Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalallalajestem w 8 miesiecu

Natalka - imię dla córeczki :)

Polecane posty

Gość lalalallalajestem w 8 miesiecu

Podoba wam się to imie? Jakie są małe Natalki a potem dorosłe Natalie? prosze o wypowiedzi

Gość oj smierdziszkuuu
ładne niuni ano ladne -ale ile jest juz natalek matko mnostwo... za duzo..... ale lepsze niz te oliwki i julki i natalki i jesiki- ale te z ni c ciekawego

Gość dobrusia nie rusia
no już lepiej niż to Dobruchna Natalka, Natali, a na starość Natala- małam sąsiadkę Natalę

Gość ,kjgvjg
ty myślisz że wszystkie latanie są miłe a np, Justyny wyrachowane i wredne, każda osoba jest inna, i czy będzie miała na imię Natalia czy Justyna to może mieć całkiem inny charakter

Gość Natalka od urodzenia;)
ja mam na imie Natalia i powiem szczerze ze w zyciu bym go nie zmienila. w moim rocznku ('86) natalek jest stosunkowo malo i moze dlatego tak na to patrze, ale mimo wszystko trzymam kciuki zebys jednak to imie wybrala. pomysl, znajomi mowia na mnie natalko, nauczyciele natalio, koledzy w pracy pani natalko, babcia natluniu, mama natalciu, chlopak natalek, nastka, natka, siostra natala, natan. jest tyle mozliwosci, imie jest ekstra, mozna je odmienic, skrocic, wydluzyc w zaleznosci od syt i otoczenia w ktorym sie przebywa;) do tego polecam piosenke natalie, ryszarda rynkowskiego. mama puscila mi ja jak wyjezdzalam pierwszy raz na studia... obie plakalysmy jak bobry. no i juz pewnie dokonalas wyboru:)

Tak własnie zamierzam dać córeczce na imię, jesli będzie córeczka:) ale nie sugeruję się bo znam wiele Natalek różnych ale podoba mi się, nie mam złych skojarzeń

Gość akrylik
natalia to taka dziewczyna bez charakteru, ale sobie w zyciu poradzi, bo zazwyczaj jest urodziwa. ladnie brzmi w dziecinstwie i mlodosci, takie wesole imie, ale na starosc to nie wiadomo, stara-malenka czy co?

Gość ciekawskaaa245232
Bardzo ładne :) Mam dobre wspomnienia z osobami o tym imieniu

Ja znam 2 natalki i obie są superrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!! jedna to moja bardzo bliska przyjaciółka ;) Kiedyś to było dość rzadkie imię... teraz jest oblegane :D Ale jeśli mamie się podoba to uważam, że nic innego się nie liczy ;) Nie cierpie imion: Nikola, Oliwia i Martyna- masakra!!! A imiona, które lubię: Hania ( córka ;P), Alicja, Kalina ( ja ;P), Michalinka.

Gość fajny fon
moja córa ma tak na drugi i mi się będzie zawsze podobało

Gość Natalie Portman
Natali Portman jest super :)

Kojarzy mi się z natką pietruszki:-P A tak szczerze, to nie cierpię tego imienia, samo brzmienie mi się nie podoba, ale to już kwestia gustu. Bo jeśli chodzi o skojarzenia, to mam tylko dobre.

Znam jedna Natalę Rżnie sie jak wściekła i jest zayebiście bystra czyli same zalety :D

Gość Panikara jakich mało
Imię jak imie, nie jest zle nawet, ale pracuję w przedszkolu i na grupę 20osobową, z czego dziewczynek jest 8 są 3 Natalie.... Sorry, ale wychodzi ze co trzecia, a nawet więcej dziewczynka to teraz Natalia... Nie chcę imienia bardzo oryginalnego, no ale bez przesady - imię ktore nosi jedna trzecia przedszkola też mi sie nie podoba

imię ładne,a popularność nieco spadła (w 2009 roku na miejscu 7, w 2010 na miejscu 9)

Ja dam dziewczynce na imię Natalka jak kiedyś urodzę ;-) Mi się bardzo podoba to imię.

niezgodze sie ze Natalie sa bez charakteru .Bo mi np mówia ze mam za mocny charakter

Gość hmmmmmm12
Bardzo ładne imię,znam kilka dziewczynek o tym imieniu,są super!

Gość neli__*
RubinowaDamaTwoja to szmata!!!! Natalia to imie jak dla prostytutki

Gość MamaKrola
natalka- wersalka :) nio duzo natalek jest i oliwek itp:) jesli chcesz by cora w przyszlosci stapiala sie z tlumem to daj tak na imie ;)

moja córcia ma tak na imię po mojej prababci (kobitka była super :) ), podoba mi się bardzo i nie zwracałam uwagi na to ile jest Natalek .

Gość moja kolezanka tez jest
Natalia. kobita jest super, bardzo zyciowa. tylk ote Natalie znam, ale mam b.dobre skojarzenia. sliczne imie :) a nie, jeszcze jedna jets, mala, w dalszej rodzinie, fajna malutka.