Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ala mała

fatalna atmosfera w pracy

Polecane posty

Gość ala mała

pracuje z samymi wrednymi ludźmi, podpierdalaczami i obibokami, którzy zawsze zwalają winę na innych jak sami coś zawalą rzygać się chce na myśl, że trzeba iść do pracy już szukam nowej pracy, bo w tej wpadam już dosłownie w depresję wy też tak macie ?

Gość miiaaaaaaaa
ja tak mam, ale po 1,5 roku sie przyzwyczaiłam, robie swoje, mam ich wszystkich gdszies...

Gość ala mała
ja pracuje 6 miesięcy i nie zamierzam się do tego przyzwyczajać nigdzie wcześniej nie było w pracy takiej fatalnej atmosfery

Gość ala mała
gdzieś to znaczy gdzie ??

Gość ala mała
nieważne podszywie :p

Gość miiaaaaaaaa
u mnie też jest fatalnie....ale sama praca jest fajna, bardzo ciekawa, rozwijająca...ale wyscig szczurów trwa :) jesli twoja praca jest fajna to soe zastanów. czy warto ją rzucać...

a ja mam superową atmosferę w pracy, szczególnie w moim pokoju i na moim pietrze no, bo "góra" to juz inna sprawa,ale w sumie nie moge narzekać

Gość natix1104
tak jest zazwyczaj... niestety... www.motywujsie.pl - duzo fajnych motywatorow i obrazkow tez o tym, jak sobie radzic z toksycznymi ludzmi

Gość ala mała
dzięki za stronkę :) ktoś jeszcze ?

Gość natix1104
to jeszcze tylko dodam, ze jeśli możesz zmienić prace, to dobrze, bo na pewno nie ma sensu trwać w takiej toksycznej. ja trwałam i żałuję, bo zmarnowałam 8 miesięcy - nerwy, nerwy i jeszcze raz nerwy.

Gość ala mała
szukam nowej pracy, ale nic ciekawego nie ma na razie na widoku więc muszę jeszcze przeżyć w tej toksycznej pracy jakiś czas żeby mieć choć kasę na życie

Gość cubea
A może warto porozmawiać z szefem, żeby zorganizował jakiś wyjazd motywacyjny? To może pomóc w atmosferze w pracy. Teraz jest bardzo dużo firm, które organizują tego typu wyjazdy. Z tego co wiem, to Amarula jest jedną z lepszych. Może warto w tej sposób popracować nad atmosferą w pracy?

Gość viva

To zmień pracę, po co marnować czas w takiej, gdzie się źle czujesz. Wiem, że łatwo mówić, ale warto spróbować! Paniętaj, że bardzo ważne jest dobre cv - ja swoje zrobilam w szybkiecv