Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bardzociekawaświata36

Czy są na tym świecie wartościowi panowie

Polecane posty

Gość Darker ale ty jestes plytki
"W każdym razie - dno. " jestes zalosny, zero polotu i poziomu marginesu. Nie dziwie sie, ze nigdy nikogo nie miales, kto bylby z osoba z takim brakiem szacunku do innych:o

"OK niech będzie ,że to moja wina, bo powinnam się rozglądac w wieku 15 lat.Mój błąd.Może i pozamiatane." A po co 15-tu lat? Wystarczyło ludzi normalnie poznawać. Wygląda na to, że dla Ciebie to każdy za kiepski był. To teraz masz babo placek.

sprobuj bardziej wyjsc do ludzi, zapisz sie na kursy czy zajecia sportowe. znajdz sobie fajna grupe do spotkan i nie spoczywaj na laurach

"jestes zalosny, zero polotu i poziomu marginesu. Nie dziwie sie, ze nigdy nikogo nie miales, kto bylby z osoba z takim brakiem szacunku do innych" Nie ma żadnej dziewczyny w tzw. realu która by złe słowo na mnie powiedziała. Przestań się bawić w zgadywanki bo marnie Ci to wychodzi. "szkoda tylko , ze o innych wszystko wiesz, wyrokujesz, osadzasz ..... a sam życia sobie nie potrafisz ułożyc " Tyle, że mnie odrzucano sam już nie wiem ile razy a dla autorki to każdy za kiepski był. I nie musiałem czekać do 36 roku życia aby nagle się zorientować, że mam problem

Darker wszystko zalezy od tego ,czego sie szuka w drugim człowieku.Nie byłam zamknięta w piwnicy, poznawałam ludzi i nadal poznaję.Może jest już za późno,życie pokaze ,jak to będzie.

mam bardzo dobra kolezanke 32 lata i takze do tej pory nikogo nie spotkala, a bardzo fajna dziewczyny, tylko typ spokojnej domatorki i trudniej Jej kogos znalezc

offerma dobre:D i bardzo ciekawe, przynajmniej dowiedzialam sie czegos nowego:)

"mam bardzo dobra kolezanke 32 lata i takze do tej pory nikogo nie spotkala, a bardzo fajna dziewczyny, tylko typ spokojnej domatorki i trudniej Jej kogos znalezc" Ja tez jestem spokojnym domatorem ale się pogodziłem z faktem, że nie to pasuje do modelu "fajnego faceta" i nie zasypuję innych piskliwymi zarzutami czemu to ja jestem sam. "Darker wszystko zalezy od tego ,czego sie szuka w drugim człowieku" Przez 15 lat to można wszystko znaleźć. Chyba żeś Ty na pustyni się chowała?

"nie kazdy lubi dyskoteki, puby i inne takie miejsca" Ja takich miejsc nienawidzę ale dziewczyny poznawałem. A, że byli lepsi ode mnie...

Jakiejś starej pannie się nudzi i podszywy Offermy się rozpoczynają.

Gość jezebelik
darka to ciota, ale tutaj ma racje

Gość czasem to sie nazywa
fatalny zbieg okolicznościżycie tak sie układa, ze : ktos sie urodzi w małej miejscowosci chodzi do szkoły sredniej o profilu typowo zeńskim potem pracuje w miejscu gdzie albo jest mała liczba osób, albo przeważaja kobiety ma niewielka rodzine, kilku znajomych , co za tym idzie rzadko pojawiaja sie tam nowe osoby nie ma imprezowego charakteru i nie zalicza do znajomych połowy swojej dzielnicy i wiele jeszcze innych rzeczy efekt jest taki, ze spotkanie faceta w ogóle w odpowiednim przedziale wiekowym i wolnego jest trudne , a do tego żeby jeszcze "nadawał" na tej samej fali to jak 6 w lotto

Darker, tylko ,że moim zamiarem założenia tego tematu nie było użalanie sie nad soba, bo nie chcę tego robić.Tak mi sie ułożyło w życiu i tyle na ten temat.Moje pytanie było inne: Czy są na tym świecie wartościowi panowie?

"Moje pytanie było inne: Czy są na tym świecie wartościowi panowie? " Na Twoim własnym przykładzie widać, że są ale nie zwracałaś na nich uwagi.

Gość gfgsdz
a jakie to ma znaczenie czy ktoś jest z malej wsi czy z duzego miasta? w mieście jest anonimowość no i "samotność w wielkim mieście"

Gość czasem to sie nazywa
jasne, ze sa tylko przy trybie zycia jaki prowadzisz / domatorka/ i charakterze / nieimprezowa/ spotykanie facetów jest w ogóle utrudnione, a co dopiero mówic o jakiejs selekcji, żeby wybrac odpowiedniego

fatalny zbieg okolicznościżycie tak sie układa, ze : ktos sie urodzi w małej miejscowosci chodzi do szkoły sredniej o profilu typowo zeńskim potem pracuje w miejscu gdzie albo jest mała liczba osób, albo przeważaja kobiety ma niewielka rodzine, kilku znajomych , co za tym idzie rzadko pojawiaja sie tam nowe osoby nie ma imprezowego charakteru i nie zalicza do znajomych połowy swojej dzielnicy i wiele jeszcze innych rzeczy efekt jest taki, ze spotkanie faceta w ogóle w odpowiednim przedziale wiekowym i wolnego jest trudne , a do tego żeby jeszcze "nadawał" na tej samej fali to jak 6 w lot Mieszakm w sporej miejscowości, w mojej rodzinie przeważaja mężczyźni, ale sporo młodsi, więc ich znajomi tez sa sporo młodsi ode mnie.Mam kobiecy zawód ,wiec w szkole i w pracy więszość to kobiety.Nie mam imprezowego charakteru, więc pewnie to wszystko razem ma wpływ na to jak jest.

Gość pozostaje internet
i umawianie sie na spotkania moze z całej tej gawiedzi cos wybierzesz a przynajmniej nie bedziesz sie nudzic :)

Gość pozostaje internet
tylko nie wskakuj do łóżka na 1 randce :)

Dobrze czasami na kafe założyc temat , bo można sie wiele dowiedziec o sobie i o swojej przyszłości.To fajnie,że zawsze znajda sie życzliwi ludzie, którzy ocenią nie znając drugiej osoby.Super , warto było.

"To fajnie,że zawsze znajda sie życzliwi ludzie, którzy ocenią nie znając drugiej osoby." Nie musimy. Wystarczy nam "historia choroby".

Gość Wyniki wyszukiwania- Spycharki
szukasz męża czy kochanka? proszę o szczerą odpowiedź a nie kluczenie

"Jestem wartościową i rozsadną osobą ,szanuje siebie" Racja. Facet poczeka aż Ci 40-stka strzeli. Może jeszcze na spacer za rączkę pójdziecie jak nastolatki :D

"Darker, a skąd wiesz może i tak będzie.W życiu tylko śmierć jest pewna." Taka wybredna jesteś, że zgadnij co pierwsze :D

Gość jhfgjfgkm3
darker, Nastoletnia nie chciala ci połykać i znowu wylewasz jad w kierunku kobiet?