Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ashtrax

Nieśmiałość dla faceta to wyrok śmierci.

Polecane posty

a sraczka mego dziadka jest..miałes 2 dziewice to jestes szczesciarz zazdroszcze

Gość a sraczka mego dziadka jest
bsa a co mulat gorszy od bialego, segregujesz ludzi w/g koloru skory? czy o co tobie chodzi, tak jak napisalem wczesniej matki z dzieckiem nie zostaja matkami z dziecmi tylko ze swojej winy. Facet nie moze byc matką z dzieckiem bo to nie możliwe

cream nie masz czego, to kwestia uczuc a nie zdobywania trofeum

ale gdyby panna z dzieckiem myslała przy wyborze faceta to by takich problemów nie miała i tyle i dlaczego facet ma płacic za błedy młodosci swojej kobiety bo aureoli za yto nie dostanie ani statusu swiętego

bycie pierwszym napewno jest lepsze od bycia kolejnym i nie wmówisz mi ze było inaczej

bsa- miala 28 lat i zaufala kolesiowi

Gość do sraczki dziadka
ile one miały lat jak je rozdziewiczyłeś ?

cream pewnie ze tak bycie pierwszym jest fajne, ale jest sfera duchowa ktora jest wazniejsza od sfery cielesnej, kobieta moze sie oddac draniowi ktory bedzie dla niej tym pierwszym, ktory jej nie doceni za to bo bedzie ja traktowal jako kolejne trofeum, a pozniej moze spotkac wartosciowego mezczyzne ktory ja doceni i nie bedzie jej ocenial pod katem jej dziewictwa i jego pokocha z calego serca i jemu bedzie wierna

Gość Lol lolo
Puknął 2 dziewice a teraz wychowuje cudzego mulata - buahahahahahaha! :D

Mnie tam nie obchodzi czy miały czarnego czy beżowego czy żółtego w fioletowe pasy - nie jestem zainteresowany takimi i już. Nie muszę sobie ideologii dorabiać aby czuć się lepiej tylko dlatego, że sam jestem kiepski.

bsa - nie mam mulata, chcialem zobaczyc twoj stosunek do drugiego czlowieka, a jezeli miedzy biala kobieta a czarnym mezczyzna bylo uczucie to co wtedy?

Gość do sraczki dziadka
odpowiesz na moje pytanie ???

Mnie to nie obchodzi bo i tak każdy lepszy ode mnie więc czemu by dziewczyna nie miała z takim spróbować?

"ale bachora nie zniose i koniec " Kremik nikt Ci bachora nie wciska na siłę. Wyluzuj.

na ktore pytanie?

Gość do sraczki dziadka
ile one miały lat jak je rozdziewiczyłeś

Gość xoxoxoxoxoxoxo.
jestescie jacys pojebani . roznie w zyciu bywa kobieta z dzieckiem to kobieta z dzieckiem a nie mutant od ktorego drogą korpelkową mozna sie zarazic hivem. żalosne to.. zresztą powiem wam, ze zycie jest obrzydliwe i nie fair bo nie obdziela nas genetycznie jednakową konstrukcja psychiczną dajaca nam rowne szanse na odnalezienie sie w zyciu spolecznym. niektorzy co bardziej wrażliwi - ktorzy przeciez maja ta cudowną czysto ludzką artystyczną cechę - WRAZLIWOŚĆ - w nadmiarze i z ktora czesto nie potrafia sobie poradzic płacą za nia wysoką cene jaka jest nadmierna niesmialosc. wszytsko usper jesli jest to w granicahc normy - znalam kilka osob niesmialych ktore byly bardzo ciekawe w srodku i interesujace dla otoczenia jako przyjaciele i te osoby nigdy nie byly samotne mimo ze czesto staly z wlasnej woli w cieniu innych i nigdy nie pchaly sie w centrum zaintereswoania. niestety jest tez cos takiego jak chorobliwa niesmialosc i ona nie jest ciekawa jesli jest w polaczeniu z pustką wewnetrzną, zagubieniem , bezcelem zycia itd.. moim zdaniem to jest choroba psychiczna. i nikt kto na nia zapadł i nie podejmuje krokow by sie z tego wyleczyc choc czesciowo nie bedzie szczesliwy, nie zalozy rodziny, nie bedzie mial przyjaciol. spedzi zycie w samotnosci i izolacji, caly czas zastanawiajac sie dlaczego jego zycie jest tak smutne, trudne przykre i tak boli.. i nie wiadomo dokad zmierza.. prawda jest taka ze milosc czlowiekowi jest potrzebna czy przyjaciol czy partnera by sie mogl w peni rozwinac jako czlowiek. by moc sie spelnic i nie zalowac nieprzezytego zycia,... jedynego jakie mamy.. a czlowiek niesmialy jako wrazliwy potrafi kochać w piekny sposob i potrafi przyjazn i milosc docenic. . tylko wciaz odwagi brak. to jest cholernie niesprawiedliwe bo to tak jakby urodzic sie bez ust, jezyka.. i chciec sie wyrazic ale nie móc.. dusic sie w srodku w swoim wlasnym pieprzonym wiezieniu. . wiem ale tekst wyjebałam ale tak mnie naszło w ramach tematu..

ludzie bycie z kims to nie tylko seks i dziewictwo, to akceptacja przeszłości, znalezienie kompromisu, akceptacja drugiej osoby, jezeli kogos na to nie stac jego sprawa co zrobi, ale nie mozna ludzi oceniac bo ma dziecko to jest nic nie warta, bo nie jest dziewica to sie puszczala itd...

xoxoxoxoxoxoxo. wreszcie ktos normalny :)

ja juz pisałem ze panny z dzieckiem mnie nie interesują i mam je głeboko w dupie :)

ile mialy lat? jedna 20 druga 21. ale do teraz je bardzo milo wspominam i zaluje ze nie mogly zaoferowac tego swoim partnerom z ktorymi sa teraz, ale wtedy ja je kochalem i one kochaly mnie i to co bylo miedzy nami bylo efektem naszej milosci a ni zdobywaniem trofeum z mojej strony.

Gość wwssed
Chuj z nieśmialoscią. Brzydki jest skazany na samotnosc z powodu wyglądu a nie psychiki swojej.

cream mozesz miec kazdy ma swoja wole, ale nie mozesz oceniac drugiej osoby, to tak jak by ktos tobie przyszyl łatkę ze masz 27 lat i jestes prawikiem to coś musi byc z tobą nie tak, a kobiety by mowily ze jestes gejem

napewno jest zemną cos nie tak skoro zawsze byłem sam no nie to chyba logiczne

cream o co tobie chodzi pisze prawde

mam juz wiele łatek więc co za różnica jedna łatka mniej czy więcej

Nieśmiałość mężczyzn nie przeszkadza kobietom, które mają poukładane w głowie. Kiedyś spodobał mi się nieśmiały chłopak i tak pokierowałam całą sytuacją, żeby miał na tyle dużo okazji do wzięcia numeru, że w końcu się udało :) Potem było spotkanie. Przegadaliśmy 12h na pierwszej randce i ciągle był nieśmiały, ale było super :) P.S. Tak Was bolą Ci Murzyni i Arabowie, a jak Polki chodzą z Niemcami do łóżka/ toalety to już wszystko gra. Wstyd na cały świat, bo Niemcom taniej przyjechać do Polski na darmowe bzykanko z imprezy niż wynająć niemiecką dziwkę na godzinę.

bsa- mam dwie kolezanki ktore mają znajomych gejow i ich lubią jako kolegów, ja osobiscie nie chce miec zbyt wiele wspolnego z gejami.