Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rafi1964

powrót

Polecane posty

Zgłoś naruszenie [7 minut temu] Powrót Witam wszystkich.Czy ktoś znalazł się w podobnej sytuacji ?Trzy lata temu porzuciłem rodzinę ,dla kobiety wtedy wydawało się dla mnie kobiety mego życia. Gdy nasz romans ,który trwał 2 lata wydał się nasi małżonkowie kazali opuścić nam domy....Wtedy wydawało mi się ,że chwyciłem Pana Boga za nogi szczęście i motylki w brzuchu..Nie mogłem się nacieszyć moją miłością zapomniałem o wszystkim liczyła się tylko ona....Nie odwiedzałem dzieci nie dbałem o nich i nie interesowało mnie czy dają sobie radę.Aż tu nagle czar prysł moja nowa kobieta zaczeła mnie oszukiwać .Spotykałem częściej żonę dzieci ,które przechodziły obok jak nie znajomi .Bul rozpacz i te oczy mej żony zadbanej pięknej kobiety ,która jest atrakcyjna i o wielkim sercu .Zdałem sobie sprawę ,że ten potwór kochanka jest zerem jak mogłem pozwolić aby ona też zostawiła dzieci ..Tęsknie za mym domem żoną i dziećmi nie na widzę kobiety ,która miała taki wpływ na mnie i mną kierowała manipulowała podjudzała .Nie mam szans u mej żony wiem powiedziała mi o tym ,ale wiem gdy zadzwonię do niej zawsze odbierze tel. powiedziała że zawsze mi pomoże ,ale gdy będe sam .Nie stać mnie coś wynająć kochanka moja nie pracuje ,Gdy zapytałem żone czy kogoś ma odpowiedziała mam dwa skarby dzieci moje życie i moja duma na miłość mam uczulenie bo byłeś moją jedyną prawdziwą miłością pierwszym mężczyzną .kocham żone co robić

kochasz zone? a o czym myslales 2 lata temu? jak wybzykac kochankę.. tyle w temacie.. i dobrze ze ona Cie juz nie chce..