Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

EricaBadu

wierzycie w przeczucie?

Polecane posty

Nie jestem z nim od 2óch lat (bylismy razem 4) nie mamy żadnego kontaktu, od jakiś 2óch tyg. on cały czas mi się śni, ja podświadomie czuje, że coś jest nie tak, coś mnie martwi, boję się, że to u niego dzieje się źle. Na dodatek wchodzę wczoraj na Nk a tam on - w ostatnich gościach. A odwiedza mój profil raz na 3-4 m-ce. No i nie wiem ... czy ktoś kiedys tak miał i przeczucie się potwierdziło czy po prostu sama się nakręcam ???

Gość gdyby odwiedzal
...twoj profil codziennie albo przynajmniej co kilka dni, to byc moze moglabys sie zastanawiac nad trafnoscia twoich przeczuc. A sni ci sie, bo o nim myslisz, a nie dlatego ze to on mysli o tobie. Nakrecajac sie w ten sposob, tracisz tylko niepotrzebnie energie. 2 lata to masa czasu. Dla wiekszosci dosc, zeby oderwac sie mentalnie od bylego partnera. Dla innych, dosc na kilka kolejnych zwiazkow. Jak ktos mysli i kocha to dziala. A jesli ktos nie dziala tak dlugo, to znaczy ze odpuscil....

Gość fachowiec69
mi sie codziennie sni Paris Hilton,,,pisze do Niej a Ona nic nie odpowiada co o tym myslicie ? :)

Gość cięty jezyk
wasze przeczucie to myśleć o tym samym facecie do emerytury :P

przeczucie, ale odnośnie czego ? Spróbuj nawiązać z nim kontakt, dowiedzieć się czemu się nie odzywał itd.