Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Olla1982

Dla mam roczniaków :)

Polecane posty

Gość Mama malej laleczki:)
No to i ja sie dolanczam :)

Gość magdalllennnnaaaaaaaaaaaaaaa12
Mam roczna corezke. Bede zagladac:)

Gość misia1111111111111111111111
i ja mam roczną córeczkę dołączę się jeśli można

Gość mamuskasarenki
ja też mam córcie roczną

Gość Mama malejLaleczki
Jak dzieciaczki oktorej chodza spac ? Bo moja jeszcze szaleje :(

moja chodzi spać ok 20 a jak wyglądają u was nocki? przesypiają czy budzą się w nocy?

to i ja chętnie moja śpi już od 19 ;) i tak do rana ;):):):)

śpi całą noc jak skończyła 5 miesięcy zrobiła mamie suprajs gdy mama musiała wrócić do pracy :)

Witam Panie, mój synek tydzień temu skończył rok...zasypia ok. 19.30-20 tej, z reguły śpi całą noc, ostatnio budzi się ze 2 razy, myślę że to przez ząbki (wychodzi dopiero drugi).

TO TYLKO POZAZDROŚCIĆ moja w nocy daje mi popalić odkąd skończyła 3 miesiące nocki wyglądają koszmarnie

Bogu dzięki że tak ładnie spi bo od września wróciłam do pracy i córeczka daje mi się wyspać :) A jak u was wygląda z jedzenie? waga, wzrost

je ładnie , nie grymasi , chyba że czegoś nie lubi to nie chętnie otwiera buzię i zje mniej niż coś za czym przepada :) Obecnie waży 11 kg , nosi rozmiar 74/80 - ogólnie jest wysoka , wygląda na półtoraroczne dziecko :) - obserwacja z przychodni .

co do jedzenia to je bardzo ładnie bez grymasów waga 11kg a rozmiar ciuszków 80,też jest duża kilka dni temu skończyła rok a wygląda na 1,5 podobnie jak u koleżanki wyżej.

a jak u was z zębami ?? mojej pierwsze ząbki wyszły w 7 i 8 mż - dolne jedynki . Teraz w styczniu wyszły jej dwie górne jedynki i jedna dolna dwójka . Widać też iż idą następne zęby ;) - kasownik pełną gębą :D:D:D:D Wasze szkraby chodzą już ??Moja jakoś woli raczkować

Hej!Ja też mam roczną córcię.Waży ok 11 kg i nosi rozm.80-86.Chodzi sama od 3 tygodni a w nocy budzi sie 1-2 razy.

hej laseczki. ja mam 16 miesiecznego synka,niewiem czy sie zaliczam do was. ale to tez chyba roczniak. jesli chodzi o spanie to klade go o 19-tej a wstaje okolo 7.00 i tak sobie spi cala noc ale powiem wam ,ze szybko przesypial cale noce okolo 5-6 miesiecy. a co do jedzenia to zazwyczaj je wszystko a ciuszko nosi na rozmiar 80-86 jest baaaaaaaaaaaaaaardzo spokojny i WIECZNIE USMIECHNIETY .

Witam, jesli mozna to ja sie tez dolacze, moja corcia ma 1 rok i 4 m-ce.

Co do spania u mojej corci to roznie bywa, zazwyczaj kladę ją spac ok 20 i spi do 7.30 ale prawie co noc budzi sie miedzy 00.00 a 02.00 w nocy i reszte nocy spedza z nami w łózku. Jak na swoj wiek jest dosc wysoka dziewczynka, przerasta wszystkich rowiesnikow, wazy ok 11 kg, i nosi ubranka w rozmiarze 86- 92. Rożnie z tymi rozmiarami bywa. Pierwsze zabki mojej corci wyszly tydzien przed pierwszymi urodzinami, pamietam jak przezywalam ze juz ma prawie roczek a zebow nie widac u mojego szczerbolka ale widocznie tak mialo byc i wyszly jej w swoim czasie i nic tego nie przyspieszy. A chodzic zaczela kilka dni przed roczkiem takze pierwsze urodzinki powitala juz na 2 nózkach:)

bbeettiixx : Moja corcia jest z konca wrzesnia z 25 dokładnie

bbeettiixx : a jak tam u twojego synka z mową. Mowi juz coś??