Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cream jest fajny

Piękni ludzie nigdy nie są samotni !!!! Jesli zoabczy kogos takiego na sympatii

Polecane posty

Gość 3qw
Bo to klubów chodzą dresy i tego typu towarzystwo.

wiesz cremowi chodziło o to żę faceci zazwyczaj zwracają uwagęna wygląd dziewczyny. Dziewczyny zwracając uwagę na faceta patrzą o wiele bardziej dokładnie. Pierwsze to wygląd jak ok to zwracają uwagę gdzie pracuje gdzie mieszka itp

Gość dupa bladdaa
widac niektórym się w dupach poprzewracało :O rozni są ludzie ,nie wiem co by bylo gdyby ten koles trafił na dziewczyne ktora popadnie w załamanie nerwowe i wyleje na niego kwas - mało popaprancow chodzi po swiecie?

Gość ABF
ja tez bym nie powiedział dziewczynie ''ale masz ryj '' :O ale z drugiej strony jesli serio jest taki zajebisty i podchodzą wszystkie po kolei to sie nie dziwie ,ze ma wymagania

Gość bdr423
"wyleje na niego kwas " LOL, lepiej odstaw Nałkowską.

dupa bladdaa facet przystojny to się koło niego kręcą dziewczyny. Stąd taki chamski był.

jak facet oleje dziewczynę to wielka złość a gdy faceta laska obrazi to już ok.

Gość Taki tam koleś
Jestem brzydki i mam spore wymagania, ale dotyczą one tego, co kobieta powinna mieć w głowie, a nie jej wyglądu.

skoro temat zeszedł w tym kierunku to napiszę, że znam bardzo przystojnego chlopaka, jest właśnie tak wulgarny do lasek, które się do niego kleją; nie szanuje takich dupodajek w ogóle i jest w związku z kompletnie nieatrakcyjną, skromną i nieśmiałą dziewczyną i co wy na to? nie dla wszystkich wygląd się liczy

Gość a co sie dziwicie???
no wlasnie ,czemu tylko facet ma dostawać kopa w dupe? Gdybym byl fajny tez bym przebieral w dziewczynach i pewnie powiedzial podobny tekst

a wiesz czemu tak jest? bo wpierw bzykał wszystko co się rusza a do związku szuka takiej żeby była dziewicą.

Gość Taki tam koleś
"i co wy na to? nie dla wszystkich wygląd się liczy" Ale odwrotna sytuacja nie byłaby możliwa, tzn. brzydki facet i ładna dziewczyna.

Gość cream jest fajny
nie ale lubie zgadywac :D zgadlem ze tak bylo :P ?

jest w związku z kompletnie nieatrakcyjną, skromną i nieśmiałą dziewczyną powody: zapewne była dziewicą takie generalnie będą uległe i mega szczęśliwe że przystojniak je chciał.

Gość ksiengowa
taki ktos to margines w rachunku :P prawie kazdy predzej czy pozniej bedzie chcial sprobowac z inną , zawsze będzie pelno krecilo dookola i w koncu ulegnie

ta brzydki facet może robić za kolegę osobę do wypłakiwania się, do pomagania.

Gość cream jest fajny
dlatego najgorsze sa dziewice i prawiczki bo za jakis czas bede chcieli sprobowac jak jest z innymi :D

PIEROLENIE NR 1 kapselko 9864277@tlen.pl'; a wiesz czemu tak jest? bo wpierw bzykał wszystko co się rusza a do związku szuka takiej żeby była dziewicą. NIE KAŻDA ŁADNA JEST SZMATĄ WYRUCHANĄ NA LEWO I PRAWO PIERDOLENIE NR 2 Ale odwrotna sytuacja nie byłaby możliwa, tzn. brzydki facet i ładna dziewczyna. sama byłam porządnie zakochana w facecie, który ekhem, delikatnie mówiąc nie przypominał brada pitt'a; żaden przystojniak mnie nie interesował ale fakt, że musiałam bliżej poznać jego charakter i znam kilka podobnych przypadków

dilanda oczywiście gdyby nie był za przystojny a raczej brzydki byś nawet nie chciała poznać jego charakteru. Nie opowiadaj bajeczek.

Gość Taki tam koleś
"sama byłam porządnie zakochana w facecie, który ekhem, delikatnie mówiąc nie przypominał brada pitt'a;" To że nie wyglądał jak Pitt nie oznacza, że był brzydki. Zresztą byłaś a już nie jesteś.

nie mówie żę każda ładna dziewczyna się puszcza na lewo i prawo. Spory odsetek taki jest. ładna nie ma problemu ze zdradą spora ilość facetów się koło takich kręci .

Gość typowa sytuacja
Zwiazal sie pewnie z tą nieatrakcyjna by mu prala i gotowala leci na niego co druga laska? Jesli nie to wcale nie jest atrakcyjny, tylko ty tak uwazasz

Gość oszolomom religijnym
dziewica i prawiczek to dopiero problem bedzie, a nie po problemie :D to jak nauka jazdy z dwoma kursantami bez instruktora :P kto by chcial spotkac taka eLke na drodze ?

a ty myślisz, że jak poznaję pięknego to od razu się ślinię na jego widok? jak tylko słyszę od niego teksty świadczące o jego chamstwie czy głupocie to spierdalam gdzie pieprz rośnie, nawet jeśli ten cymbał do mnie startuje; wolę brzydkiego, ale mądrego niż ładnego i glupiego coś wiem na ten temat

Gość Taki tam koleś
"ta brzydki facet może robić za kolegę osobę do wypłakiwania się, do pomagania." I tyle w temacie "brzydki facet z ładną kobietą". :)

Taki tam koleś "sama byłam porządnie zakochana w facecie, który ekhem, delikatnie mówiąc nie przypominał brada pitt'a;" To że nie wyglądał jak Pitt nie oznacza, że był brzydki. Zresztą byłaś a już nie jesteś. facet był żonaty... był/jest brzydki, ale mnie to nie przeszkadza, zresztą dla mnie był śłiczny :)

tak oczywiście piszesz tak na kafe że liczy się charakter a nie wygląd. Tylko o dziwo w rzeczywistości odmiennie to wygląda...

ładna nie ma problemu ze zdradą spora ilość facetów się koło takich kręci . no to fakt, ale nie znaczy od razu, że zdradzi i tu pojawia się wątek z tematu "ładni ludzie są samotni" od razu myslicie, że jak ładna, to albo niwierna, albo już porządnei wyruchana; tylko brzydka moze być dziewicą i takie pierdolenie!

kapselko 9864277@tlen.pl'; tak oczywiście piszesz tak na kafe że liczy się charakter a nie wygląd. Tylko o dziwo w rzeczywistości odmiennie to wygląda... kapsel ani razu nmie nie widział, ale wie jak się zachowuję w rzeczywistości wrózką jesteś?