Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość błaaaagggam

ma ktoś cyfrę +?? znikneły mi programy bo coś kliknęłam:(

Polecane posty

Gość błaaaagggam

jestem u znajomych, pilnuje domu. Właczyłam sobie tv. Chciałam znalezc mtv wiec weszłam w menu na pilocie i opcjie "wyszukiwanie programów". nacisnęłam ok i coś zaczeło się programować. Szybko wyłaczyłam dekoder. Teraz kiedy go włączam nie ma nic, ani programów ani nic sie nie dzieje gdy klikam w menu i inne guziki. Rozwiazanie pewnie jest jakies banalne ale ja mam dekoder "n" i to jest zupełnie inna bajka:( pomozcie:(

Gość blaaaaagam
up:(

Gość spróbuj taką strzałką
na dole z prawej strony pilota. Powinnaś wyjść z tego tym przyciskiem.

Gość blaaaaagam
zaraz spróbuje i dam znac

Gość spróbuj taką strzałką
I jak?

Gość to też zależy
jaki to dekoder. Spróbuj wyłączyć dekoder z sieci - wyciągnij wtyczkę z gniazdka i za chwilę włącz. Jeżeli nie zatwierdziłaś zmian to powinien wrócić do starych ustawień. Ja wróci to już lepiej nic nie kombinuj,bo znowu coś popierdzielisz.

Gość blaaaaagam
nie działa. Wyglada to tak jakby pilot od dekodera w ogole nie reagował na polecenia. Kiedy klikam na jakiś program wyswietla sie "brak programu". Inne guziki nie reagują:( ale namieszałam:( tylko ciekawe jak:(

Gość blaaaaagam
spróbuje z wyciągnięciem wtyczki. Ale tam jest kilka wtyczek. Jedna taka duża typu "euro" a chba jeszcze dwie takie cienkie....

Gość blaaaaagam
helllp me:( ale jestem głupia:(

Gość to też zależy
O Boże - z sieci!!! w ścianie jest gniazdo zasilania 220 V z tego gniazdka wyciągnij przewód zasilający od dekodera a jak nie wiesz który to, to wszystkie wyciągnij i za chwilę "wtyknij" je . Nie ruszaj żadnych euro.

Gość bo przerwałaś programowanie
musisz je dokończyć - mnie tak nie raz dziecko zrobi, żaden problem wejdź w manu daj na wyszukiwanie programów i poczekaj 5 mni, będzie ok!

Gość ytdiuo
ja mam w domu cyfre i wyglada mi na to, ze prawie przeprogramowalas dekoder, tzn. wyszukiwanie kanalow od poczatku. ja nigdy w trakcie nie wylaczylam dekodera, ale sprobuj moze wyjac karte z dekodera na pare sekund, wylaczyc go i wlaczyc.

Gość blaaaaagam
wyłaczanie zasilania nic nie dało. W menu nie da sie wejsc. Pilot tak jakby nie reagował. Reaguje tylko jak klikam jakis program i wyswietla komunikat na dole"brak programów". To samo robi jak kliknę "A". Zaden inny przycisk nie powoduje zadnej reakcji zastanawia mnie tez to ze na dekoderze caly czas wyswietla sie godzine. W dekoderze "n" jest tak ze jak jest wlaczony wyswietla sie nr prograamu a jak wyłaczony, godzina kurcze jakim cudem jednym kliknieciem moglam cos tak zepsuc:(

Gość ytdiuo
to wcisnij taki czerwony przycisk na dole pilota z symbolem wlaczania/wylaczania i potrzymaj pare sekund.

Gość blaaaaagam
robiłam tak kilkukrotnie. Jakas paranoja:( a karte moge tak po prostu wyciagnac i włozyci i nie sie nie stanie?

Gość to też zależy
ale ona nie może wejść w menu - pisała o tym. Możliwe, że przez wyłączenie z sieci dokona zresetowania. Z kartą też niech próbuje.

Gość ytdiuo
ja wyjmuje, gdy czasem sie zacina obraz. traktuje to jako reset.

Gość blaaaaagam
spróbuje i za moment tu wracam.zaczynam panikowac:(

Gość ytdiuo
oj tam. w najgorszym wypadku nie rob nic i powiedz gospodarzom domu. przeciez nie chcialas...

Gość to też zależy
a dlaczego ty w ogóle panikujesz. Znajomi wrócą to sobie ustawią. A ty posłuchaj radia czy czegoś dobrego z płyty.

Gość ytdiuo
w dzisiejszych czasach wlaczenie mtv nie oznacza sluchania muzyki. no chyba, ze masz szczescie i akurat trafisz...

Gość blaaaaagam
a moglam cos trwałe zepsuć? bo na serio próbowałam wszytskiego i dekoder nijak nie reaguje

Gość bo przerwałaś programowanie
jak się da przełączać kanały to nie mógł się zawiesić! mam 2 letenie dziecko robi mi tak 2x w tygodniu :D robi się tak przycisk "menu">instalacja>wyszukiwanie programów>ok czeka się kilka minut i ponownie zatwierdza ok i voila!

Gość ytdiuo
trwale to raczej nie. najwyzej trzeba bedzie zainstalowac wszystko od poczatku. a probowalas juz wszystkich ww. metod?

Gość blaaaaagam
tak prpobowalam a tak jak pisałam nie da sie wejsc w zadne menu, w nic sie nie da. Kiedy klikam nic a nic sie nie wyswietla, jest czarny ekran. Jedynie kiedy przelaczam problemy wyswiatla sie na dole zołty pasek z napisam "brak programu"

Gość blaaaaagam
szzczerze ten dekoder nie wyglada jak zaden z tych

Gość asdfasdfasfasdfsaf
O dziewczyno poszedł główny sterownik :P Jeśli to dekoder hd to jesteś jakieś 300 zł w plecy :P

Gość ytdiuo
no to ja wymiekam. gdybym byla w domu to bym poszukala instrukcji obslugi, ale niestety nie jestem. a moze poszukaj w necie tej instrukcji.