Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość emiliaFrancja

Szukam kobiet z bazową znajomością j.francuskiego do wypełnienia ankiety

Polecane posty

Gość emiliaFrancja

Witam. Jestem Polką mieszkającą we Francji, planuję otworzyc agencję pośrednictwa pracy dla opiekunek osób starszych. Chciałabym przygotowac się do działalności jak najlepiej, dlatego niezbędne jest dla mnie przeprowadzenie badań rynkowych, by dowiedziec się, czy w Polsce jest w ogóle popyt na świadczenie tego typu pracy we Francji. Zależy mi na tym, aby wszystkie osoby obsłużone w przyszłości przez moją firmę były zadowolone. Liczę więc na pomoc Pań, które komunikują się chocby w stopniu bazowym w języku francuskim i które miałyby ochotę wypełnic bardzo krótką ankietę. Ankietę zamieszczę bezpośrednio tutaj, aby wszystko było klarowne. Proszę o podawanie odpowiedzi w postach wg wzoru: np 1. a , 2. c itd. Ankieta składa się z 8 pytań, jest totalnie anonimowa, niezobowiązująca i ma dac mi jedynie obraz rynku pracy. proszę Was o wspomożenie młodej kobiety w przedsiębiorczości:)Oto ankieta: 1. Wiek: a)25-35 b)36-45 c)46-55 d)56 i plus 2. Wykształcenie: a)podstawowe b)zawodowe c)średnie d)licencjat e)wyższe 3. Czy zna Pani w stopniu komunikatywnym któryś z poniższych języków obcych? a)francuski b)angielski c)niemiecki d)duński e)rosyjski 4. Czy byłaby Pani zainteresowana wyjazdem jako opiekunka osób starszych na Lazurowe Wybrzeże? TAK NIE 5. W jaki sposób szukałaby Pani oferty pracy tego typu? a) poprzez agencję pracy b) poprzez ogłoszenia internetowe c) poprzez znajomości d) inaczej(w jaki sposób?) 6. Ile pieniędzy mogłaby Pani przeznaczyc na znalezienie odpowiedniej oferty przez agencję pracy? 7. Czy fakt, że agencja pracy jest agencją działającą jedynie on-line, bez możliwości osobistego spotkania z osobą prowadzącą przed wyjazdem, jest dla Pani: a) pozytywny b) negatywny c) obojętny 8. Czy fakt, że agencja pracy, mająca swoją siedzibę na Lazurowym Wybrzeżu, prowadzona jest przez Polkę, jest dla Pani: a) pozytywny b) negatywny c) obojętny Panie, które nie chcą podawac odpowiedzi na forum, ale chętnie wypełniłyby akietę, zapraszam do wysłania odpowiedzi na mój e-mail fripuj@interia.pl Będę wdzięczna za pomoc. Emilia

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować