Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie anty

6 weidera próbował ktos?

Polecane posty

Gość nie anty

czy były u was jakies efekty po zakonczeniu? ja obecnie jestem na 10 dniu.

a bo to raz? nie dotrwałam nawet do 10 dnia także moge Ci pogratulować :classic_cool:

Gość nie anty
na poczatku było ciezko;-) ale teraz zamykam oczy i tylko licze;-) nie ma że boli..szczerze mówiac najbardziej dokucza mi ból szyi.czy tez tak mieliscie?

To staraj się trzymać brodę jak najdalej od klatki, to znaczy do góry, może wtedy będzie mniej bolała, ale też mam z tym problem. Ja zrobiłam 5 tygodni i szczerze mówiąc jakieś tam efekty były, ale niewarte tego zachodu i skończyło się mega bólem kręgosłupa.

Gość IMO13246
Dajcie sobie spokój z A6W...

Gość IMO13246
A szyja boli bo pewnie ciągniesz rękami... O kurwa, Deja vu - nienawidze tego uczucia.

Gość nie anty
ja tez czasem mam ochote sobie odpuscic..głownie przez ta szyje bo reszta obleci..ciekawa jestem czy jest choc jedna osoba zadowolona z efektu..szczerze nie mam brzuszka ale po ciazy chciałabym zeby miesnie wróciły na swoje miejsce...

Gość rolladka
Ja nie próbowałam, ale słyszałam, że opłaca się to jedynie w przypadku, gdy nie ma na brzuchu tłuszczyka i robi się jedynie dla "kaloryferka". Podobno nie daje to zbytnich efektów jeśli ktoś chce się po prostu pozbyć oponki, wtedy lepsze aeroby.

Gość nie anty
własnie jak mam rece za głowa to jest lepiej..jak sa te 2 pierwsze cwiczenia to jest najgorzej..;-(

Gość IMO13246
A6W nie da ci mięśni. Rany to jest jak zawracanie wisły kijem. :(

Gość poruszenie_W_bokserkach
oo widzę że dyrektore ma mój cytat w stopce :D :classic_cool:

Gość nie anty
jak nie da? to czemu tak czytałam..;-( kurde chyba nie robia mnie w konia nie?

Jakoś skończyłem we wrześniu ubiegłego roku.. jakiś specjalnych efektów nie osiągnąłem a chudłem już przed nią, także nie wiem.

Gość nie anty
kurcze no niech ktos powie że mu to cos dało bo zaraz sie rozmysle i walne tym do kata wszystkim;-(

Gość IMO13246
Nie. Nie zejdzie Ci tłuszcz po A6W ani po ABS2 ani po ABS 8 min. ani po zwykłych hamskich brzuszkach. Zbyta mała intensywność. Biegaj.

Haha, dyrektore, chciałabyś - nie zejdzie ci :classic_cool: Ja tam nie mam oponki żadnej, ale po tym kaloryfera nie zauważyłam. Dlatego preferuję inne formy aktywności.

Gość my sie kiedys
6 weidera jest zajebista. ja kiedyś miałam 20kg nadwagi. schudłam, ale brzuch miałam taki nijaki.. i za nic nie moglam sie pozbyc oponki pod pępkiem. zrobiłam cała 6 weidera i do tej pory ( a minely 4 lata) ta oponka sie nie zrobila i mam miodzio brzuszek. jak się nie ma zbyt dużo tłuszczyku na brzuchu to tak po ok 2 mieś ma sie zaryz kaloryferka.

Gość IMO13246
Jak człowiek doradzi coś wbrew woli forumowych pań, albo broń Boże zaleci wysiłek fizyczny, to wszystkie w mgnieniu oka znikaja z tematu. Zadziwiające...

Gość IMO13246
@my sie kiedys "6 weidera jest zaj**ista. ja kiedyś miałam 20kg nadwagi . schudłam, ale brzuch miałam taki nijaki.. i za nic nie moglam sie pozbyc oponki pod pępkiem. zrobiłam cała 6 weidera i do tej pory ( a minely 4 lata) ta oponka sie nie zrobila i mam miodzio brzuszek. jak się nie ma zbyt dużo tłuszczyku na brzuchu to tak po ok 2 mieś ma sie zaryz kaloryferka. " BOŻE! DODAJ MI SIŁ!

Gość my sie kiedys
sorka. nie po 2 miesiącach.. cos mi sie posralo.. jakoś tak przy 18 powtórzeniach sie juz robi widoczny.

Gość IMO13246
Mylisz się. w momencie gdy tylko POMYŚLISZ o 6weidera, to brzuch ci sie wyrabia. :P

Gość my sie kiedys
nie rozumiem tych osob co pisza, ze nic im nie dala.. moze zle robiliscie? trzeba przytrzymać jakieś 3 sek w górze.. nie ma sily, zeby to nic nie dalo...

Gość ajiowf
Ja jestem obecnie na 23 dniu. Coś tam niby widzę, ale to jak napnę mięśnie brzucha. Obiecałem sobie jednak, że tym razem dotrwam do końca. Chociaż nadziei na spektakularny efekt już nie mam :( W ogóle mam taki problem, że jestem wysoki (192 cm), szczupły (80 kg), poziom body fat ok. 12% a tej nieszczęsnej oponki pod pępkiem się nijak nie mogę pozbyć. Ćwiczę aroby od wiosny zeszłego roku, z przerwą latem; 5-6 razy w tygodniu bieżnia, ale to nic nie daje. Ostatnio (od początku stycznia) zmieniłem to na siłownię 3xtydz. na przemiana z bieżnią 2-3 razy w tygodniu. Efekt - oponka trzyma się mocno. Chyba już pozostanie mi odkładać na liposukcję, bo czarna rozpacz mnie ogarnia :( Jem 5 posiłków co 3 godz, ćwiczę i nic!!! WTF??

Gość nie anty
no juz dokoncze te cwiczenia co mi szkodzi...oczywiscie oprócz tego cwicze w domu na rowerku i chodze na spacery takze mysle ze wszytsko w połaczeniu da jakis efekt;-)

Gość my sie kiedys
schudnij :o

Gość asdgt56y8i7
Trzy razy w życiu ukończyłem 6 weidera i da się skończyć.Super sprawa,kaloryfer za każdym razem,polecam.

Gość IMO13246
"kaloryfer" był pewnie bo jestes chudy...

Ja zrobiłam kiedyś 35 dni ale niestety musiałam przerwać z powodu choroby :O Ale muszę przyznać, że efekty były :P szczególnie jak ktoś ma szczupły brzuch bo to głównie na wyrzeźbienie mięśni jest ;)