Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reisin and nut

Czy ktoras z was tez miała złe wyniki morfologii i moczu w ciazy?

Polecane posty

Gość reisin and nut

ja jestem w 23 tygodniu ciazy i od małego zawsze miałam wyniki na pograniczonu anemii, kilka krotnie tez ja miałam, teraz w ciazy mam jeszcze gorsze wyniki, biore zelazo i inne witaminy, swieżych soków pic nie moge bo odrazu mnie uczulają np. cytrusy, wiec musze brac chemie, mam tez bakterie w moczu, troche białka ehh a wizyte mam dopiero we wtorek,ale ogolnie dobrze sie czuje i nic mnie nie boli, czy ktoras z was tez miała anemie i problem z pecherzem w ciazy? nie chce zaszkodzic mojemu synkowi, a wiem ze zamartwiajac sie tez mu nie pomoge :(

Gość reisin and nut
wszystkie mamuski maja dobre wyniki ? ;)

Gość hrtwt
ja mam krew ok, ale w moczu notorycznie wychodzą bakterie; zrobiłam w końcu posiew i o dziwo czysto; czyli na razi espokój, a za jakisczas trzeba powtórzyć; ja za to borykam siez grzybicą:/

Gość reisin and nut
tez miałam grzybice;/ wiem co to za dziadostwo mnie martwi najbardziej moj mocz i to białko, a ostatnio pojawiła sie tez krew, zdziwło mi to bo nic mnie nie boli, ani razu nie zauwazyłam krwi w moczu. Coz poczekamy na wyniki badan,bo powtorzyłam z moczu

Gość ja miałam dobre na początku
a teraz jestem w 33 tygodniu i już mam słabe tzn krew. Przeszłam kilka infekcji i niestety hemoglobina niecałe 11, dostałam bardzo mocne żelazo i suplementy. Mocz mam ok, ale wiem, ze bardzo dużo kobiet ma różne szczawiany, bakterie itd. to się zdarza. krew to groźniejsza sprawa niestety...

Gość muffinka_25
Hej! Jestem w 13 tygodniu - już pierwsze wyniki miałam porażające! Praktycznie żaden wskaźnik nie mieści mi się w normie.. anemia oczywiście też obecna! Nie wiem o co chodzi, bo wcinam same owoce, warzywa, ryby, mięcho.. witaminy zaczęłam brać jeszcze przed ciążą a tu taki zonk.. strach się bać co będzie dalej.. :( Nie jesteś sama..

Gość reisin and nut
ja miałam dobre poczatki ---> a co to moze znaczyc jak jest krew? mnie serio nie bola ani nerki, ani mnie nie boli jak sikam ani nic!

Gość europolka/1
ja mialam przez cala ciąże bakterie w moczu i grzybice, jak urodzilam to od razu przeszło. Mały przeze mnie też się zaraził dostawał antybotyk w szpitalu :(

Gość JA przez całą
ciąże miałam złe wyniki i anemia,tez jadłam wszystko i wit.

Gość hrtwt
jak jest krew, to raczej nic dobrego to nie znaczy;

Gość reisin and nut
ehh nie pocieszcie mnie wiadomo ze nic dobrego to nie znaczy ale moze mi ktos powiedziec co dokladnie? wiem ze jest to krwinkomocz, a moja gin mnie uspokajała,zebym sie tym nie martwiła