Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina_błękitnooka

czy są jeszcze mężczyźni, którym nie zależy na seksie?

Polecane posty

to znaczy tacy, którzy zwracają większą uwagę na charakter partnerki niż na to, by "przelecieć ją" jeszcze na pierwszej randce. Oczywiście wcześniej czy później dojdzie do zbliżenia, ale czy są jeszcze mężczyźni, którzy myślą głową (tą na górze, nie na dole :P)

Gość damiano525
są :)

damiano525 - miło wiedzieć :) Ratujesz moją podupadającą wiarę w to, że mężczyźni jeszcze zwracają uwagę na charakter partnerki, a nie to co ma pod bluzką :P

Gość damiano525
to co pod bluzka z wiekiem i tak przestanie byc atrakcyje ale charakter pozostaje:)

Gość prawdomówny
niestety, muszę Cię rozczarować, tacy osobnicy już dawno wyginęli.....

Gość wzorowy_pracownik_TESCO
ja uważam, że tacy faceci są i jest ich wielu :)

Gość Informatyk :)))))
Ja tez sie zaliczam. Chociaz sex jest dla mnei bardzo wazny ale charakter jeszcze wazneijszy. Wszystko jest wazne. Ale najpierw charakter. Sex to dodatek do milosci. pozdrawiam

Gość damiano525
sex powinien zblizac i laczyc ale do tego potrzebne sa uczucia, jesli ich nie ma to nie ma sexu a jest zwykle pier..takie jest moje zdanie

Gość do Informatyk :)))))
Ty ciulu jebany. Zostawiłeś kobietę bo nie chciała anala, a pierdolisz, że patrzysz na charakter. Chuj ci w dupę! Taki żeby wetknięty ci gardłem wyszedł!

Pytanie źle postawione chyba. Nie chciałabym faceta, któremu nie zależy na sexie ze mną. Chcę faceta, który mnie kocha i sex jest jednym ze sposobów okazywania tej miłości dla niego

do "do informatyka :))))" patrze na charakter ale sex ise dla mnie liczy bardzo. wiec jak mam sie ograniczac do sesu klasycznego z jedna laska to wole posuzkac takiej co polubi to samo co ja. KObiet na swiecie jest mnostwo. Kazdy znajdzie to co lubi

anal... boze i jak mozna z takiego powodu kogos zostawic? musze sie wiec szykowac ze mnie chlopak zostawi bo nigdy sie nie zgodze na anal...a on chyba ma nadzieje ze kiedys sie zgodze. no! po moim trupie!

Bo anal po odpowiednim przygotowaniu jest mega przyjemny i dla faceta i kobiety. zreszta po odpowiednim przygotowaniu wszsytko moze byc przyjemne tylko tzreba chciec sprobowac.

Gość do Elsa21
Nie martw się. Informatyk ma glizdę w spodniach i tylko w dupie może poruchać. Ja mam wielką pałkę i nie mam takich gejowskich pomysłów.

jak anal moze byc przyjemny!? rany boskie... dziura jak dziura wiec wg mnie dla faceta to zadna roznica. a dla kobiety tylko obrzydzienie i bol! fe

odezwal sie prawiczek. A ty probowalas ze cie boli. Po odpowiednim przygotoweaniu anal nie boli i jest przyjemny. pojmijcie to durne pały. Przyjemniejszy jest dlatego ze jest ciasniej.

Gość wielko-pałkowiec
Informatyk ma taki rozmiar, że inaczej nie czuje. Każdy wie, że kobieta lubi mieć porządnie wyruchaną cipkę, ale on tego nie zrobi, więc rucha w dupę, co jest bezcelowe dla kobiety (dla niego nie, bo mu ciaśniej), bo kobieta nie gej i nie ma prostaty.

nie probowalam i nie zamierzam. wiem ze bedzie bolec bo jak sie zalatwiam to boli a co dopiero w druga strone wpychac fiuta! nigdy w zyciu

wielko-pałkowiec ale z ciebie debil. ty lepiej skoncz to gimnazjum i wtedy sie wypowiadaj prawiczku hahahahaa

Gość wielko-pałkowiec
Dobrze, że mam dobre geny, bo też bym musiał się babrać w gównie jakbym miał małego.

to najpierw sprobuj a potem sie wypowiadaj.

Gość ja nie mysle!
Seks jest fajny, jesli jest w tym wszystkim chemia. Takie "ruchanie" mi sie nie podoba, ale jednak, gdy patrnerka do tego dazy to nie umiem odmowic, taka samcza natura :(. Oczywiscie jesli wszystko dostaje sie za wczesnie, nie ma mowy o powstaniu chemii ;).

Gość wielko-pałkowiec
Małofiutkowcy udają, że rozmiar nie ma znaczenia, a potem chcą mieć ciasno. Mielibyście wielką pałkę jak ja to byłoby wam wszędzie dobrze.

czyli uwazasz ze wszyscy ktorzy lubia anala maja male fiutki.???????

rany boskie! to jak macie male fiutki to walcie sobie w dziurke od klucza a tylkom kobiet dajcie swiety spokoj

Gość damiano525
elsa dobre to bylo:)

anal jest przyjemny i tyle. Kurwa to mzoe zrezygnujcie wogole ze sexu i bedzie ok. Ja pierdole. Kogo anal boli ?? kobiety ktore nigdy go nie uprawialy i sie glupio wypowiadaja kobiety ktore zle sie przygotowaly i wiadomo ze musialo je bolec Nie lubie ograniczonych ludzi. Otworzcie sie na nowe mozliwosci.

Piszesz tak jakby dziewczyna charakter miała wypisany na twarzy autorko. :O ( Chociaż są samozwańcy, którzy potrafią wyczytać wszystko, nawet z mrugnięcia okiem :P. Zazwyczaj kończą w pantoflach i przed telewizorem. :P) . To co przyciąga moją uwagę jest nierozerwalnie związane z seksem i odrobiną intuicji. Na pewno nie w kategoriach "przelecieć ją", jestem przecież cywilizowany :P , ale nie ukrywam, że jest to (przynajmniej mój) motor do działania by poznać charakter, lub jak się często zdarzało "charakterek" :P :P