Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ladna ale bardzo samotna

Ładni ludzie są najczęsciej bardzo samotni

Polecane posty

To prawda że ładnym kobietom trudniej jest znaleźć kogoś atrakcyjnego niż tym, przeciętnym, a to z prostego powodu. Do ładnej fajny chłopak będzie miał opory podejśc i zagadać, bo pewnie zajęta albo ma wysokie wymagania, do przeciętnej, nie, bo są wiksze szanse powodzenia. To samo jest z przystojnymi facetami.Ładne kobiety zawsze na takich patrzą przez pryzmat ewentualnej zdradzy albo wielu podrywów i wybierają przeciętnych, bo pewniejsi.

taaaa są smotne , zagubione :D swiatem rządzi kasa , uroda reszta to marne tło

Może światem rządzi kasa i uroda, ale w tym świecie zyja rózni ludzie i nie można generalizowac ,że wszyscy myśla tak samo.

Gość AGw3hn
Wiadomo, że kasa rządzi. Wystarczy popatrzeć na Berlusconiego - stary dziad a rucha młode na potęgę!

oczywiscie ze wszyscy myslą tak samo gdyby operacje plastyczne byłt tańsze o 50% to by na kazdej ulicy była klinika w której by operowali ludzi uroda jest najwaazniejsza i oczywiscie kasa (bezpieczeństwo) a reszta jest mało wazna

Gość ha____________
tylko ładne i głupie są samotne. ładne jeśli już są same to z WYBORU.

Gość cream jest fajny
cream - kolejny raz przyznam ci racje :D w ameryce południowej operacje to taniocha , robi je kazdy , i kobiety i faceci :O Obejrzyjcie program Wojciechowskiej - na krancu swiata, na ulicach jest więcej klinik niż bankow i sklepow spozywczych

" To prawda że ładnym kobietom trudniej jest znaleźć kogoś atrakcyjnego niż tym, przeciętnym, a to z prostego powodu. Do ładnej fajny chłopak będzie miał opory podejśc i zagadać, bo pewnie zajęta albo ma wysokie wymagania, do przeciętnej, nie, bo są wiksze szanse powodzenia. To samo jest z przystojnymi facetami.Ładne kobiety zawsze na takich patrzą przez pryzmat ewentualnej zdradzy albo wielu podrywów i wybierają przeciętnych, bo pewniejsi. " ładna kobieta ma tez swoje wymagania więc na przeciętniaka nie poleci bo se pomyli stac ją na lepszego zresztą to wszystko widac na imprezach kto ma powodzenie i na jakich laski lecą poprostu tak jest i tyle a samotni ludzie są dlatego ze zapominają ze jest cos więcej poza kasą i urodą

Ale jeśli ładna jest sama z wyboru, to wg. Kafeterian jest głupia, bo jedynym wyznacznikiem szczęścia na Kafe jest znalezienie sobie kogoś.

Gość ha____________
jestes brzydki cream dlatego myslisz ze uroda jest najwazniejsza,ale tak nie jest. Uroda i kasa pomagają w osiąganiu celów,a jakie to cele zalezy od osobowosci.

Cream, akurat ci dla których liczy sie tylko kasa i uroda, nie są sami ani samotni.

Gość Amicorum
Brzydcy to samotni single a ładni są samotni.....w związkach

" Brzydcy to samotni single a ładni są samotni.....w związkach " ładni są samotni w związku dlatego ze biorą sobie osobe niewazne jaką byle ładną i przy kasie i jakos to bedzie. uroda ma znaczenie gdyz partner czy partnerka powinna nas jakos pociągac fizycznie ja nigdy jakies pięknosci nie szukałem i nie szukam ale ewentualnie bede z kims kto bedzi mi sie troche z wyglądu podobał bo ideały pochodzą od skalpela i jeszcze jedno jest pewne kobiety mają większe wymagania od facetów

Gość Qrczakduży
"kobiety mają większe wymagania od facetów" Trafiłeś w samo sedno!

Gość inteligętnyPanJózio
Dla mnie kobieta musi być...... uwaga wszyscy, gotowi???..... musi być CIASNA......

Gość hehehehe3qw
Pragmatyk!

Gość jan_Warszawa
Dla tych co nie chcą już być samotni mamy propozycję. Dla osób starszych, samotnych Multipub ma specjalną ofertę w każdy czwartek. MultiPub czynny od 10:00 (część pubowa) W części klubowej wieczorem DANCING 30+, POZNAJ SWOJĄ DRUGĄ POŁÓWKĘ, godz. 21.00! Impreza kierowana do osób starszych: rozwodników, singli, wdowców i osób samotnych... Poznajcie się! W Warszawie brakuje takich miejsc, gdzie mogą bawić się osoby 30+. Więc zapraszamy. Impreza w stylu Dancingu, lata 50', 60', muzyka w stylu Czerwonych Gitar itp., muzyka podchodząca pod weselną, duży parkiet. Zapraszamy. Wstęp wolny! WHISKAY DAY- drinki na bazie whisky tylko 14zł! Multipub pod „Grubą Kaśką Warszawa Al.Solidarności 68 A (tuż przy Pizza Hut) www.multipub.pl multipub@wp.pl

Gość jan_Warszawa
Dla osób starszych, samotnych Multipub ma specjalną ofertę w każdy czwartek. MultiPub czynny od 10:00 (część pubowa) W części klubowej wieczorem DANCING 30+, POZNAJ SWOJĄ DRUGĄ POŁÓWKĘ, godz. 21.00! Impreza kierowana do osób starszych: rozwodników, singli, wdowców i osób samotnych... Poznajcie się! W Warszawie brakuje takich miejsc, gdzie mogą bawić się osoby 30+. Więc zapraszamy. Impreza w stylu Dancingu, lata 50', 60', muzyka w stylu Czerwonych Gitar itp., muzyka podchodząca pod weselną, duży parkiet. Zapraszamy. Wstęp wolny! WHISKAY DAY- drinki na bazie whisky tylko 14zł! Multipub pod „Grubą Kaśką Warszawa Al.Solidarności 68 A (tuż przy Pizza Hut) www.multipub.pl multipub@wp.pl

Jakaś bzdura. A może problem jest taki, że ładne dziewczyny dają się poderwać tylko super przystojnym facetom, którzy są pewni siebie a ich celem jest zaliczenie kolejnej super laski? Ładne dziewczyny wolą tych bogatszych i wypasionych samochodach z większym ego niż mózgiem? Bez względu na to czy dziewczyna jest ładna czy nie powinna pomyśleć rozumem a nie sercem zanim wpadnie w ręce jakiegoś faceta. Serce nie sługa - tak sobie mówimy, ale należy wiedzieć, że serce bardzo często się myli! Zamiast wybrać faceta, który będzie nas do końca życia nosił na rękach to wybieramy tego, którego MY chcemy nosić na rękach. No i kończy się tak a nie inaczej! W każdym związku na pozycji przegranej jest osoba, której bardziej zależy i która bardziej kocha. Nie oznacza to, że należy się wiązać z byle kim na kogo patrzeć nie możemy. Jednak jeśli bardziej kochamy (facet nam się podoba, imponuje i uważamy go za bożyszcze) to popełniamy wiele błędów - zgadzamy się na wszystko, przestajemy mieć własne zdanie bo boimy się że uzna nas za głupie (bo jego zdanie jest najważniejsze), pielęgnujemy, cackamy, biegamy i w kółko powtarzamy jak kochamy. To facetom się nudzi. To oni lubią zdobywać! Przeczytajcie sobie art a tipów - jest pisany dla facetów, ale tak samo odnosi się do dziewczyn http://goo.gl/0HFFy i koniecznie przeczytajcie Dlaczego Mężczyźni Wolą Zołzy! I pamiętajcie - nie będziecie taką książkową zołzą, jeśli wam będzie bardziej zależeć na facecie niż jemu na was.

Gość HHHHHHHHHHHHUUUJ
co WY PUŚCI IDIOCI Z TYMI ŁADNYMI SAMOCHODAMI!!! A TY NIE WIESZ ŻE WŁASICIELAMI SĄ PSYCHICY!

Gość Ładna, samotna
Ja mam urodę ale mimo to jestem samotna bo faceci wolą te przebojowe dziewczyny do których ja nie należę. Jedni wolą te energiczne z tego względu, że sami tacy są a żeby stworzyć dopasowany związek to właśnie takiej kobiety im potrzeba. Inni z kolei są nie przebojowi, tacy flegmatycy i oni też wolą przebojowe, bo takie kobiety potrafią przejąć inicjatywę w związku. Tacy faceci z natury są juz tacy, że chcą mieć spokój i dlatego odpowiada im jak baba będzie się zajmować wielu sprawami, będzie kierować. Tak więc jedne typy charakteru chcą przebojowe i drugie typy charakteru też takie chcą. A ja się pytam GDZIE JEST MIEJSCE DLA NIE PRZEBOJOWYCH DZIEWCZYN???

Gość hghghghgfgf
"Dlatego mówię Ci: SPJERDALAJ" Hahaha, ale byka zrobiłeś. Najpierw się naucz poprawnie pisać a potem pisz.

samotny, czemu brzydale bez charyzmy charakteru osobowości domagają sie aby ładne inteligentne kobiety traciły dla nich głowę, przecież to przeczy logice?

Gość don juannn
GDZIE JEST MIEJSCE DLA NIE PRZEBOJOWYCH DZIEWCZYN??? Jak to gdzie, u boku prawiczków ... :-)))

A ja jestem sama, pomimo że jestem ładna ...bo nie pasuję do tych czasów... Wierzę w miłość do końca życia, w to że kto kocha nie zdradza mam 26 lat a jestem zbyt dojrzała emocjonalnie...chciałabym mieć stabilność męza i dzieci Ale świat to teraz kasa, prostytutki,zdrady jeden wielki burdel

Gość Ładna, samotna
Tylko, że i prawiczki chcą przebojowe. Ja wiem coś o tym, że rzadko który facet chce nie przebojową. Spotkała mnie w życiu sytuacja że chłopak mnie odrzucił dla energicznej ale za to brzydkiej. Bardziej jak widać zaakceptował jej brzydotę niż mój nieśmiały charakter. To tylko 1 z przykładów.