Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hahhahhhhhhh

Kobiety gardzą spokojnymi,uczciwymi facetami - ja jestem tego przykładem

Polecane posty

Gość IMO13246
Temat został zgrabnie podsumowany przez offermę. Dlatego zostaje mi zadać tylko jedno pytanie: Tamari a Ty ładna jestes?

to chyba kwestia temperamentu i charakteru panowie tez maja problem z opanowaniem sie w wielu kwestiach poza tym czy te kobiety sa takie szczesliwe? skad ta wiedza? one maja zakorzenione w psychice ze tak ma wygladac ich zycie i to norma nie znaja z doswiadczenia innych wzorcow a wiem, ze sa takie co i tak sie buntuja i w koncu tam tez przyjdzie upragniona emancypacja:P

Gość mam takiego faceta
myślę że jest odwrotnie kobiety bardziej potrafią kontrolować swoje popędy niż faceci z tym ze kobiety są odważniejsze jeśli chodzi o jakieś zmiany w swoim życiu a faceci nie

Gość IMO13246
No comment...

Gość mam takiego faceta
myślicie ze tak by było na świecie jak jest gdyby faceci kontrolowali swoje popędy ? czym by ich później szantażowała konkurencja ? faceci mają często więcej do stracenia i to ryzykują bo nie mogą się oprzeć jakiejś swojej namiętności ...... kobiety mimo wszystko są bardziej odpowiedzialne

zgadzam sie sa kobiety ktore beda szczesliwe bo moga podac kapcie i obiad swojemu Panu mezowi i w tym sie spelniaja sa takie ktore zyjac w ten sposob nigdy szczesliwe nie beda czemu zakladasz ze dla kazdej uleglosc wobec mezczyzny bylaby dobra? to jakas bzdura

wydaje mi sie ze opcjonalnie najlepsze dla wiekszoscui jest partnerstwo kazdy ma rowne prawa i obowiazki o ile mozna tak to okreslic mowiac o zwiazkach

lubie byc ulegla ale wybiorczo na codzien jestem dosc wyszczekana i nie bede nigdy grzeczna typowa ulegla kobieta nie mam takiej natury z drugiej strony jesli facet ma zdominowac kobiete musi ja w jakis sposob przytloczyc: wiedza, dominowaniem psych itd a wielu czuje sie niepewnie w zwiazku z kobieta czy ogolnie z nimi tak wiec nie kazdemu taki model zwiazku bedzie pisany

Gość IMO13246
Tamari dyskusja Ci nie idzie dlatego dam Ci ciekawszą misję. Weź komórkę, idź do toalety i pstryknij sobię fotkę w lustrze (naga oczywiście), następnie gotowe juz zdjęcie wklej na kafeterie ku uciesze gawiedzi.

nie z toba pisze, wiec jak masz problem to zmien topik

Gość mam takiego faceta
czytając kaffe jakaś młoda dziewczyna może błędnie odbierać facetów a generalnie faceci są mniej skomplikowani jak mogłoby się wydawać z teorii i w zasadzie całkiem w porządku pomijając to że ogólnie to nie są czasy sprzyjające stałym związkom czy zakładanie rodziny a zdrada jest wpisana i do zaliczenia prawie przez każdego

nie wmowisz mi ze nie znasz osoboscie osob w typowym partnerskim zwiazku ktory jest udany? poza tym jesli widzisz wady w postepowaniu kobiet ktore wg Ciebie za bardzo szaleja i za duzo chca to zobacz tez na facetow sporo jest takich co siedzi w domui jest na utrzymaniu kobiety itd to nie jest tak, ze tylko zmiana jest w jedna strone

Gość raczej nikt nie lubi być
zdominowany i czuć uległość pomijając sadomasochistów. niektórzy faceci mylą dawanie poczucia bezpieczeństwa jakiejś stabilności która potrzebna jest każdemu z byciem maczo

Gość niestereotypowa111
nie rozumiem Waszych uogólnień i myśleń stereotypowych. Byłam z takim łysym jak to mowicie "koksem" 3 lata i... oprócz tego, ze sprawiał może grozne wrazenie Bad Boya, to był bardzo ciepłym, inteligentnym i wykształconym facetem ! Do tego miał poukładaną rodzinkę i mimo wygladu robil wszedzie bardzo dobre wrażenie. Są ludzie, którzy łamią stereotypy. Odkąd go poznałam nie myślę juz w ten sposób.

ale moze te udane wg Ciebie zwiazki niue rozpadaja sie bo kobieta stlamszona przez fecata nie ma nawet odwagi zmienic swojego zycia a tY to traktujesz jako dowod, ze taki model zwiazku sie sprawdza bo trwa

Gość w życiu jest tak że
ktoś coś głośno autorytatywnie gada a inni którym sie nie chce go wyprowadzać z błędu nic nie mówią albo dla świętego spokoju przytakują i nawet staje się to prawdą objawioną z tym ze po kątach już inaczej sie mówi a praktyka to zupełnie zupełnie inaczej wygląda niestety jeśli ktoś weźmie sobie tą prawdę objawioną do serca i zbyt poważnie ją potraktuje to nabawia się kompleksów i ciężko mu w życiu

Gość w życiu jest tak że
Oni wolą mieć dziewczynę, z którą mogą pogadać na każdy temat, poszaleć na nartach , czy pooglądać mecz piłki nożnej. to może jednak są gejami i wolą męskie towarzystwo :D

Szare myszki to też dziwki, które lecą na cwaniaków i macho! Takie czasy! Zachciało się globalizacji, amerykańskiego stylu życia, feminizmu i innych syfów! Żadna kobieta nie lubi wrażliwego i nieśmiałego, dobrego chłopaka! W dzisiejszych czasach panuje moda na zachód! Nawet brzydkie się puszczają!

Gość do Monique888
a ty jestes doswiadczona w seksie?

Gość gyhuyjujk
nastoletnia - nie będzie ci głupio kiedy ktoś znajomy przeczyta na jakie pytania odpowiadasz na formspringu? nie jesteś anonimowa - kilka razy padło już twoje nazwisko

Gość o zesz w mordeee
'' w islamie kobieta ma dużo praw'' BUAHAHAHAHAHA całkiem cię już popierdoliło czy jak? :D

offerma "skad ta wiedza?" np stąd że o tym mówią. są kobiety które wyszły za muzułmanów zupełnie świadome, znające tę kulturę i wiedzące czego się po niej spodziewac. nie mówię o tych kretynkach któe wyszły za araba bo "traktował ją jak księżniczkę" a potem zdziwione "co to się po ślubie stało". mówię o kobietach które przeszły na islam, wyszły za araba zgodnie z obyczajem arabskim negocjując normalnie swój "kontrakt ślubny", żyją z nim jak każda normalna muzułmańska żona i są szczęśliwe. nie jeden raz wypowiedzi takich kobiet czytałem i słuchałem. A czy nie uważasz, że to nie w porządku,kiedy to zawsze kobiety przechodzą na islam, ale facet muzułmanin nie przejdzie nigdy? Często spotykam się z tłumaczeniem ze strony tych kobiet -ach byłam nie wierząca to mogę zmienić religię... A co z chrzestem przyjętym w dzieciństwie, to jest nic, taka zwykła zabawa w polewanie wodą? Nie uważasz że to jest w jakiś sposób zdrada i opluwanie swojej religii?

Kobiety nie potrafia kontrolowac zadnych swoich popedow. jak zobacza przystojnego faceta to sie zakochuja w ciagu 5 minut a potem "ida za glosem serca", rozwalaja rodziny i rzucaja dzieci. Jak to jest kontrolowanie to ja jestem alamakota.

offerma Nie słyszałam o tym zajściu na krakowskim przedmieściu Myśląc o facecie islamiście , miałam na myśli to, dlaczego on nie przejdzie na chrześcijanizm.

o krzyżu słyszałam, straszny wstyd dla polski, tamte zdarzenia, ale o niczym w Krakowie nie słyszałam, bo nie mam polskiej telewizji.

RealZomek Kobiety nie potrafia kontrolowac zadnych swoich popedow. jak zobacza przystojnego faceta to sie zakoch*ja w ciagu 5 minut a potem "ida za glosem serca", rozwalaja rodziny i rzucaja dzieci Chcecie kontrolować i naprawiać nas kobiety!!? Zacznijcie najpierw od naprawiania siebie, bo też pozostawiacie wiele do życzenia. To samo tyczy się Islamu.W islamie jak kobieta zdradzi , a nawet i nie zrobi tego to i tak ni stąd ni zowąd znajdzie się dwóch facetów którzy będą udawać świadków, zdrady, facet jak zdradzi to ciężko jest to udowodnić, bo tez musi się znaleźć dwóch męskich świadków, którzy staną po stronie kobiety.