Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeeeeeeeeeee

Co myslicie o 30 latku który chciał się przespać z 16 latką?

Polecane posty

wiesz, warchol... ja tam krow nie tykam, smrod obory mi przeszkadza. ale skoro jestes zoofilem i pukanie zwierzat ci nie przeszkadza...

Koleś, który w wieku 30 lat ma zapędy do 16stek może w przyszłości mieć zapędy do własnej córki :/ Nawet jeśli nie będzie jej molestował, to dzięki bardzo za męża, który sobie wyobraża, że posuwa swoją córkę.

Gość andrrrr
Meyve aleś ty popierdolona :O

Taak oczywiście. Tyle w tym sensu co w teoriach że bycie pedałem jest dziedziczne :D

haha,krowe po porodach- dobre hiihi :) taka rozciagnieta, rozjechana i obwisla hihihi

Gość andrrrr
czyli jeśli 30 letni facet ogląda się za 20stą ( a każdy się ogląda) to w wieku 45 latu kiedy jego córka będzie mieć 20 będzie się za nią ślinić ? :O

Nagle wszyscy twierdzą, że dymanie trzydziestolatki z rozstepami i obwisłym cycem jest bardziej apetyczne od bzykania z jędrną malolatką :classic_cool: No ciekawe, która by wybrali jak by mieli do wyboru.

Gość faacet32
jasne że 18tkę , ale zaraz babki się zaczną podszywać pod facetów i wypisywać o tym jakie to nastolatki są cienkie w łóżku i że najlepsze są zadbane 50tki :D

Gość Adaś Z.
To normalne, że facet ma ochotę na małolatkę. Szesnastolatka to już nie dziecko.

50tki? No błagam Cię przeciez to dzieci jeszcze. manacone mają w głowach. Wiesz jak takąmłoda łatwo skrzywdzic? Tylko 80tki i to te dojrzalsze :D

Gość napalona19
ja mam 19 lat i marzę o tym żeby się przespać z jakimś atrakcyjnym 30 latkiem

16 latka dorosła do picia, do jarania, do cpania do seksu z kolegami tez dorosła tylko nagle do ruchania ze starszym to jeszcze dziecko

andrrrr, Ty jesteś popierdolony. Idąc Twoim tokiem myślenia: Jak 24latek chce ruchać w dupę 10latkę, to to jest ok?

Gość andrrrr
haha 18tka a 10 latka.... proszę cię nie ośmieszaj się już !!!!

Gość amicorum
warchoł jesteś pedofilem i to ukrytym , widać od razu

Dobra, to niech Twoja córka w wieku 16lat się rucha z murzynem. To przecież normalne i jest już dorosła. Najlepiej z 40letnim.

Gość hkjl;;;''
[zgłoś do usunięcia] warchoł Nagle wszyscy twierdzą, że dymanie trzydziestolatki z rozstepami i obwisłym cycem jest bardziej apetyczne od bzykania z jędrną malolatką No ciekawe, która by wybrali jak by mieli do wyboru. Eeee, ja tam o cycu nic nie widzialam. Ale przyznasz ze dymanie 16 latki z rozstepami i obwislym cycem oraz tradzikiem mlodzienczym jest mniej apetyczne od dymania jedrnej 30 :D

A niech rucha młodą jak oboje chcą. Najgłupsze jest to, że jak ktoś napisze szesnastolatka to każdy facet widzi cud panienkę z pięknym ciałem o niesamowitej energii sexualnej. Takie dziwne wyobrażenia i fantazje:)

Gość andrrrr
ud panienkę z pięknym ciałem o niesamowitej energii sexualnej-- no ale chyba taka była skoro atrakcyjny 30 latek ją dymał? ale zgadzam się , mało takich

Gość ze jest chory i cienias
bo bierze sie za naiwne, na starsze jest za slaby i glupi, ogolnie pedofil

Gość sfsfsfsfsfs
tak sobie tłumaczcie ;) po co komu do ruchania stara jak można mieć młodą ? :O

Gość Damski Krawiec
Myślę, że tak się zdarza od zawsze. Przede wszystkim - prawnie jest "na legalu", po 15 urodzinach dziewczęcia. Po drugie - on psmakuje świeżej cielęcinki, a ona zaliczy zajęcia praktyczne z... no powiedzmy przyrody a i jakiś suwenir może dostać... Dla obojgu może to być miłe wspomnienie.

Gość choreeeeeeeeeeee
facet chce dziewczyne zbalamucic i zaliczyc jak dziwke tylko dla mlodego ciala