Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZLAMALAM SIE

nIE STAC MNIE JUZ NAWET NA CIUCHY DLA SIEBIE !

Polecane posty

Gość ZLAMALAM SIE

Nie prosze o pomoc po prostu musze sie wyzalic...Mamy dom mieszkam z mama bratem i moja corka .Ja sie ucze dostaje 650 zl.+230 na mala z opieki.Moja mama otrzymuje 230 zl. bo nie moze znalezc pracy.A moj brat no wlasnie nie ma nic!Wogole chlopak nie garnie sie do pracy ..napisalam mojej mamie i bratu chyba po 19 CV i co i nic.Zero odzewu z ktorejkolwieg firmy.Musze oplacac sama wszystkie rachunki tzn.oczywiscie internet ktory mama wziela jak bylo nas na to stac na szczescie jest tylko do listopada ,musze kupowac butle z gazem,placic jej kredyt oraz wode i zostaje mi z tego ok 200 zl na zycie z tego staram sie robic codziennie jakis kolwieg obiad..Ale juz nie daje rady,wydaje mi sie ze z wszystkimi problemami zostalam sama,odkad mam dziecko nie mam czasu nawet wyjsc sama bez niej po zakupy.Jest mi przykro ze ja sie staram jak moge a oni mi nawet malej nie przypilnuja.Azebym mogla sbie kupic cokolwieg to chyba jakis cud by musial byc...

Gość to jest najlepsze
"jakis kolwieg obiad" :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość a to dziwne
ze twoja matka w tym wieku roboty nie moze znalezc? a ty ile masz lat?

Gość bogata dyniaa
wspolczuje ci ja mam miesiecznie na ciuch 2tys-3tys limit...ogolnie wsppolczuje sytuacji nigdy w takiej nie bylam

Gość a ojciec dziecka
gdzie????

Gość hrthtr
to bylo neipokalane poczecie oczywiscie :D

Gość u mnie w domu są zasady
a brat ile ma lat i co robi ? u mnie w domu są zasady: kto nie pracuje ten nie je ! a pracy szuka się osobiście, a nie przez wysyłanie CV, powiedz to mamie, przecież jakieś sprzatanie czy w sklepie na pewno by znalazła, ale pracy szuka się osobiście, zapamiętaj

Gość poczekaj chwile
na pewno zaraz przyleca to z milosiernym sercem i powiedza, ze "kazdemu moze sie noga powinac" :D Problem w tym, ze to tez biedaczki i nic od nich w sumie nie dostaniesz. Musisz zacisnac zeby i wegetowac dalej. To byl twoj wybor :P

Gość wcale nie to jest najlepsze
to jest najlepsze "jakis kolwieg obiad" jeszcze lepsze jest "ktorejkolwieg firmy"

Gość prawada jest taka
że twojem matce i bratu odpowiada taka sytuacja, brat może iść do jakiejś pracy fizycznej i nie powiesz mi że gdyby szukał to by nie znalazł, gorzej z matką, ale jak nie pracuje to niech żyje za tyle ile ma!

Gość podaj adres to wysle ci
słownik języka polskiego, przynajmniej trochę ojczystego języka się nauczysz analfabetko :O

Gość ciekawe czego się uczysz
z tego co widac po twojej wypowiedzi to tylko dzieci robić sie nauczyłaś

Gość grrrrrr.........
a zapytalas i poprosilas chociaz o pomoc przy dziecku ? .... Rozmawialas z nimi ? Chyba nie skoro piszesz ze "wydaje Ci sie ze z wszystkimi problemami zostalas sama"... moze po prostu pogadaj z nimi i powiedz ze jest Ci ciezko i ze potrzebujesz wsparcia .... to tylko taka moja propozycja ;)

Gość do wszechwiedzących marionetek
ogarnijcie się, bo jedyne co potraficie to wyzywać od analfabetów, dzieciorobów itp. dla was na ratunek jest juz za późno! bo tego stadium rzucenia się na mózg jadu jaki w was siedzi już nie da się leczyć! noo może jest jakaś nadzieja ale to by trzeba była doszukiwać się u psychoanalityka zalążka takiej wścieklizny gdzie podłoże może być wpojone w dzieciństwie :P mnie inaczej rodzice wychowali, przede wszystkim nie oceniać kogos kogo się nie zna i nie pluć! a do autorki taka rada: poproś o pomoc domowników i przeprowadz z nimi szczerą rozmowę że ty nie jesteś żywicielem calej rodziny, ale ten obowiązek spoczywa na wszystkich dorosłych domownikach. I jeszcze jedna rada, znajdz inne forum, bo tu jedyne co potrafią to zgnębić, zniszczyć, przeżuć i wypluć, co odbiera chęć i radość pisania na forum. Trzymaj się i bądz silna, nie bierz wszystkiego na swoje barki!

Gość liczyła na kaszki
:D Niedawno tu jakaś wyżebrała trochę żarcia i zaoszczędziła na dzieciakach to i ta chciała spróbować :D Miało być sprytniej ;-) "Nie prosze o pomoc po prostu musze sie wyzalic" :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

ogarnijcie się, bo jedyne co potraficie to wyzywać od analfabetów, dzieciorobów itp. dla was na ratunek jest juz za późno! bo tego stadium rzucenia się na mózg jadu jaki w was siedzi już nie da się leczyć! noo może jest jakaś nadzieja ale to by trzeba była doszukiwać się u psychoanalityka zalążka takiej wścieklizny gdzie podłoże może być wpojone w dzieciństwie mnie inaczej rodzice wychowali, przede wszystkim nie oceniać kogos kogo się nie zna i nie pluć! ps. wysle jeszcze wiele razy, bo do was dotrze marionetki pełne jadu!!!!!

liczyla na kaszki cieszy cie to że komuś nie starczyło pieniędzy na kaszki????? dałaś tej kobiecie coś, pomogłaś że tak wyjesz?????!!!!!! nie chcesz nie pomaga, nie pluj, a jeśli już to siebie!!! żeby ci kiedyś na chleb nie starczyło, wtedy tez sie posmiejemy, zobaczysz jak miło wyszydzać z kogoś komu jest ciężej obyś się przekonała i to szybko!

Gość dghth
to idz i żebrak pod sklep, cyganie moga, rumuny a ty nie? dzieciaka wez koniecznie to wiecej zarobisz

Gość liczyła na kaszki
do wszechwiedzących marionetek :D Bo ci żyłka pęknie :P Nie dałam i nie dam. A ty co? Utrzymujesz się z datków, że tak szczekasz? :D Boisz się, że zródełko taniego żarcia ci wyschnie? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

liczyła na kaszki nigdy nie korzystałam z pomocy, bo mam kase i swoja działalność gosp., ale zdarzyła się kiedyś taka sytuacja, w woli ścisłości kiedy nie mialam z mężem firmy, że nie mieliśmy przez tydzień co jeść, poradziliśmy sobie, teraz stać nas na wiele, ale wiem co czują ludzie kiedy jest cięzko. W przeciwieństwie do ciebie nigdy nie gardzę kimś komu się źle wiedzie. Sącz dalej swój jad i wyszydzaj z innych, tylko jest coś takiego w zyciu że zło wyrządzone drugiemu człowiekowi wraca ze zdwojoną siłą. Przekonasz się prędzej niż myslisz.

Gość wkurzona jak diabli
a jakie ona zlo wyrzadzila?? Kobieto szczekasz jakbys byla autorka tego posta. Ogarnij sie. Jak tam ci zal to moze rzuc kasa czy daj prace matce lub bratu. Gdzie jest ojciec dziecka??

Gość liczyła na kaszki
Pomyłka. Ja "nie gardzę kimś komu się źle wiedzie". Gardzę nierobami takimi jak autorka, gdzie trzy (!!!!!) dorosłe osoby nie pracują. Więc na co liczą? Na mannę z nieba? Mam wielki szacunek do osób, które starają się dbać o swoją rodzinę, pracują a mimo to ciężko im związać koniec z końcem. Takim mogę pomóc. Ale nie leniom siedzącym na dupach i czekającym na cud.

Gość ale z tym słownikiem to nie
ma żartów - jak autorka napisała te CV z tyloma błędami co tego posta, to nic dziwnego że żadna firma nie odpowiedziała :O

do wszechwiedzacych nie ma sensu do tych ciemniakow przemawiac.Przeciesz to same gumigowna ktore nie wiedza nic o zyciu a dra mordy jakby wszystkie rozumy pozjadali. Autorko przykro czytać:(ile lat ma twoje dziecko i czy to chlopczyk czy dziewczynka?mam sporo ciuchy i buciki po moim synku

Gość klapska
Rubinowa nie widze zeby ktos tu "darl morde". Prawda jest taka, ze mama i brat autorki z powodzeniem mogliby pracowac. Co to jest wyslanie kilku CV?? I nie zycze sobie wyzywania mnie od "gimgowna" bo do gimnazjum nie chodzilam, edukacje zakonczylam juz dawno. Skoro ciebie nie denerwuja nieroby i pasozyty to pomagaj

klapsa a gdzie tu mowa że autorka chce od was pieniędzy????? chciała się tylko wyżalić, może usłyszeć jakiejś rady jak wyjść z tego impasu, tylko tyle. czytać ze zrozumieniem bo czytanie nie boli! Ale wy jak zwykle się doczepicie i pojeździcie po Bogu ducha winnej dziewczynie, co ona winna że ma w domu dwie niezaradne osoby, chciała rady, a nie waszych mądrości życiowych i wyśmiewania od analfabety i nieroba.

Gość klapska
nigdzie nie jest napisane ze chcepieniedzy, ale drzesz morde jakby nie wiem co jej napisano:o Zalosne

szkoda mi każdego dziecka, wiesz?bo mam swoje. Skoro poczulas się dotknięta to coz,idę w stol to nożyce się odezwą :P a ja mialam na myśli raczej tych co ją tu wyzywaja jak np.dghat

nie dre mordy, to po pierwsze, po drugie nie wyzywam ludzi tak jak ty. poczytaj co ty piszesz i inne tym podobne tobie koleżanki wszystkowiedzące. Szkoda mi tylko tej dziewczyny, bo liczyła na rade a spotkała tu tylko pogarde to jest właśnie żałosne!