Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hahhahhhhhhh

Kobiety gardzą spokojnymi,uczciwymi facetami - ja jestem tego przykładem

Polecane posty

Gość hahhahhhhhhh

Jedna odeszła do mnie dla łysego koksa - po roku okazalo sie ,ze zalicza panienki hurtowo - wszystkim gada ten sam bajer ,one myslą ,ze to super facet - chciała do mnie wrocic - dalem kopa w dupe :O Druga to znajomosc z internetu - 2 spotkania , dowiedziala sie ze nie imprezuje - tylko czasami urodziny , jakies wyjscie na piwo , jestem niesmialy , mam stała prace za takie sobie pieniadze 1700- jak na wawe to kiepsko - przestala sie odzywac :O Kobiety mają we krwi chec bycia ponizaną , zdradzaną i porzucaną ... Do tego wychowanie : matki wychwuja facetów na mentalne cioty , od dziecka nie wolno sie bic, nie wolno palic , pic , bluzgać ...i mamy efekt: kobiety lecą na bezmózgich panów w ciuchach ''NIKE'' , zlodziei, cwaniakow , lansiarzy i itp.

Gość hahhahhhhhhh
jestem gównem :classic_cool:

Gość joiis
jesli na nich lecą to widzocznie same takie sa .

Gość Ekimmu
Obawiam sie ze zle wybierasz sobie kobiety.

Gość co za kur*wa ludzie
kolejny zjeb, bo szukasz wytapetowanych, puszczalskich lasek "z prezencja" zamiast skupic sie na tych niby "szarych myszkach"

Gość hahhahhhhhhh
a myslicie ,ze to byly wytapetowane lasencje? Ta druga moze troche tak ale pierwsza? nie . Bylismy razem troche czasu :O te ''szare'' uwagi na mnie nie zwracaja :(

Gość jghjtyjtyj
sluchaj zadna wartosciowa, rosadna kobieta nie poleci na jakiegos bezmozgiego koksa. zle szukasz. te kobiety, ktore spotykales to zwykle pustaki. zmien otoczenie, badz soba, a poznasz fajna dziewczyne - na serio! powodzenia.

Gość hahhahhhhhhh
jak mam zmienić otoczenie? Wyprowadzic sie do willi ? Mieszkam na zwyklycm osiedlu ,wiekszosc normalni ludzie - dziwek i dresiarni tu nie ma :O , na uczelni tez normalni

Rany, gdzie wy wynajdujecie takie panny. Normalna i myśląca dziewczyna nie poleci na koksa, dresiarza czy innego kozaka.

Gość ccc**
Nie wszystkie - ja nie szanuję takich Mężczyzn ...

Gość ccc**
Przepraszam, miało być że ja takich Mężczyzn uczciwych szanuję :)

Kobiety to idiotki, faceci to idioci.. Teraz generalizuje, ale z reguły tak jest. Każdy dresiarz z beemką ma 'laske', za każdą wytapetowaną blondyą ugania się tłum adoratorów. Nikt nie jest tutaj lepszy. Jesli chcesz, to stań sie taki, wtedy będziesz miał w zyciu łatwiej. Proste? Proste. Wszystko jest kwestią sumienia i systemu wartości.

Gość hahhahhhhhhh
dresem sie nie stane wygladalabym jak debil i nie mam takiego charakteru jak oni

Kupisz sobie fajny dres koniecznie z firmy adidas, nike, reebok lub puma, beemke, puscisz jakieś techno, ogolisz sie na łyso i znajdziesz sobie jakas laske. Pusta, wytapetowana i spaloną po solarce blachare, no ale zawsze jakaś.

Gość balantaissss
opisz swoj charakter i wyglad

szczerze mówiąc jak facet jest zbyt spokojny ,romantyczny itd to mnie też nie byt to kreci.. bo jakoś ujmuje mu to męskości. Nie może być skonczonym chamem ,ale powinien być przebojowy ,mieć znajomych , byc doswiadczony w seksie i dobry w nim :P i byc męski czyli miec własne zdanie kiedy trzeba..Czasem wypić( nie mówie o pijanstwie) czasem zapalic..

a dresy? nigdy mi się nie podobali choć pełno takich do mnie podchodziło na dyskotekach w liceum

Gość hahhahhhhhhh
:O

Teraz to mi się podobają: Starsi tak koło 30-35 , odpowiedzialni np w pracy ,ale tacy są lubią się też bawić , napić się czasem , mają własne zdanie Albo druga grupa to ci młodsi w przedziale powiedzmy 23- 28 ale też żeby męsko w miare wyglądali ,a nie jak dzieci jak niektórzy w ich wieku

Kobiety poprostu lubią jak facet potrafi powiedzieć to co mysli, jak jest przebojowy i pewny siebie

Poza tym wrzucacie wszystkich do jednego wora , myślicie stereotypowo ...nie każda dziewczyna chodząca na solarium ( tak ja też chodzę przez sezonem letnim !) jest głupia i tępa jak to opisała "Nastoletniaa"... znam mężczyzn którzy nosza dresy , są łysi a jednak swym intelektem przycmiewają nie jednego faceta...są gusta i guściki... Nastoletniaa---> dziewczynko droga ja też używam "tapety" , także chodze na solarium mimo to jestem na dwóch kierunkach studiów ,medycynie i zoologii... więc odpuść sobie te swoje stereotypowe poglądy bo mamy 21 wiek

Hmm... Facet sie przez was załamie. Ja jestem na to za młoda, nie wiem jacy mi sie podobają, wiec nie wszystko jeszcze stracone :P

Gość hahhahhhhhhh
taaak panstwo dresiarstwo z warszawskiej pragi :O strasznie inteligentne towarzystwo - trzeba byc imbecylem zeby nie zdac w gimnazjum :O czy zawodowce :O

Czytania ze zrozumieniem nie nauczyli zanim poszlas na medycyne? No biedactwo... Napisalam, że w tej chwili generalizuje. Nie skupiam sie na pojedyńczym przykładzie, ale na całej masie ludzi. Ja nie mówie, że jak ktos kilka razy pojdzie na solarium to jest źle, mówie o kims kto wręcz śmi w takim łóżku na co dzien. Wiec bardzo cie prosze moja droga, czytaj ze zrozumieniem i od razu na mnie nie najeżdżaj bo jestem młodsza. I sie nie chwal.

U mnie dwoch w podstawowce nie zdalo (jeden w 4 drugi w piatej klasie) wiec wszystko jest możliwe... A w gimnazjum to już masy ludzi nie zdają - osobiście nie wiem jakim cuden to jest mozliwe żeby nie zdać.

Nastoletniaa---> i jeszcze jedno , nie rozumiem co mam do BMW... stać Cię na X6 z silnikiem 3.5D X drive?! pewnie nawet takiego na oczy dziecinko nie widziałaś ...zazdroscisz "blond blacharom z solarki " bo mają większe powodzenie niż Ty głupia szmato ?! :classic_cool:

Naastoletniaa - a co tu się zalamywać. taka jest prawda ,że kobiety nie lubią nieśmialych facetów. Zresztą generalnie faceci też wola dziewczyny pewne siebie

I chuj Ci do tego czy ktoś śpi na solarium czy nie , zajmij się swoim życiem a nie oceniasz ludzi , ciekawa jestem czy byłabyś taka mądra na żywo :classic_cool: ... patrzysz na ludzi z góry a pewnie sama jesteś szarą myszką z nadwagą , ktora wiecznie się nad sobą użala ...własnie dla takich jak Ty powinno się stworzyć komory gazowe i palić na żywca :classic_cool:

Nigdy nie poszlabym do takiego lekarza jak ty... Kto cie w ogole na ta medycyne przyjal? Ja do ciebie grzecznie, a ty od razu mnie wyzywasz. Tak bardzo zazdroszcze im powodzenia, najchetniej kazdej bym oczy wydrapała. Zazdrośc mnie zżera od środka. Wiem, ze bms to dobra marka i świetne samochody produkuje, ale dresiarze zwykle wlasnie autami tej marki jeżdża. To stereotyp, ogarnij.