Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziewionka

Pilne !!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Wykupiłam bilet w ryanair z opcją (tylko) bagażu podręcznego. Zastanawiam się czy mogę zabrać wraz z małą walizką torebkę ?

Gość dokladnie popieram
tak..ale to wsio ma wazyc do 10 kg

niestety nie.mozesz miec tylko ten i pilnuj sie bo rynair ma wage przy wyjsciu..ja latalam wizz airem ale obok zawsze bylo stanowisko rynair to widzialam jak ludzie pozniej doplacali za dodatkowe kg..

Gość ciekawska?
malo tego, ze maja wage to jeszce maja taki stelaz w ktory wkladasz kabinowke i jak ciut wystaje, to doplacasz.....

Gość ciekawska?
a tu masz to napisane czarno na bialym: Dozwolona jest tylko jedna sztuka bagażu podręcznego na osobę (z wyjątkiem niemowląt) o wadze nie większej niż 10 kg i wymiarach 55 cm x 40 cm x 20 cm (torebki, teczki, komputery przenośne, zakupione produkty, aparaty itp. mogą być przewożone tylko w dozwolonej 1 sztuce bagażu podręcznego). Dodatkowe torby lub nie spełniające określonych wymiarów, nie będą akceptowane na pokład samolotu lub jeśli to możliwe będą akceptowane do luku bagażowego za opłatą 35 /35 . Jeśli nie są Państwo pewni wymiarow swego bagażu, prosimy sprawdzić przy stanowisku zdania bagażu, przed udaniem się do kontroli paszportowej. I link do calosci http://www.ryanair.com/pl/pytania/limit-bagazu-podrecznego