Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moje życie jest do dupy

Staro wyglądam i zaczynam się szybko starzeć,a mam dopiero 27 lat

Polecane posty

Czy to normalne że zaczynają mi się zmarszczki robić i że wyglądam na dużo więcej,niż na swój wiek?Nigdy przystojny nie byłem,ale strasznie brzydki też nie,a teraz to już stanę się starym dziadkiem,a która będzie chcieć starego dziadka?

Gość kontakt znaleziony nocą
Kobiety leca na dwie rzeczy : na zmarszczki i poparzenia trzeciego stopnia

Gość laalaaala
zacznij więc o siebie dbać. Wysypiaj się, zdrowo odżywiaj, nie pal i nie pij, uprawiaj sport, wychodż na powietrze i stosuj kremy z wysokim filtrem przez cały rok.

laalaaala,nie palę,nie piję,(czasem w lato jakieś piwko czy dwa)odżywiam się dobrze,sport uprawiam(kolarstwo górskie),kremów nie używam.Ale myślę że to jednak wina genów a nie dbania o siebie.

Gość laalaaala
a wiesz jak słońce niszczy skórę? Nie używaj filtrów, to wyschnie ci twarz na wiór i pojawią się zmarchy ja k u staruszka. Kolarstwo górskie? To nie jest sport dla modela:) Wiatr, słońce, wysiłek--> to wszystko odciska swój ślad na twarzy.

laalaaala-Ale i tak pracuje na słońcu,mrozie itp,więc nie mam wyboru.Ale wbrew temu co mówisz to nasz organizm jest przecież przystosowany do naszego środowiska,nie żyję w Afryce czy na biegunie południowym ,a więc żyję w umiarkowanym klimacie,gdzie moja skora jest przystosowana do takich warunków,a do tego się wysypiam.Mój kolega też pracuje na słońcu i na mrozie,jest od mnie 7 lat starszy a wygląda młodziej ode mnie

Gość oplopa
masz taka urode po prostu. kolarstwo gorskie-szacun:)

Gość laalaaala
może tem starszy kolega jakoś zabezpiecza skórę (filtry) albo ma lepsze niż ty geny ale ludzie pracujący na powietrzu szybciej się starzeją, ich skóra jest bardziej narażona ...na niekorzystny wpływ czynników zewnetrznych typu mróz, promienie słoneczne.

oplopa-Dzięki,ale oprócz sylwetki to raczej nic młodego nie mam już,co prawda jeszcze nie siwieję ani nie łysieję,ale wyglądam na 35 lat,jak komuś mówię mój wiek to nikt mi nie dowierza.

laalaaala-On też nie używa żadnych kremów,wiem że skóra i mróz niszczy skórę,ale niektórym jak widać to mniej.

masz sylwetę, nie jesteś najbrzydszy, nie masz siwych włosów - nie jest tak źle

Gość oplopa
ojej, az tak?nie przejmuj sie, faceci im starsi tym lepsi, taka prawda. a moze jest cos, co mozna byloby zmienic w Twoim wygladzie, moze gdzies popelniasz blad-zla fryzura, zle ciuchy i uzywaj tych kremow, nie mysl, ze jak facet, to nie moz kremow uzywac.na zime jakis tlusty,latem z filtrem, czy wlasnie jak ktos wyzej pisal na okraglo te z filtrem, a co!:P

Gość bez sszanss
niepotrzebnie się przejmujesz. Facetowi kilka zmarszczek dodaje tylko uroku;) do tego pewnie masz ładne, wysportowane ciało:)

smaruj buźkę!! Mojemu wytłumaczyłam, że bardziej dba o swoje buty (regularnie pastuje) niż własne oblicze. Kupiłam mu krem L'Oreala dla mężczyzn, spodobało mu sie regularnie stosuje, efekty widać!!

Gość Caramelo
Nie przejmuj się, mężczyzna z wiekiem staje się bardziej atrakcyjny;)

Gość blada dupa o poranku
Spoko, ja znam jednego 33, a myślalam, ze ma jakies 43-45 lat, więc z Toba az tak źle nie jest!

bez sszanss-Mam normalne ciało,nie jakiś kaloryfel ale normalne,nie jestem gruby ani chudy,na wzrost też nie narzekam.Ale co będzie za 5 lat?Będę starym i samotnym dziadkiem.A kremów używał nie będę,bo i tak za dużo to nie pomoże

Twój problem tkwi w psychice, a nie w ciele tak mi się zdaje

dilanda-Jeszcze niedawno myślałem że wyglądam na swój wiek,ale kilka rożnych osób mnie zdołowało,kiedy pytałem ich na ile wygladam to każdy mi dawał 35 lat,a jak mówiłem że mam 27 to jakoś patrzyli na mnie zniedowierzaniem.

hmm... no fakt opinia innych ludzi moze zdołować, albo podnieść na duchu. nie wiem co Ci poradzić przydałby Ci się ktoś, kto by Ci codziennie powtarzał, że jesteś naj:) kobieta Ci potrzebna :D