Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sebastian.n.p

jak oduczyc żone miłosci francuskiej

Polecane posty

Po prostu się myj "przed". Chrystus był obrzezany (prawda?), więc polecam też obrzezanie, mniej zarazków.

Gość SztywnyPalAzji:)
Ciebie chyba chłopie widać niemytym wacem robili w nieświeżej kuciapie i za dużo bakterii do łba wtłoczyli

Gość Malopa
Przestancie tak najezdac na autora. Moze i go to brzydzi chociaz ja osobscie uwazam ze jest to wspaniale ( zarowno dla 1 i 2 strony) Moze ona robi to bo mysli ze Ci to odpowiada, podoba sie podnieca i chce sprawic swojemu ukochanemu mezczyznie ochoty. Moze ona tez pragnie abys sie w koncu zajal ja. Nie jest to wcale takie obrzydliwe, przeciez jak (przepraszam za wyrazenie) tylek podcierasz, pozniej umyjesz rece i nimi jesz. tak samo jest tu zalatwiasz swoja potrzebe, myjesz i jest czysty. Nie ma co tu sie brzydziec. Tak samo z kobieta, nikt nie musi sie dobierac do kobiety po jej caym dniu, tylko np. po kompieli, uzywa pewnie srodkow do higienty intymnej przeciez. No ale jezeli tego nie uwazasz i cie dalej nie przekonalam to coz... mozesz chcoiaz sprobowac raz, zobaczysz ze to naprawde fajne, a kobieta bedzie pewno szalala z zachwytu- jak nie- poprostu powiedz jej delikatnie co o tym myslisz i juz

Gość Informatyk :)))))
autorze sebastianie jaki ty jestes durny i niedouczony. Wyczytales jakies brednie w necie albo ksiadz ci napopowiadal glupot i teraz cie wszystko brzydzi. Chory jestes czlowieku. Ja pierdole jakie zacofanie w tej Polsce jest to szok. teraz to widze szczegolnie na forach dyskusyjnych. jacy ludzie sa glupi niedouczeni, Klapki na oczach cale zycie. Zryty beret totalnie. Nie potrafia samodzielnie myslec. nauczyli sie czegos w szkole rodzice zrobili pranie mozgu jeszczae i wychodza takie barany jak autor. To jest straszne.

Gość lhooq
a wiesz ile milionów bakterii przenosi się podzas samego pocałunku? nie chce cie obrazac, ale faktycznie, ja tez wspolczuje Twojej partnerce. seks oralny jest wspaniały :)

widze ze nie ktorzy sa normalni i wiedza ze sex oralny jest wspanialy i dla faceta i dla kobiety. tylko takie buraki jak autor tego nei wiedza bo sa zacofani. 100 lat za murzynami. baaa co ja mowie tysiace lat temu sex oralny juz praktykowali a autor to jakis prymityw. kurwa jak ja nie trawie takich ludzi. Zagazowalbym ich w chuj. powinni dla takich otworzyc zaklad w oswiecimiu. Do gazu z wami. Trzeba sie otowrzyc na swiat, czerpac radosc z zycia i z sexu i milosci. to wszystko jest taie piekne a autor siedzi kurwa w tym jebanym mieszkaniu pewnie pracuje za 1000 zl jak jakis robol jebany i narzeka. Wes rozwod i wypierdalaj. twoja zona znadjzie sobei lepszego. ehh kurwa chyab sie za bardzo zagalopowałem z tym komentarzem. A i chuj z tym

Gość sebastian.n.p
sami debile tutaj a prymat wiedzie pan informatyk kawał przypadku to jego puste życie gardze takimi pustakami jak on żyjący w swoim wyidealizowanym ,pustym swiatku twu,twu gdzie honor i godnośc szczyle i gówniarzeria w sieci

Gość DOPPELHERTZ
PIĘKNE SŁOWA KOLEGO SABASTIANIE 100%POPARCIA Z MOJEJ STRONY

Mam ciekawsze i bogatsze zycie od ciebie nieudaczniku spoleczny. Mam wszystko co mi do szczescia potzrebne lacznie z zajebistym sexem. Nic mi jzu nie potzreba. A wy dalej zyjcie w waszym zalosnym swiecie ograniczonym przez innych ludzi i wasz zryty łeb.

Gość fgtdndfgc
Idz bronic krzyża!!!!!!!!!!!!!!

Gość fgtdndfgc
Kocham Informatyka!!

Gość sebastian.n.p
do informatyka,a ty szczylu za 1000zl byś się nie hańbił pracą to tylko świadczy o poziomie twojej a właściwie totalnym braku inteligencji jesteś zepsutym ogniwem tego społeczenstwa pamiętaj kiedyś może przyjdzie ci pracowac za te 1000zl i nie ubliżaj ludzią,którzy tak zarabiaja!!!!!

uzytkownik sebastian chyba troche zazdrosci mi takiego zycia. Bo ja mam wszystko a ty masz gowno. Tyle ze ja na to moje zajebiste zycie ciezko pracowalem a ty gowno robisz tylko sie na forum potrafisz uzalac nad soba. Wogole cos to za temat zalozyl. Jak masz problem tego typu to idz do sexuologa albo pogadaj z zona a nie siedzisz na czacie i sie zalisz. Zacofany jestes. Nie dobraliscie sie razem ty i twoja laska.

Gość sebastian.n.p
ja nie jestem moherowym beretem i pustakiem jak ci co robią z Polski parodie przed światem!!!!!

ja tez dawno temu zarabialem 1000 zl. I ty i inni ludzie ktorzy tyle zarabiaja tez mogliby zarabiac kokosy ale im sie nie chce ruszyc dupy zeby zmienic swoje zycie. A ja dupe ruszylem i dlatego teraz jestem na szczycie. Ludzie sa zalosni. wiecznie narzekaja a nic z tym nie chca zrobic. Kurwa frustraci i hipokryci.

Gość sebastian.n.p
nie będe mówił o moich zarobkach ja w życiu swoje osiągnołem

Gość #WIL
CO TY SOBA PREZENTUJESZ INFORMATYKU JE...Y

Gość popaprancy sa tu sami
jeden się żali że nie lubi jak mu laska ssie pałe, drugi burak zadufany w sobie mysli co to nie on , mysli ze jest ekstra otwarty na swiat bo pewnie pcha w pdbyt - jeden wart drugiego

Gość DO INFORMATYKA
A TY CO KUR.. PĘPEK ŚWIATA POPIERDOLILO CI SIĘ WE ŁBIE DURNIU

chuj cie to obchodzi tutaj w necie moge byc kim tylko chce. Jebal cie pies glupi cwoku. a ty sebastian , osiagnales swoje i co tyle wystarczy. nie masz ochoty na wiecej. czemu nie. daj z siebie wszystko pokaz ze jestes najlepszy.

Gość tak pokaz sebastian
że jesteś taki cudowny jak informatyk co ma juz wszystko:)) to potwierdza regułę że wszyscy informatycy maja zryte banie , nawet jesli tylko sa nimi jako nick na forum :))

Gość sebastian.n.p
ja nie musze nic nikomu udowadniac

Gość DO INFORMATYKA
BUFON JESTES

wlasciwie tutaj nie chodzi o to zeby cos udowadniac komus tylk osobie. Ja udowodnilem sobie ze potrafie cos zrobic a nie zapierdalac za 1000 zl w jakiejs chujowej pracy do konca zycia. Dalem z siebie wszystko i teraz mam wszystko. i kazdy by mogl miec tylk osie nie chce nikomu. O to mi chodzi. I nie mam zrytej bani. jestem normalnym facetem. No prawie normalnym hehe. Zycie macie tylko jedno szkoda je zmarnowac.

Gość Bert Power
Gdyby dureń zrozumiał, że jest durniem, automatycznie przestałby być durniem. Z tego wniosek, że durnie rekrutują się jedynie spośród ludzi pewnych, że nie są durniami

nie jestem bufonem. Ruszcie dupy to tez bedziecie miec to co ja. ja mam dom samochod kobiete przyjaciol pieniadze wyglad. Na to wszystko pracowalem ciezko kilka lat. Wy tez potraficie. kazdy potrafi. Ludzie obudzcie sie i zacznijcie zyc. Wokol was tylew mozliwosci tyle okazji a wy tego nei widzicie. Slepi jestescie

Gość DO INFORMATYKA
CO DUPA CI ZMIĘKŁA

Witaj autorze, a próbowałeś się do teo przekonać??- powiedz żonie wprost i może ograniczcie doznania do tego minimum jakie ustalicie- Kościół...proszę Cię wiesz jak jest w Kościele-z ambony gromia a pod amboną.... my z partnerem od księdza usłyszelśmy że seks to poświęcenie dla rozkoszy kochanków-ten wiedział co mówi- znajomymna naukach małżeńskich pomógł-kobieta brzydziła się kochać oralnie ale chciała podjać próbęprzełamania-zaproponował m aby po ślubie oczywiście:D przełamać barierę na zasadzie zabawy i radości- kupowal sobie ogórki marchewki brzoskwinie i siadali przed sobą w ieliźnie i pokazywali co jak by chcieli drugieo osobie zrobić...łamali ten wstyd. ona potem sie przelamała stosowali olejki smakowe żele żeby jej ułatwić i teraz ona uwielbia oralny---może wy też szukajcie kompromisu

Gość matacz ,,,.....
sebastian.n.s panie informatyku to pan jesteś nie douczonym marginesem społecznosci wie pan ile genitalia noszą zarazek i bakteri jak można sikac a pózniej wpychac członka kochanej osobie do ust dodam też,że podczas pieszczot oralnych kobiet w sąsiedztwie vaginy jest odbyt to gdzie ta przyjemnośc,a wirusy opryszczki itd -------------------- To ty jestes niedouczony ! i głupi ! najwiecej bowiem bakteri masz w jamie ustnej - pewnie i dlatego zakazac wszystkim sie całowac co ? co za kretyni