Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZLAMALAM SIE

nIE STAC MNIE JUZ NAWET NA CIUCHY DLA SIEBIE !

Polecane posty

Gość 777777777777777777777777799999
autorko ja myślę że twój brat i mama nic nie robią bo taka sytuacja im odpowiada tzn przyzwyczaili biednie ale suchego chleba nie jedzą.porozmawiaj z nimi. nie wierzę że nie ma żadnej pracy dla żadnego z nich- mama może sprzątać a brat na budowę choćby na czarno. ewentualnie zagroź że się wyprowadzisz choćby do domu samotnej matki

Gość zazabyga
Trzy dorosle osoby i zadna nie pracuje? 19 CV? :O Autorko czego ty oczekujesz? Poglaskania po glowce? Wezcie sie w grasc i zacznijcie NA POWAZNIE szukac pracy. Innej rady nie ma nietety.

Gość klapska
wszechwiedzaca gdzie ja ja obrazilam, no gdzie?? Bo nazwalam brata i matke pasozytami?? A moze to nie prawda?? Zalosne sa osoby takie jak Ty co dra morde, bo wlasnie to robisz, ale nic nie robia. Tak ci zal autorki?? To jej pomoz a nie wydzierasz sie:o

Gość klapska
poza tym halo, jest dziecko to jest tez ojciec dziecka. Nie poczuwa sie do lozenia na corke?? A moze ojciec nieznany??

Gość klapska
a co to ma do rzeczy ile??Napewno wiecej niz autorka

Gość klapska
a suke rubinowa widzisz tylko i wylacznie w lustrze:o

ma znaczenie ma, bo pierdolisz od rzeczy. jeszcze nie wiesz co ci życie przyniesie a srasz się jakbys chuj wie co wkdziala i przeżyła:O

tak ,a ty mozesz sobie spojrzeć w lustro za to że ludzi gnoisz?!!! nie chce pisać z dnem takim jak ty,co ludzi nie szanuje dno!!!!!!🖐️

Gość zazabyga
Autorka uslyszala pare gorzkich slow i uciekla :O Tak najlatwiej. Sorry ale zycie jest brutalne. O swoje nalezy walczyc, nikt ci nic nie da. Trzy dorosle, niepracujace osoby w domu. Ojciec dziecka jak rozumiem tez sie nie poczuwa do odpowiedzialnosci. To autorka sobie taki model zycia wybrala. Teraz zamiast intensywnie szukac pracy to wysylaja 19 CV :O No ludzie, zacznijcie w koncu myslec!!!!!!

Gość Aga.......25......
Ot wielkie pyskownice które pewnie w realu boją się odezwać jak przychodzi co do czego. Napisz, że masz problem to cię zwyzywają. Napisz coś głupiego w stylu np...która z nas ładniejsza itp to będziesz mieć za chwilę 'poważną' dyskusję:):) Autorko współczuję Ci...zgadzam się z tymi którzy piszą że powinnas przede wszystkom pogadać na poważnie z bratem i mamą. No i faktycznie powinni sami szukać pracy a przede wszystkim wyrazić do tego chęci. Bo co z tego że wysłałaś za nich cv? do pracy przecież za brata nie pójdziesz. Pogadaj z nimi na spokojnie, nie daj sobą pomiatać.

Gość klapska
a kto ci kaze ze mna pisac?? Tak na marginesie to hipokrytka z ciebie. tu w dupe bys autorce wlazla ale nie zrobisz nic zeby jej pomoc. Gadac jak to jest komus zal autorki to kazdy moze.

Gość klapska
zresztom nie bede z tómanami rozmawiała

Autorko brat z mama nie szukaja pracy ( ty szukasz za nich ) bo nie chca pracowac, jest im wygodnie jak jest :-( jak za wszystko zaplacisz, obiad ugotujesz to po co maja pracowac? powiedz im ze czas sie na wszystko zrzucac czyli jeden miesiac oki mozesz kupic butle z gazem ale na nastepny raz niech kto inny kupi! kredyt matce splacasz? powiedz ze nie masz na to kasy wygodna ta mamusia :-( corka sie zazyna a mamusi wygodnie :-( nie splacaj tego kredytu! i pomysl czy na mamy miejscu szła bys do pracy? jedzenie jest, kredyt sie splaca... po co ma pracowac

Gość klapska
buhahahaha podszywaj sie ile wlezie zalosna kreaturo:o jakiez to infantylne

Gość klapska
ok dzięki :D:D:D

Gość kazujoszi funaki
A jak dla mnie to prowokacja, bo skoro autorce zostaje 200 zl na miesiac i z tego stara sie gotowac codziennie obiad to z czego utrzymuje dziecko?? Wybaczcie, ale splata kredytu, rachunki, butla z gazem, jedzenie ma sie zmiescic w kwocie okolo 700 zl?? Jasne. Poza tym matka przede wszystkim myslalaby o dziecku a nie o sobie zakladajac temat, ze nie stac jej na ciuchy dla siebie.

Gość neli___*
a tak pozatym to autorka chyba liczyla na kase bo Rubinowa proponowala jej ciuchy a ta nic gdyby mi na wszystko brakowalo to wzielabym z pocalowaniem w reke

Gość eee chyba zadna taka glupia
juz nie jest aby liczyc na kase. Stare, poplamione szmaty to moga dostac ale nie kase.

Gość neli___*
up

Gość neli___*
ta :D

Gość to po co sobie dziecko
autorka zrobiła? trzeba mysleć mózgiem a nie cipą!

Gość zroznicowana
Autorko Kafe to nie jest dobre miejsce na takie zwierzenia.Sama widzisz jakie dno tu zaglada i jak Cie obrazaja.To co te pindy tu wypisuja to jest poprostu zalosne,tak latwo oceniaja innych...Same uwazaja sie za chodzace ideaa,ale widac ze kolo tego idealu nawet nigdy nie lezaly.Autorko Ty jestes jak najbardziej w porzadku,nie rozumiem Twojej mamy i brata dlaczego tak postepuja,moze sprobuj z nimi pogadac? sama nie wiem co Ci doradzic,a tymi kretynkami sie nie przejmuj one zawsze byly sa i beda... Ponizaja i obrazaja innych bo nie maja nic ciekawszego do roboty poprostu zyciowa nuda je zzera i tyle,bardziej interesuja sie zyciem innych niz swoim.

Gość kazujoszi funaki
zroznicowana buhahahahaha co za kretynka z ciebie

Gość zroznicowana
kazujoszi funaki Tak ze mnie na pewno,z ciebie w ogole :P