Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćpannaX

mąż, ciąża i jego obrzydzenie

Polecane posty

Gość jenk
psycholozko-ale jesteś tragiczna na tym zdjęciu-ile masz lat 35 ?

Gość Zuzanna Ameliiia
Zeby znalezc wlasciwe rozwiazanie trzeba duzo wiecej wiedziec niz to co napisalas. Problem jest chyba wiekszy niz tylko sprawa Twojego wygladu z brzuszkiem. Polecam poradnie zamiast tego forum.

Gość ile macie lat?
i co, wiesz juz co zrobisz?

Gość gośćpannaX
jesteśmy przyjaciółmi ,więc porozmawiamy jak przyjaciele i może powie mi prawdę o co w tym wszystkim chodzi

Gość Zuzanna Ameliiia
Moze byc tak , ze on sam nie bardzo wie o co chodzi.

Gość gośćpannaX
więc jest tak, wytłumaczył mi to w następujący sposób. na ogół jestem sexi, a tu podczas naszego sexu zgaszone światło, ja przez chore drogi oddechowe i spory brzuszek miałam mało powietrza i według niego sapałam jak stary facet bawiący się jego penisem i go poniosło. w sumie to jak sobie to teraz wyobrażę chce mi się śmiać, faktycznie mógł mieć takie wrażenie

wybacz ale twój mąż to bydlę. "sapałaś jak stary facet". Zwykła świnia. Dźwigasz jego dziecko a ten z takim tekstem . I jeszcze go zabawiasz? A niech go szlag trafi!

Gość patusia22
jestem po ślubie 3,5 roku a dusze sie w tym zwiazku niestety ale mamy dziecko. Moj mąż jest wiecznie zmęczony strzeli wieczorem dwa piwka telewizorek i idzie spac nic a nic go nie obchodzi czuję juz do niego obrzydzenie wstręt. ratujcie co mam zrobić????