Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hahhahhhhhhh

Kobiety gardzą spokojnymi,uczciwymi facetami - ja jestem tego przykładem

Polecane posty

Gość taki jeden 123
nie pisałem o kurwach ...nvm widzę ze rozmowa z wami również nie ma sensu to jak kopanie się z koniem. Żegnam

Gość hahhahhhhhhh
półzwierzęcia - jestescie szurnięci :D

Ale człowieka od zwierzęcia różni to, że my jesteśmy rozwinięci bardziej umysłowo, zwierze ma tylko instynkt samozachowawczy, my mamy albo powinniśmy mieć coś takiego, jak moralność, wybór i jasne myślenie. To że drzemią w nas coś ze zwierząt, nie znaczy, że wolno nam się puszczać na prawo i lewo.

Gość IMO13246
taki jeden 123, proszę nie zostawiaj nas. Chcemy posłuchać Twoich jakże ciekawych wywodów. No ale w sumie nie masz co tracić swojego cennego czasu, na nas półzwierzęcych-półinteligentów...

Gość jak macie takie nastawienie
w waszym wieku to raczej trudno będzie was zadowolić kiedykolwiek może lepiej ze jesteście sami :) niby macie dostęp do wszystkiego zdecydowanie lepszy niż moje pokolenie w waszym wieku ......mnóstwo różnych gadżetów otwarte granice i co ? ! .......... i qwno :D niech żyje moje pokolenie ! w waszym to chyba same jelenie ! macie dokładne instrukcje krok po kroku jak zdobyć dziewczynę jak ją zbajerować jak ruchać żeby być zadowolonym mnóstwo różnych gadżetów w tym temacie i dalej problemy ? o co tu chodzi ?

Gość hehe33
Wodziłem za tymi skromniejszymi ; ) Takimi z klasą. Czasami bywały. Niestety nie zawsze : )

Gość hahhahhhhhhh
moze mi ktos strescic w dwoch zdaniach o czym mowicie? Piszecie chaotycznie i nie mam sily tego czytac :)

Jak ktos nad soba nie panuje to jest w połowie zwierzęciem. Bo po to mamy rozum żeby się hamowac w pewnych sytuacjach.

Gość IMO13246
My JESTEŚMY zwierzętami. Jednak lubimy się szczycić bardziej rozwinietym umysłem od innych gatunków. Skoro mamy TAK ZAAWANSOWANY umysl to czemu go kurwa nie uzywamy. A no tak, bo ewolucja nam narzuciła pewne zachowania i mamy bezmyślnie je wykonywać.

idac tym tokiem myslenia moge stwierdzic ze gwałty sa uzasadnione, bo jest facet i kobieta. ona sie mu podoba, ma chcice, co z tego ze ona nie chce? przeciez jest odn iej silniejszy, moze ja sobie wziać sila, bo w naturze tak jest. No i czasami sie tak zdarza wśród ludzi ... ;/

Gość ouyj
malutka jaka Ty ograniczona jestes dziewczyno...

Gość hahhahhhhhhh
moze zaczne brac psychotropy ?:D stane sie wyluzowany :D

Nastoletnia, dlatego mówię, że nie usprawiedliwia nas fakt, że drzemie w nas coś ze zwierzęcia, bo to g... prawda.Jakby tak każdy kto posuwa wszystko co się da, tłumaczył się że jest tylko zwierzęciem, to zapanowało by takie kur...aż na skale światowa, choć śmiem stwierdzić, że już tak się dzieje.Kobiety się nie szanują, nastolatki już uprawiają sex , to tyczy się również facetów.to o czym tutaj mówić.Albo zobaczcie sobie pierwszy lepszy portal randkowy, jakie małolaty zdjęcia wrzucają o zgrozo

Gość sie przyczepiliscie do malutki
bo jako jedna z niewielu nie lize Wam wszystkim dupy i nie daje sobie w kasze dmuchac ...jest prawdziwa i szczera ,moze i troche chamska ...ale wlasnie dlatego czytajac wasze wpisy jej nie znosicie...wydaje mi sie ze nie jest az tak glupia.

ależ ja jestem bardzo spokojna nie potrzeba mi melisy............. autorze topiku trafiasz na niewłaściwe kobiety i tyle.

Gość IMO13246
Nastoletnia czy Ty w ogóle znasz pojęcie sarkazmu?

Gość hahhahhhhhhh
idę stad ...zadnych porad 😭

Gość IMO13246
Zwracam honor Pietnastko. Nie miałaś możliwości przeczytać mojej wiadomości i pewnie odpowiadałas na debilizmy innego użytkownika kafe...

Gość IMO13246
WSADŹ SOBIE W DUPE TEGO TAROTA.

a na jaka porade ty liczyłeś???może interesuj sie dziewczynami takimi jak ty(grzecznymi ,spokojnymi,niesmiałymi) i będzie ok.

offerma Ty tak na serio czy jaja sobie robisz?:-O

Gość druga offerma
on ma racje w islamie nie ma miejsca na wolnosc kobiet do garów i zamknac ryja :O