Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hahhahhhhhhh

Kobiety gardzą spokojnymi,uczciwymi facetami - ja jestem tego przykładem

Polecane posty

Gość ABF
sluchaj offermy , on ma doswiadczenie w tych sprawach :) Teraz kazda laska chce byc jak ksiezniczka :D te starsze niektore sa normalne ale mlode pokolenie to patologia

Gość hehe33
Nie podoba mi się po prostu. Nie pasuje mi do kobiety, gdyż wyglądaja strasznie dziecinnie, sztuczno albo słodko. To moja antyteza kobiecości ; ]

Gość hehe33
nigdy nie spałem z zadna blondynka bo mnie nie chciala , jestem takim brzydalem , ze jak patrze w lustro to nie wiem czy to dupa czy moja morda,czasami czapke na dupe zakladam a majtki na glowe , potem sie dziwi dlaczego ludzie na ulicy tak dziwnie sie na mnie gapią.

Gość ABF
nastoletnia - chciałem miec zawsze młodsza dziewczyne...ale dałem sobie spokoj - nie trafilem na normalną . Jedna niezrownowazona emocjonalnie , kolejna miala setki znajomych - typowa klubowiczka - w dupie mam takie znajomosci , kolejna w komentarzach na sympatii zadawala glownie pytania starszym facetom - prawda jest taka ,ze strach sie bac o przyszlosc kraju :D

Gość hehe33
O mam pierwszego podszywa, fajnie. No ja gustuje w starszych kobietach, czyli w moim wieku albo trochę starsze. Z takimi fajnie się rozmawia i dysktuje nie to co z młodymi : ) (mówie ogólnie).

Gość ABF
nie wkurwiaj mnie offerma :D ja juz nikogo nie szukam , zostawie prawikiem na wieki wieków :D Nie bede robil z siebie pajaca ,udawal wyluzowanego cool zioma z paczka znajomych tylko po to by jakas na mnie zwrocila uwage 😴

Gość hehe33
O marzenia jakiegoś pustaka, słodkie :D

Gość ABF
takich tu pelno jedna lafirynda o nicku '' mloda piekna bogata'' ubzdurala sobie zycie jak z filmu ,wpadła z podszywem - jej zycie to gowno - nie poszla na studia , nie nie ma nikogo i jest brzydka

Gość IMO13246
Przyznaje bez bicia-nie czytałem wszystkiego... Przylazłem tylko pogratulować autorowi zdrowego podejścia do pierwszej dupy. Tak trzymac!

14:10 [zgłoś do usunięcia] Malutka_w_szpileczkach90 I ch*j Ci do tego czy ktoś śpi na solarium czy nie , zajmij się swoim życiem a nie oceniasz ludzi , ciekawa jestem czy byłabyś taka mądra na żywo ... patrzysz na ludzi z góry a pewnie sama jesteś szarą myszką z nadwagą , ktora wiecznie się nad sobą użala ...własnie dla takich jak Ty powinno się stworzyć komory gazowe i palić na żywca ZA TAKIE SŁOWA BĘDZIESZ WISIEĆ KURWO!!!

no ale nie generalizuj. to ze tobie sie same pojebane trafiają nie znaczy, że wszystkie takie są. Bez przesady.

Gość hahhahhhhhhh
gdzie mam szukać tych normalnych ? :O

Gość IMO13246
@hahhahhhhhhh "gdzie mam szukać tych normalnych ?" W burdelu. Tam przynajmniej bedziesz wiedział na czym stoisz...

Gość hahhahhhhhhh
to chyba wole byc sam :O

Gość hahhahhhhhhh
miałem ale zaimponowal jej ten frajer ''sportowiec'' 😭

Gość mam chyba wrazenie
Malutka_w_szpileczkach90 - teraz jestem pewna !!! jestes prawikiem o nicku ''dokładnie w tym mamy problem'' :D:D:D:D ten sam styl pisania i te same emotikony :D :classic_cool: i na koncu zdania 🖐️ buhahahaha

Gość taki jeden 123
ja jebie znowu ten sam temat....tak to jest że kręcą laski osoby "seksualne" ,a to nie jest synonim spokojnego cichego grzecznego chłopca. w dodatku jak tak sam cofnę się pamięcią jakie dziewczyny mnie kręciły to w większości to będą niegrzeczne dziewczynki. czyli taki "kurwiki" w oczkach ,a nie poker-face na imprezie. Sam złapałem się na tym że czesto zwracałem uwagę na takie dziewczyny w stylu "chętne" ,a nie takie które trzeba zdobywać...Czemu tak się dzieje ? Człowiek prócz tego że ma mózg jest również na wpół zwierzęciem i sprawy związane z dobieraniem partnera u nas ludzi odbywają się na 2ch płaszczyznach pierwsza to instynkt i dobór partnerki na płaszczyźnie zwierzęcej tutaj liczy się jej uroda i seksapil = płodnośc +zdrowie druga to rozum (część wyróżniająca nas od zwierząt) ludzie są różnie rozwinięci i w większości przypadków(szczególnie gdy jesteśmy młodzi) przy doborze partnera decyduje aspekt zwierzęcy. Więc kolego musisz w towarzystwie kobiety zachowywać się choć trochę seksualnie ,a nie sama jałowa rozmowa. Sama jałowa rozmowa taka jak z kumplem bez emocji prowadzi na drogę max kumpel ,a jak się postarasz to zostaniesz jej przyjacielem do wypłakiwania tymczasem ruchać sie bedzie z kimś innym. ZROZUMCIE DO CHUJA JAK ŚWIAT DZIAŁA ,a nie wiecznie tupiecie nogą i płaczecie "dlaczego tak jest" to tak jak by się ktoś buntował że jest noc i dzień ,albo że trzeba jeść aby żyć.

Gość IMO13246
Taki jeden 123 Fascynujaca historia!

malutka w szpileczkach90 to raczej ty jesteś żałosna i jak juz ktoś jest tu na studiach to raczej Nastolatka,bo ma troche kultury,Ty mi wyglądasz po sposobie twoich wypowiedzi na właśnie taką tępą dziewczynę dresiarza,wytapetowana i chamską

Gość taki jeden 123
widać ty jesteś cały zwierzęciem skoro nie zrozumiałeś

Gość hehe33
takijeden Ja jak miałem swoje 17 lat, to wcale nie wodziłem wzrokiem za kurwami : ) Więc nie gadaj głupot. To, że Ty lubisz luźne laski to inna sprawa.