajna dupa jesteś
zazdroszczę Twojemu chłopakowi