Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćpannaX

mąż, ciąża i jego obrzydzenie

Polecane posty

Gość gośćpannaX

Ona pani X- młoda, atrakcyjna, inteligentna,żona kilka tyg przed porodem. Mimo ciąży jej ciało nadal jest piękne i tak się czuje. On pan Y- młody, ambitny, inteligentny, mąż pani X Kilka dni przerwy w spawach łóżkowych z powodu przeziębienia ciężarnej. Po powrocie do sypialni następuje katastrofa. On z powodu wystającego brzuszka akceptuje jedynie pozycję od tyłu, ale mu jakoś nie wychodzi. Więc kochająca żona bierze się do zaspokajania męża w inny sposób, niestety niedoleczony katar i ciąża utrudniają oddychanie przez nos przez co jej oddech jest głośny. Nagle pan Y krzyczy: ty sapiesz! jesteś obleśna, obrzydliwa, brzydzisz mnie.Zdezorientowana kobieta ucieka z łóżka.Mąż próbuje jakoś naprawić sytuację i przytula się do zapłakanej żony, uspokaja ją, mówi , że kocha i jest piękna. Wcześniej przez okres choroby, przeszkadza mu kaszel i katar żony, mówi jej jaka to ona przez to jest obrzydliwa dla niego. Tą żoną jestem ja...

Gość DUUUPEK
i tyle

Gość jajajajajjajjaaja
o rany..... co za palant........ głośniejszy oddech mu przeszkadza? powiedz, czy zdarzały się takie historie wcześniej?

Gość gośćpannaX
nie, to pierwszy raz

Współczuję co za poniżenie robisz mu laskę a ten palant krzyczy ,ze jesteś obrzydliwa :O:O:O ja bym go przytrzymała bez sexu ile się tylko da niech ma nauczkę nie no sorry ,ale koleś chyba nie dorósł do tego abyś była w ciąży

Gość jajajajajjajjaaja
ile jesteście razem?

Gość gośćpannaX
jestem totalnie zdezorientowana jego zachowaniem, bo małżeństwo wydawało mi się bardzo udane nie wiem jak dalej się zachować, nie chcę mu puścić tego płazem, czuję się bardzo poniżona

Gość gośćpannaX
małżeństwem jesteśmy ok 2 lat, kilka lat nam brakuje do trzydziestki

Gość czy ciąza była planwoana
planowana? i ile jestescie razem, ile macie lat?

Gość czy ciąza była planwoana
a jak dokładnie wygladasz ile masz wzrostu ile wazysz? duzo przytyłas w ciazy? jakie kobioety podobają sie twojemu mezowi?

on nie ma szcunku do ciebie za grosz:O szlaban na sex to nie jest dobre wyjscie z tej sytuacji... sama niewiem co ci doradzić,chyba tylko szczera rozmowę o twoich uczućach. Zdarzały się wczesniej takie akcje czy to pierwszy raz?

Gość gośćpannaX
to się zdarzyło pierwszy raz:(

A co wzrost i waga mają do tego jak się facet zachowuje? Głupi kutas i tyle. Jak on będzie chory to żona ma go w rękawiczkach dotykać bo się brzydzi? Olej go na jakiś czas

a co ma za znaczenie ile ona utyla w ciazy i jakie kobiety on lubi?:O kobiecie w ciąży zmienia się ciało,moga jej np.puchnac nogi etc. jej maz jest juz duzym chlopcem i powinien to zrozumiec...

Gość gośćpannaX
ciąża była za obopólnym porozumieniem, moje ciało się praktycznie nie zmieniło oprócz brzuszka. Wygląd nie ma tu nic do rzeczy, jest ok

Gość twój mąż ma kochanke
dlatego ty go teraz obrzydzasz

Gość pewnie jestes tłusta a mąż
lubi bardzo szczupłe laseczki. dlatego. a moze wasza relacja wcale nie jest taka dobra jak myslisz? wg mnie ty mu sie nie podobasz i normalnie go wkurzasz. Ma cię dosc

Gość wniosek jest jeden
pan Y nie kocha pani X na 100 %

Gość gośćpannaX
mąż jest dla mnie miły, rozmawiamy, śmiejemy się, przytula się do mnie, tylko ten incydent lóżkowy:/ nie, nie jestem tłustą męczącą kwoką

Gość gośćpannaX
nie przymykam oczu na chamstwo, nie toleruje chamstwa. tylko on jest moim mężem i sytuacja jest skomplikowana, bo to zdarzyło się 1. raz, a ja nie znam racjonalnego wyjścia z sytuacji. nie chcę wyjść na nie mającą do siebie szacunku kretynkę nie robiąc nic

Gość gośćpannaX
miły, piszę to w pojęciu ogólnym. to się zdarzyło dziś w nocy, nie mieliśmy okazji jeszcze porozmawiać, spałam jak wychodził do pracy

Gość gośćpannaX
up

Gość i co ty chcesz kobieto usłysze
c? wg mnie powiedziałci prawde, obrzydzasz go jako kobieta , kochanka, brzydzi go twoj brzuch. miej reszte godności i nei płaszcz sie przed nim i nie dogadzaj mu. miej swój honor, mówią ze kto sie za psa dał ten musi za psa szczekać. a jak wóric to powiedz mu ze takie texty jak ostatniej nocy to sobie nie życzysz i tyle.

Gość ale jak tooo
a prd katarem mu bebech nie przeszkadzal? zreszta nie dziwie sie, ohyda :O