Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ccccccccccccccc

to nieodpowiednia waga

Polecane posty

Gość ccccccccccccccc

uwazam ze dzieci ktore nie maja roku a waza ok 7-9kg sa grube! albo jak 3,4,5 msczne dziecko moze wazyc 6-7 kg . nienawidze grubych dzieci;/

mój chrześniak ma 10 miesięcy i wazy 10kg. i na pewno nie jest gruby, jest bardzo duży czytaj wysoki i "nabity". waga urodzeniowa 4,6kg

Gość bleeee222
hahaha a ile twoim zdaniem powinno ważyć roczne dziecko??

moj 2 miesieczniak wazy 5,5kg... jest dlugi i nabity a nie gruby... nie powiedzialabys jakbys go zobaczyla, ze tyle wazy... rosnie jak na drozdzach;]

uwazam ze dzieci ktore nie maja roku a waza ok 7-9kg sa grube. a ja uważam ze ty jestes głupia:O nie maja roku tzn ile mają 9-10-11 miesięcy? jesli uwazasz że dziecko 10 miesięczne ważące 7kg jest grube to chyba sobie kpisz

mój 7 miesięczny syn waży 7.5 kg, to mało jak na jego wiek, jest na bodaj że 3 centylu. Kobieto stuknij się razy dwa i spójrz na siatki centylowe, dzieci które jeszcze nie poruszają sie sprawnie sa pulchne, potem z ruchem im to przechodzi

Gość jkhhkjh
ty cccccccc jestes jebnieta, moj maly ma 8 miesiecy i wazy ok 10 kg i nie jest gruby , ty swirnieta krowo dziecka nie masz i sie wymadrzasz bezmyslnie, gowno wiesz w nogach spisz i ch... widzisz. Pozdrawiam :)

ty nienawidzisz grubych dzieci, a mądre laski na forum durnych bab takich jak ty ;)

Ale autorce tematu się nudzi!! To że dziecko mające 10 miesięcy czy mniej waży 10 kg to nie znaczy że jest grube!! Aż żal czytać takie głupie wypowiedzi!!!

Gość marne prowo,nie karmic
trolla!

zabawna jesteś autorko. Na pewno sama byłaś grubym dzieckiem a rodzice do zabawy dawali ci szyne kolejową i klocki LEGO przyjebane do sufitu. A teraz wypisujesz takie bzdury.. poza tym zauważ jeszcze, że waga jest też zależna od wzrostu. 🖐️

Mój 2 miesięczny synek waży ponad 6 kg i cieszę się, że zdrowo przybiera na wadze,a gruby wcale nie jest. Małe dzieci mają to do siebie, ze są uroczo pulchne zanim nie zaczną biegać :D

Może nie uwierzysz autorko topiku ale moja córka skończyła 10 miesięcy i wazy 13 kg i nie jest gruba,owszem nabita ale też dluuuuga bo ma prawie 90cm wzrostu i prosze tu nie wymądrzac że grube dzieci są bleee!!!!!!!