Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no to ja odpowiemmmmmmmmmm

ciagle niezadowolona, marudna, nic mnie nie cieszy

Polecane posty

mam chlopaka, a mimo wszytsko jakos to wszytsko dla mnie sie nie klei. on jest kochany,ale te moje humory...dziwie sie, ze on jeszzce to wytrzymuje :( nie wiem czemu sie tak dzieje:( chcialabym sie cieszyc zyciem, byc zadowolona, a czemu nie moge byc:(

Gość Pseudonim-anonim
bo maszproblemy emocjonalne

mam zajecie nawet za duzo, bo duzo pracuje i studiuje dziennie:( to juz predzej za duzo stresu:( a rutyna to nie moze byc ,bo od niedawna jestesmy dopiero razem zamiast cieszyc sie ze zwiazku to takie cos:(

Życie teraz takie jest......do niczego jak się coś chce to kasy nie ma, a by ją zarobic trzeba czas poświęcic. I tak mijają miesiące, lata....dorabiamy się, narzekamy, ciągle nam źle. Aż w końcu budzimy się i wspominamy jak to było, myśląc: -oj gdybym to była o 15 lat młodsza. Nie ma co się dąsac, zastanawiac, marudzic i choc\dzic wiecznie niezadowolonym, życie jest za krótkie!!!!!!!!!!!!!!!!!!

czasami trudno samemu ten nastroj sterowac :(

Trochę dziwne, bo ja też kiedyś miałam taki okres, że wszystko mnie dołowało. Jedynie mój chłopak był takim oparciem, wiedziałam, że On przy mnie jest, więc nic mnie nie załamie.