Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poglebiajaca wiedze

czy majac juz mgr moge zrobic

Polecane posty

Gość bfghfgjf
afsahhw - hmm rozumiem ze ukonczyles ta szkole ktora wymieniles tak???? po za tym nie chowajmy wszystkiego do jednego wora sa zarowni prywatne ja ki panstwowe uczelnie zle i dobre

Gość bfghfgjf
przepraszam za literowki

Gość afsahhw
ja uwazam moja za dobra.. nie pisalem tego zeby cos zle bylo

Gość bfghfgjf
troche sie zakrecilam:) zmieniles kierunek po lic tak?? poszles na mgr na inny kierunek i nie musiales zaliczac roznic programowych??? heh:/moze to byl bardzo zblizony kierunek an tym samym wydziale poprostu i ronic nie bylo??? przepraszam nie zebym najezdzala ale zaciekawilo mnie to poprostu

Gość ffwwerfef
to smieszne nie słyszałam o 2 letnic, to chyba zrobiło licencjat na wyższej szkole lansu i baunsu, skoro nawet nie wie, jak wygląda obecny system szkolnictwa wyższego:D To tak jakby licealista myślał, że liceum jest nadal czteroletnie:D

Gość afsahhw
ja powaznie skonczylem szkole o profilu ogrodniczym - lic a potem poszedlem do wsfiz na kier finanse i rachunkowosc:D w zyciu popelnia sie rozne bledy teraz mozna je w miare szybko naprawiac

Gość bfghfgjf
zgadza sie wiem ze tak mozna isc po ogrod na fir, ale zaciekawilo mnie to zaliczanie roznic programowych, odpuscili ci?? nie musiales zaliczac ich??

Gość afsahhw
nie, nawet nic nie wspominali, oczywiscie zanim sie zdecydowalem pytalem z 5 razy:D pani sie nawet dziwila ze tak ciagle pytam o te roznice:D