Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bardzociekawaświata36

Czy są na tym świecie wartościowi panowie

Polecane posty

ale co to za zycie w którym jestes odpadem ? cream jakim odpadem? odpowiadasz za siebie i za to co myślisz o sobie wiec nie poniżaj się lubisz Lecha i chodzisz na mecze - odpad nie interesuje się footballem :P

" To samo dotyczy pań wartościowych.One tez sa zagłuszane przez te bardziej krzykliwe. " to jest bzdura pozatym ta wartosciowa tez wymaga aby facet był bad boyem 🖐️

odpad chodzi na mecze a przystojniak zalicza wartosciowe laski i kto ma lepiej 🖐️

**cream** naga kobieta... a czego ci szkoda ?? trza sie z tym pogodzic zosia samosia1..jasne a wmiedzy czasiemasz pewnie przygody na jedną noc nie mam żadnych przygód.Jestem porządna kobieta.

Wartościowi Panowie jak najbardziej są, tyle że schowani za wszechobecnym prostactwem. Boją się wyłaniać, bo i tak są w mniejszości... Chamstwo na tym świecie bierze górę i niestety najbardziej wartościowi ludzie cierpią w samotności, oczekując że ktoś ich zauważy. Świat stanął na głowie, a szkoda. i właśnie dzięki temu wola chować "głowy w piasek" :D...chamstwo bierze górę, bo jest bardziej energiczne i elastyczne - dlatego mało ludzi stara się temu przeciwstawiać oraz wprowadzać kulturę i styl :)

**cream** " To samo dotyczy pań wartościowych.One tez sa zagłuszane przez te bardziej krzykliwe. " to jest bzdura pozatym ta wartosciowa tez wymaga aby facet był bad boyem to jest prawda, często byłam zagłuszana przez takie dziewczyny i nie byłam w stanie się przez nie przebić, bo właśnie tamte były wybierane przez chłopaków.:(

" i właśnie dzięki temu wola chować "głowy w piasek" ...chamstwo bierze górę, bo jest bardziej energiczne i elastyczne - dlatego mało ludzi stara się temu przeciwstawiać oraz wprowadzać kulturę i styl " z chamstwem sie nie wygra nigdy pozatym chamstwo jest na topie 🖐️

oferma ... głupi i slepy nie jestem widze co sie podoba a co nie i widze zachowanie dziewczyn

i właśnie dzięki temu wola chować "głowy w piasek" ...chamstwo bierze górę, bo jest bardziej energiczne i elastyczne - dlatego mało ludzi stara się temu przeciwstawiać oraz wprowadzać kulturę i styl a ja się staram i byłam kilka razy obrażana i krytykowana za to, nawet tu na kafe.

zosia samosia1 - masz rację. **cream** jak to czego mi szkoda? Właśnie tego, że teraz panuje wsechobecnie prostactwo, chamstwo i prymitywizm. Pewnie że trzeba się z tym pogodzić, bo co innego pozostaje. Sama świata nie zmienię, samotna walka z góry skazana jest na niepowodzenie... Revolver racja :)

Gość bardzo chciałabym sie
zakochać zauroczyć jeszcze przed walentynkami .... z wzajemnością chemia i td może byc zajęty zonaty nie wazne bo slubu z nim nie chce brac :)

naga kobieta teraz tak jest i tyle nic z tym nie zrobimy pozostaje zyc jako odpad

naga Kobieta zosia samosia1 - masz rację. **cream** jak to czego mi szkoda? Właśnie tego, że teraz panuje wsechobecnie prostactwo, chamstwo i prymitywizm. Pewnie że trzeba się z tym pogodzić, bo co innego pozostaje. Sama świata nie zmienię, samotna walka z góry skazana jest na niepowodzenie... Revolver racja A ja sie z tym nie pogodze i nawet samotnie będe walczyc z chamstwem, z prostactwem i prymitywizmem.

ciekawa-prze Każdy by chciał się zakochać nie każdy chce sie do tego przyznać.. A ja sie do tego przyznaję.Chciałabym nie tylko w Kimś sie zakochac ,ale tego Kogoś pokochać.:)

no własnie-"chamstwo zwalczaj godnosciom i kulturom osobistom":)Jak to było w jakimś polskim skeczu aha o Jasiu-chyba:)))

**cream** ale po co zaraz odpad? Po co taka niska samoocena?? Można żyć normalnie. Jak o sobie myślisz tak widzą Cię inni.

widzisz Zosia-zakochać się jest łatwo,być kochanym trudniej:)))A najlepiej jak to idzie w parze to wtedy jest super:))

ciekawa-prze widzisz Zosia-zakochać się jest łatwo,być kochanym trudniej A najlepiej jak to idzie w parze to wtedy jest super I tego życze Wszystkim poszukującym:)

revolver, nie bój się odpowiedzieć na moje pytanie:) Jeśli nie jestes sam ,to pewnie wiesz,że nie jest wcale łatwo znaleźć kogoś fajnego. Jeśli jesteś , to wiesz to samo.:)

to ja tez dołączam się do życzeń.:)))... Ps,może jeszcze wieczorkiem zajrzę na razie..

" **cream** ale po co zaraz odpad? Po co taka niska samoocena?? Można żyć normalnie. Jak o sobie myślisz tak widzą Cię inni. " mylisz sie

**cream** " **cream** ale po co zaraz odpad? Po co taka niska samoocena?? Można żyć normalnie. Jak o sobie myślisz tak widzą Cię inni. " mylisz sie A ja mysle ,że jest w tym troche prawdy.Dobry obserwator od razu dostrzeże ,że coś danego człowieka gnębi i zacznie się zastanawiac co jest nie tak.A moze snuc różne domysły.